Masterchef Ödül

Masterchef Ödül

Son dakika MasterChef ödül haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MasterChef ödül gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MasterChef ödül haber sayfamızda...

Masterchef Ödül

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 209 masterchef ödül haberi bulunmuştur.
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eren mi, Kıvanç mı? 📍 Dün Masterchef'te ödül oyunun birincisi kim oldu, ödülü hangi yarışmacı aldı?
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eren mi, Kıvanç mı? 📍 Dün Masterchef'te ödül oyunun birincisi kim oldu, ödülü hangi yarışmacı aldı? Masterchef'te ödül oyunu için yarışmacılar rekabet ettiler. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ödül oyunu bölümünde Masterchef'e konuk olarak katıldı. Bakan Kacır, coğrafi işaretli ürünler hakkında bilgi verdi. Yarışmacılar coğrafi işaretli ürünlerle tabaklar hazırladılar. Peki 22 Aralık Masterchef'te ödül oyunu kim kazandı, ödülü hangi yarışmacı aldı?
22.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı? 📺 MasterChef Türkiye'de ödülü kim aldı? Bu haftanın eleme adayları kimler?
MasterChef ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı? 📺 MasterChef Türkiye'de ödülü kim aldı? Bu haftanın eleme adayları kimler? MasterChef Türkiye tüm heyecanla devam ediyor. Son bölümde ödül oyunu oynandı. İzleyicilerin büyük merakla beklediği MasterChef Türkiye ödül oyununu kim kazandı? Bursa'da çekilen MasterChef Türkiye yeni bölüm ve haftanın eleme adayları haberimizde...
16.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU HANGİ İSİM KAZANDI? MasterChef All Star'da bu hafta 100.000 TL'lik ödülün sahibi kim oldu? İşte kazanan isim...
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU HANGİ İSİM KAZANDI? MasterChef All Star'da bu hafta 100.000 TL'lik ödülün sahibi kim oldu? İşte kazanan isim... MasterChef All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. 2 etaptan oluşan ödül oyununun ilk etabında Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları Kestane'nin ana ürün olduğu 5 ayrı tabak hazırladı. Şefler tarafından yapılan tadımlar sonrasında gecenin kazananı Kırmızı takım olurken yarışmacılar ikinci etapta bireysel olarak mücadele etti. Peki MasterChef'te ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte ödülün sahibi olan yarışmacı...
1.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI, Hasan mı Barbaros mu? 24 Kasım Masterchef'te ödülü kim aldı? Masterchef ödül oyunu kazananı...
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI, Hasan mı Barbaros mu? 24 Kasım Masterchef'te ödülü kim aldı? Masterchef ödül oyunu kazananı... Masterchef'te ödül oyunu için yarışmacılar rekabet ettiler Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü olması nedeniyle yarışmacıların öğretmenleri sürpriz yapıp stüdyoya geldiler. Masterchef'te ödül oyunun 2.turunda en iyi yemeği yapan ödülü kazandı. Peki 24 Kasım'da Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı, hangi yarışmacı?
24.11.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI? 📌 MasterChef All Star ödül oyunu hangi takım kazandı? İşte ödül oyununu kazanan yarışmacı...
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI? 📌 MasterChef All Star ödül oyunu hangi takım kazandı? İşte ödül oyununu kazanan yarışmacı... MasterChef All Star'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelen son bölümde Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları Aydın'da ödül oyunu için mücadele etti. Aydın'a özgü yöresel lezzetlerin yapıldığı ilk turda yapılan puanlama sonuçları stüdyoda açıklandı. Mavi takım yaptığı yemekler ile Kırmızı takımı ödül oyununda saf dışı bırakırken mavi takım yarışmacıları kendi arasında ödül için bireysel olarak müdahale etti. Peki MasterChef ödül oyununu kim kazandı?
18.11.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU kazanan belli oldu! Masterchef ödülünü Tanya mı, Hasan mı aldı? Masterchef ödül oyununu kim kazandı?
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU kazanan belli oldu! Masterchef ödülünü Tanya mı, Hasan mı aldı? Masterchef ödül oyununu kim kazandı? Masterchef ödül oyunu için yarışmacılar birbirleri ile rekabet ettiler. Lösemili Çocuklar Haftasına özel olarak Masterchef yarışmacıları çocukken lösemi geçirmiş ve atlatmış gençler için yemekler hazırladılar. Masterchef ödül oyununda yarışmacılar iki etaplı oyun oynadılar. Peki 3 Kasım Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı, ödülü kim aldı?
