Merve Dizdar Kimdir

Merve Dizdar Kimdir

Merve Dizdar (d. 25 Haziran 1986, İzmir) Türk oyuncu. İlk televizyon deneyimi olan Aksanat Çocuk Oyunları ile tanındı. Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Kendisi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi'nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmıştır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp Craft Tiyatro'da devam etmektedir. İlk sinema deneyimi "Bir Ses Böler Geceyi" filminde, Cem Davran ile yapan Dizdar, Kavak Yelleri, Geniş Aile, Bir Yastıkta, Doksanlar, Çılgın Dersane Üniversitede gibi başlıca dizilerin yanı sıra son olarak Masumlar Apartmanı adlı dizide yer aldı. Ayrıca TRT Çocuk kanalında Arkadaşım Bıdı ve 23 Nisan Şenliğe Doğru adlı çocuk programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Merve Dizdar Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 353 merve dizdar kimdir haberi bulunmuştur.
Süperstar sürprizi!
Süperstar sürprizi! Ajda Pekkan, önceki akşam gerçekleşen davette misafirlerine unutulmaz bir akşam yaşattı.
20.04.2024 Cadde
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!'
'Yakından tanısalar bana küfür etmezler!' Özge Özacar, önceki gün Kuruçeşme'de bir mekanda marka yüzü olduğu ayakkabı firmasının lansmanındaydı. Ünlü oyuncu, sosyal medyada bazı takipçilerin ünlü isimlere yönelik tepkilerini değerlendirdi.
19.04.2024 Cadde
‘Evrensel sanat yapmak istiyorum’
‘Evrensel sanat yapmak istiyorum’ Özge Özacar, evrensel bir sanat icra etmek istediğini söyledi.
19.04.2024 Cadde
27 Mart 2004... '17 yaşındayım! İyi başlangıç Merve'
27 Mart 2004... '17 yaşındayım! İyi başlangıç Merve' Dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ filmindeki rolüyle 76'ncı Cannes Film Festivali’nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar, sosyal medyada takipçilerini lise yıllarına götürdü.
28.03.2024 Cadde
Ferhat Göçer: Avukatlar 'En az 10 bin dolar alırsın' dediler!
Ferhat Göçer: Avukatlar 'En az 10 bin dolar alırsın' dediler! Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Kuru Otlar Üstüne' filminde, Ferhat Göçer'in 'Son Aşkım' adlı şarkısı izinsiz kullanılmıştı. Müzik eserlerinin teliflerini toplamakla yükümlü Musiki Eseri Sahipleri Grubu Meslek Birliği'nin (MSG) başkanı olan Ferhat Göçer, yeni bir açıklamada bulundu.
14.03.2024 Cadde
Ferhat Göçer'in şarkısı ödüllü filmde izinsiz kullanıldı! 'Bu seferlik affediyorum'
Ferhat Göçer'in şarkısı ödüllü filmde izinsiz kullanıldı! 'Bu seferlik affediyorum' Dünyaca ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın 76. Cannes Film Festivali’nde Merve Dizdar’a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazandıran filmi 'Kuru Otlar Üstüne'de, Ferhat Göçer’in 'Son Aşkım' şarkısının izinsiz kullanıldığı ortaya çıktı.
13.03.2024 Cadde
Ezgi Mola: Oğlum Can birebir bana benziyor!
Ezgi Mola: Oğlum Can birebir bana benziyor! Mayıs 2023'te işletmeci Mustafa Aksakallı ile dünyaevine giren Ezgi Mola, Kasım ayında oğlu Can'ı kucağına almıştı. Önceki gün Kuruçeşme'de görüntülenen Mola, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oğlu ile ilgili konuşan Mola, "Can benim 72 günlük halime benziyor" dedi.
13.03.2024 Cadde
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu 'Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişyi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu. Cenazeye Merve Dizdar, Şoray Uzun, Alper Saldıran ve Begüm Öner’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Burcu Altın Deprem, eşinin Fenerbahçe formasını tabutun üzerine koyarken; anne Seval Deprem baygınlık geçirdi.
7.03.2024 Cadde
Sinema yazarları Nuri Bilge Ceylan dedi
Sinema yazarları Nuri Bilge Ceylan dedi 56. SİYAD (Sinema Yazarları Derneği) Ödülleri sahiplerini buldu.
6.03.2024 Kültür Sanat
Burcu Biricik'ten eğlenceli hamilelik pozları: Saçmasapan bir seri
Burcu Biricik'ten eğlenceli hamilelik pozları: Saçmasapan bir seri Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan "Camdaki Kız" dizisinde rol alan ve Emre Yetkin ile bir kız bebek bekleyen Burcu Biricik'ten hamilelik pozları geldi. Karnı burnunda pozlarını paylaşan Burcu Biricik'e beğeni yağdı.
27.02.2024 Cadde
Merve Dizdar’ın ‘tılsımı’
Merve Dizdar’ın ‘tılsımı’ Merve Dizdar, Tekfen Filarmoni’nin icra edeceği Ravel’in “Daphnis ve Khloe”sinin Türkiye prömiyerinde anlatıcı olarak yer alacak. 
