‘Dünya Sağlık Örgütü hiçbir işe yaramayan bir kuruluş’
‘Dünya Sağlık Örgütü hiçbir işe yaramayan bir kuruluş’ Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu: “Dünyada bu virüsün ölümcül bir pandemiye dönüşme nedeni DSÖ ve Çin hükümetidir. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tamamen hiçbir işe yaramayan bir kuruluş”
10.05.2020 Pazar
Mehmet Çilingiroğlu kimdir? Mehmet Çilingiroğlu aslen nereli, kaç yaşında?
Mehmet Çilingiroğlu kimdir? Mehmet Çilingiroğlu aslen nereli, kaç yaşında? Katıldığı canlı yayınlar ve yaptığı açıklamalar ile adından sıkça söz ettiren Mehmet Çilingiroğlu kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Son olarak CNN canlı yayınında üniversiteden atıldığını açıklayan Mehmet Çilingiroğlu hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Mehmet Çilingiroğlu hakkında merak edilenler...
4.04.2020 Gündem
Prof. Dr. Çilingiroğlu canlı yayında üniversiteden atıldığını iddia etti
Prof. Dr. Çilingiroğlu canlı yayında üniversiteden atıldığını iddia etti CNN Türk'te yayınlanan Akıl Çemberi programına katılan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, canlı yayın sürerken Koç Üniversitesi'nden gelen mektupla üniversiteden atıldığını öğrendiğini söyledi. Prof. Çilingiroğlu, "Koç Üniversitesi'nden benim istifa mektubumu göndermişler. Demişler ki buradaki işiniz bitmiştir, atılmışsınızdır fakülteden. Koç Üniversitesi'ne ihtiyacım yok" dedi. Ancak sosyal medyada Koç Üniversitesi'nden gönderilen mektubun tarihinin 27 Mart olması dikkat çekti.
4.04.2020 Televizyon
Mehmet Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Çilingiroğlu doktor mu, mesleği ne? İşte biyografisi
Mehmet Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Mehmet Çilingiroğlu doktor mu, mesleği ne? İşte biyografisi Son günlerin hakkında en çok arama yapılan isimlerinin başında gelen Mehmet Çilingiroğlu ile ilgili merak edilenleri derledik. Katıldığı canlı yayınlarla hakkında oldukça araştırma yapılan Mehmet Çilingiroğlu ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik. Peki Mehmet Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?
7.04.2020 Gündem