4.11.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef'te Lösemili Çocuklar Haftası'na özel oyun! 100 bin TL'lik ödülün sahibi belli oldu
MasterChef'te Lösemili Çocuklar Haftası'na özel oyun! 100 bin TL'lik ödülün sahibi belli oldu Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde ödül oyunu oynandı. Yarışmacılar, ilk turunda yemekleri çocukluk çağlarında lösemi geçirmiş ve atlatmış gençler için yaptı. Gecenin sonunda 100 bin TL'nin sahibi belli oldu.
4.11.2023 Cadde
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kazanan açıklandı! Masterchef'te ödülü Cemre mi, Tanya mı aldı? Masterchef'te ödülü kim kazandı?
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kazanan açıklandı! Masterchef'te ödülü Cemre mi, Tanya mı aldı? Masterchef'te ödülü kim kazandı? Masterchef'te ödül oyununda yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler. Yeni bölümde Masterchef ekibi Kahramanmaraş'a gitti ve oraya özgü yemekleri yaptılar. Masterchef ödül oyununda kazanan takım daha sonra ise kendi arasında ödülü alacak kişinin belirlenmesi için bir yarışa çıktı. Peki 27 Ekim Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı? Masterchef'te ödülü kim aldı?
27.10.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ARSA ÖDÜLÜ kazanan kim oldu? MasterChef 20 Ekim arsa ödülünü hangi takımdan kim kazandı? İşte kazanan yarışmacı...
MASTERCHEF ARSA ÖDÜLÜ kazanan kim oldu? MasterChef 20 Ekim arsa ödülünü hangi takımdan kim kazandı? İşte kazanan yarışmacı... MasterChef All Star'da ekrana gelen son bölümde Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları arsa ödülü için mücadele etti. Lüleburgaz'da gerçekleştirilen dış çekimde en güzel tabakları çıkaran ve en başarılı olan takım Mavi takım oldu. Mavi takım kendi içinde oynadığı bireysel oyunun ardından 4 ismin tabağı şefler tarafından beğenildi. Peki MasterChef'te arsa ödülünün sahibi kim oldu?
20.10.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan takım
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? MasterChef All Star'da ödül oyununu kazanan takım MasterChef All Star yarışmasında haftanın ödül oyunu gergin geçti! Kırmızı ve mavi takım olarak ödül tezgahı başına geçen yarışmacılar, ödül yarışını Şanlıurfa'da dış oyun şeklinde gerçekleştirdi. Şanlıurfa mutfağından yemekler yapan mavi takımda Barbaros ve Barış arasındaki gerilim ödül mücadelesinde de sürdü. Diğer yandan kırmızı takım kaptanı Kerem ile takım arkadaşları sık sık tartışma yaşadı. Peki, 6 Ekim MasterChef'te ödülün sahibi kim oldu?
7.10.2023 Cadde
MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI, 📢 Hasan Mı, Kıvanç mı? Masterchef'te 100 bin TL ödülü kim aldı? Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı?
MASTERCHEF'TE ÖDÜLÜ KİM KAZANDI, 📢 Hasan Mı, Kıvanç mı? Masterchef'te 100 bin TL ödülü kim aldı? Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı? Masterchef ödül oyununda yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler. Yeni bölümde yarışmacılar Denizli'de yemekleri hazırladılar. İlk etapta 7 misafir için 5 çeşit yemek yaptılar. En güzel yemeği yapan yarışmacı 100 bin TL ödülün sahibi oldu. Peki 22 Eylül Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı, 100 bin TL ödülü kim aldı?
22.09.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star 14 Eylül Perşembe ödülü ne kadar, kim aldı?
MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star 14 Eylül Perşembe ödülü ne kadar, kim aldı? MasterChef All Star yarışmasında ödül heyecanı ekrana geldi. Yarışmacılar bu defa diğer ödül oyunlarından farklı olarak mücadele verdi. Kırmızı ve mavi takım üyeleri, 14 Eylül Perşembe günü ödülü kazanabilmek için iki aşamalı yarışa çıktı. Düello havasında geçen ödül oyununu kim kazandı? MasterChef All Star ödül ne?