17.02.2024 Kültür Sanat
Görkemli gala
Görkemli gala ‘Zaferin Rengi’ filminin galası, geçtiğimiz akşam Fenerbahçe SK Başkanı Ali Koç ve yönetmen Abdullah Oğuz’un ev sahipliğinde Taksim’deki Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
17.02.2024 Cadde
CİHAN AYGER kimdir? Merve Dizdar ile birlikte olan Cihan Ayger ne iş yapıyor?
CİHAN AYGER kimdir? Merve Dizdar ile birlikte olan Cihan Ayger ne iş yapıyor? Ünlü oyuncu Merve Dizdar'ın sosyal medya hesaplarında Cihan Ayger ile fotoğralarını paylaşarak aşklarını ilan etti. Dizdar'ın sevenleri ise Cihan Ayger nereli, kim, ne iş yapıyor sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, Cihan Ayger hakkında detaylar...
16.02.2024 Bilgi Rehberi
Merve Dizdar yeni aşkıyla galada! 'Ruhunuz duymadı değil mi?'
Merve Dizdar yeni aşkıyla galada! 'Ruhunuz duymadı değil mi?' Meslektaşı Gürhan Altundaşar ile 2018 yılında evlenip 2021'de boşanan Merve Dizdar, yeni ilişkisini Sevgililer Günü'nde ilan etmişti. 'Zaferin Rengi' filminin galasına Cihan Ayger ile el ele katılan oyuncunun mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
17.02.2024 Cadde
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti!
Merve Dizdar, Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti! Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.
15.02.2024 Cadde
Perde açtı
Perde açtı İbrahim Selim, 2016 yılında Afife Tiyatro Ödülleri’nde ‘Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu’ ödülünü kazandıran Dave rolünü canlandırdığı ‘Bana Kimse Ne Olduğunu Anlatmadı’yla Zorlu PSM Sahnesi’nde perde açtı.
11.02.2024 Cadde
Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Eltilerin Savaşı nerede ve ne zaman çekildi?
Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Eltilerin Savaşı nerede ve ne zaman çekildi? Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Eltilerin Savaşı filmi 31 Ocak Çarşamba akşamı televizyon izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Filimin senaryosunu ve başrolünü Gupse Özay üstlenirken, yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay oturuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan sinemaseverler, Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosunu sorguluyor. Peki, Eltilerin Savaşı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Eltilerin Savaşı nerede ve ne zaman çekildi? İşte Eltilerin Savaşı filmi konusu ve oyuncu kadrosu hakkında tüm detaylar...
31.01.2024 Bilgi Rehberi
Ezgi Mola'nın keyfine diyecek yok! 'Anne olmak harika bir duyguymuş'
Ezgi Mola'nın keyfine diyecek yok! 'Anne olmak harika bir duyguymuş' Mayıs 2023'te dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, geçtiğimiz kasım ayında anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Mola, önceki gün eşi ve minik oğulları Can'la Nişantaşı'ndaydı. Keyifli haliyle dikkat çeken oyuncu, anneliğin tadını çıkardığını söyledi.
22.01.2024 Cadde
Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu ne zaman ve nerede çekildi?
Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu ne zaman ve nerede çekildi? Mandıra Filozofu filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Başrollerinde 2021 yılında hayatını kaybeden değerli oyuncu Rasim Öztekin'in de rol aldığı Mandıra Filozofu bu akşam bir kez daha televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Mandıra Filozofu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Mandıra Filozofu ne zaman ve nerede çekildi? İşte filmin detayları...
18.01.2024 Bilgi Rehberi
Doğal güzeller Şevval Şahin ile Buse İskenderoğlu
Doğal güzeller Şevval Şahin ile Buse İskenderoğlu Geçtiğimiz yılların Miss Turkey birincileri Buse İskenderoğlu ile Şevval Şahin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Doğal halleriyle dikkat çeken ikili; botoks, dolgu ve makyaj yapmayı tercih etmediklerini belirtti.
17.01.2024 Cadde
Ezgi Mola minik oğlunun fotoğrafını paylaştı
Ezgi Mola minik oğlunun fotoğrafını paylaştı Mayıs ayında dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, geçtiğimiz aylarda ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Mola, minik oğlunun yeni bir karesini paylaştı.
5.01.2024 Cadde
‘Kuru Otlar Üstüne’, AKM’de gösteriliyor
‘Kuru Otlar Üstüne’, AKM’de gösteriliyor Usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın prömiyeri Cannes Film Festivali’nde gerçekleşen “Kuru Otlar Üstüne” filmi Atatürk Kültür Merkezi’nde gösteriliyor!
3.01.2024 Kültür Sanat
2023'e damga vuranlar
2023'e damga vuranlar Evlenenler, boşananlar, sürpriz birliktelikler, sonu hapishanede biten ‘fenomen hayatlar’, polemikler ve kaybettiklerimiz...
27.12.2023 Cadde
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı!
Merve Dizdar yeni bir aşka yelken açtı! Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar, iki yıl önce Gürhan Altundaşar’dan boşanmıştı. Ünlü oyuncu Merve Dizdar kalbini yeniden aşka açtı.
11.12.2023 Cadde
Ezgi Mola minik oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı!
Ezgi Mola minik oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı! Mayıs ayında dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı, geçtiğimiz günlerde ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Mola, ismini henüz açıklamadığı minik oğlunun doktor kontrolünde çekilen ilk karesini sosyal medya hesabından paylaştı.
7.12.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Merve Dizdar Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.