14.09.2023 Cadde
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Azize mi, Ayaz mı? Masterchef'te 100 bin TL'yi kim aldı? Masterchef'te ödülü hangi yarışmacı kazandı?
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Azize mi, Ayaz mı? Masterchef'te 100 bin TL'yi kim aldı? Masterchef'te ödülü hangi yarışmacı kazandı? Masterchef'te ödül için yarışmacılar rekabet ettiler. Ödül oyunun ilk etabında mavi ve kırmızı takım yeşilliklerden yemek hazırladılar. Masterchef ödül oyununda ilk etabı Mavi takım kazandı. 100 bin TL'lik ödül için mavi takım kendi arasında yarıştı. En iyi tabağı hazırlayan kişi 100 bin TL büyük ödülün sahibi oldu. Peki 8 Eylül Masterchef'te ödülü kim kazandı, 100 bin TL'yi kim aldı?
8.09.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF | Son MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te 100 bin TL'yi kim aldı?
MASTERCHEF | Son MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te 100 bin TL'yi kim aldı? MasterChef'te her cuma olduğu gibi ödül oyunu oynandı. Bu haftanın Mavi ve Kırmızı takımları bir üst tura çıkmak için kıyasıya mücadele verdi. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı?
1.09.2023 Cadde
MASTERCHEF ÖDÜL oyununu kim kazandı Tanya mı, Kıvanç mı? Masterchef'te 100 bin TL'yi kim aldı?
MASTERCHEF ÖDÜL oyununu kim kazandı Tanya mı, Kıvanç mı? Masterchef'te 100 bin TL'yi kim aldı? Masterchef ödül oyunu için yarışmacılar yemeklerini hazırladılar. Yarışmacılar, 100 bin TL ödül için iki etaplı oyunda yarıştılar. Bu hafta ödül oyunun ilk etabında mavi ve kırmızı takım fındık ile çeşitli yemekler hazırladılar. İlk etabı kazanan takım daha sonra ise kendi arasında oyun oynadı. Peki 25 Ağustos Masterchef ödül oyunu kim kazandı, Masterchef'te 100 bin TL ödülü kim aldı?
26.08.2023 Bilgi Rehberi
Masterchef'te gerilim tırmandı! Sergen stüdyoyu terk etti
Masterchef'te gerilim tırmandı! Sergen stüdyoyu terk etti Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için mücadele etti. Haftayı 3-0'lık galibiyetle kapatan kırmızı takım ve mavi takımda gerilim yaşandı. Dünkü eleme adaylarının tartışması devam ederken Sergen stüdyoyu terk etti.
19.08.2023 Cadde
100 BİN TL ÖDÜL KAZANAN MASTERCHEF YARIŞMACISI KİM OLDU? MasterChef ödül oyununu kim kazandı?
100 BİN TL ÖDÜL KAZANAN MASTERCHEF YARIŞMACISI KİM OLDU? MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef'te heyecan devam ediyor. Dokunulmazlık oyunları sonrası son bölümde ödül oyunu oynandı. İki takım ilk olarak çikolatalarla şeflerin istedikleri çeşit çeşit tatlı yaptılar. Daha sonra ise kazanan takım deve kuşu yumurtası ile yaratıcı yemek yaptılar. Şimdi "MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef son bölümde 100 bin TL'yi hangi yarışmacı aldı?" sorusuna cevap aranıyor.
4.08.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eda mı, Sefa mı? 28 Temmuz Masterchef All Star'da ödülü kim aldı, hangi yarışmacı?
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eda mı, Sefa mı? 28 Temmuz Masterchef All Star'da ödülü kim aldı, hangi yarışmacı? Masterchef'te ödül oyunu için yarışmacılar rekabet ettiler. Masterchef All Star'da oyununu kazanan yarışmacı ödülün sahibi oldu. Yarışmacılar yemeğe başlamadan önce kümesten yumurtalarını aldılar. İlk olarak kırmızı ve mavi takım yarışmacıları düelloya çıktılar. Peki 28 Temmuz Masterchef'te ödül oyunu kim kazandı? Masterchef'te ödülü kim aldı?
28.07.2023 Bilgi Rehberi
Masterchef'te 100 BİN TL'Yİ KİM ALDI? MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef son bölümde 100 bin TL'yi hangi yarışmacı aldı?
Masterchef'te 100 BİN TL'Yİ KİM ALDI? MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef son bölümde 100 bin TL'yi hangi yarışmacı aldı? MasterChef 33. bölüm ekrana geldi. Son bölümde yarışmacılar 100 bin TL'lik ödül için kıyasıya mücadele verdiler. Şimdi yoğun şekilde "MasterChef ödül oyununu kim kazandı?" sorusu geliyor. İşte detaylar...
22.07.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eray mı, Batuhan mı, 100 bin TL ödülü kim aldı? Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı?
MASTERCHEF'TE ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı, Eray mı, Batuhan mı, 100 bin TL ödülü kim aldı? Masterchef All Star'da ödülü kim kazandı? Masterchef'te ödül oyunu için yarışmacılar kıyasıya rekabet ettiler. Masterchef All Star'da ödül oyununu kazanan 100 bin TL ödülün sahibi olacak. Masterchef ödül oyununda önce mavi ve kırmızı takım ikinci aşamaya geçmek için yarışıtılar. Daha sonra kazanan takım arasında bireysel bir oyun oynadı. Peki 14 Temmuz Masterchef'te ödül oyununu kim kazandı, 100 bin TL ödülü kim aldı?
14.07.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef'te eski ve yeni yarışmacılar aynı tezgahta! 14 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı?
MasterChef'te eski ve yeni yarışmacılar aynı tezgahta! 14 Aralık MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef yarışmasında nefes kesen ödül mücadelesi gerçekleştirildi. Şampiyonların da aralarında yer aldığı eski MasterChef yarışmacıları, 2022 sezon adayları ile mutfağa girdi. MasterCehf jürisi yine yarışmacıları zorlayan konsepti duyurdu. Peki, 14 Aralık MasterChef ödülünü kim kazandı?
14.12.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef'te eskiler - yeniler konsepti! 30 Kasım MasterChef ödül oyununu kim kazandı?
MasterChef'te eskiler - yeniler konsepti! 30 Kasım MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye 2022'de eski ve yeni sezon yarışmacıları ödül oyununda birlikte mücadele etti. Eşleşmelerin ardından yarışmacılar tezgah başında tüm hünerlerini sergiledi. Oyunun kazananları ise ödülün sahibi oluyor. Peki, 30 Kasım MasterChef'te ödülü kim kazandı?
30.11.2022 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF 50 BİN TL'lik ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyunu kazanan yarışmacı belli oldu
MASTERCHEF 50 BİN TL'lik ödülün sahibi kim oldu? MasterChef'te ödül oyunu kazanan yarışmacı belli oldu MasterChef'te heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu haftanın eleme adaylarının belli olduğu sevilen yemek yarışması MasterChef'te ekrana gelen son bölümde iki takım ödül için mücadele etti. Danilo Zanna'nın tek jüri olduğu yarışmada Mavi takım'a Mehmet Şef, Kırmızı Takım'a Somer Şef kaptanlık yaptı. Peki MasterChef'te ödül oyununu hangi takım kazandı?
19.11.2022 Bilgi Rehberi
MasterChef ödül oyununu hangi takım, kim kazandı? 12 Kasım 2022 MasterChef ödülü ve kazanan isim
MasterChef ödül oyununu hangi takım, kim kazandı? 12 Kasım 2022 MasterChef ödülü ve kazanan isim MasterChef Türkiye yarışmasında haftanın ödül oyununda eğlenceli anlar yaşanırken kıran kırana da bir rekabet söz konusu oldu. Oyun esnasında tek elleri bağlı olarak tezgah başına geçen mavi ve kırmızı takım üyeleri, nefes kesti. Fatma Nur ve Ayaz kaptanlığında iki takım da mücadele etti. Peki, 12 Kasım MasterChef'te ödülü kim kazandı?
13.11.2022 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı? 1 Kasım MasterChef'te ödül ne oldu?
MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU kim kazandı? 1 Kasım MasterChef'te ödül ne oldu? MasterChef yarışmasında kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, yeni bir ilki daha yaşadı. Birbirlerine bağlı olarak yarışan takımlar, yemekleri yapmadan önce semt pazarında alışveriş gerçekleştirdi. Fatma Nur ve Görkem'in kaptanlığında oyuna çıkan yarışmacılar kıran kırana oyun sergiledi. Peki, 1 Kasım MasterChef'te ödülü kim kazandı?
2.11.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Masterchef Ödül ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.