Feci olay! Metruk evde yıkım sırasında sundurma çöktü: 2 ölü
Feci olay! Metruk evde yıkım sırasında sundurma çöktü: 2 ölü Kocaeli’nin Derince ilçesinde tek katlı metruk evin yıkımı sırasında sundurmanın çökmesi sonucu göçük altında kalan Metin Akkaya (47) ve Ömer Faruk Yıldız (15) hayatını kaybetti.
26.06.2023 Gündem
Van'da metruk evde 33 kaçak göçmen yakalandı
Van'da metruk evde 33 kaçak göçmen yakalandı Van'nın İpekyolu ilçesinde metruk eve düzenlenen operasyonda Afganistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalandı.
10.08.2022 Haberler
Metruk evde 52 düzensiz göçmen yakalandı
Metruk evde 52 düzensiz göçmen yakalandı Erzincan'da metruk bir evde yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 52 düzensiz göçmen yakalandı.
28.08.2021 Haberler
Sevgili vahşetine maruz kalan kadın: Rüyalarıma giriyor, psikolojim altüst oldu
Sevgili vahşetine maruz kalan kadın: Rüyalarıma giriyor, psikolojim altüst oldu Cezaevinde tanıştığı sevgilisini metruk bir eve götürerek 7 saat boyunca işkence yaptığı ve tecavüz ettiği gibi iddialarla aranan M.A.K., polisin yaptığı operasyonla gözaltına alındı.
18.09.2020 Haberler
Metruk binanın damında ölü bulundu
Metruk binanın damında ölü bulundu Antalya'da, cezaevinden izinli çıkan madde bağımlısı Ahmet Karakoyun (24), kaldığı metruk evin damında ölü bulundu.
15.07.2020 Gündem
İki kardeş çöken metruk evin altında kaldı!
İki kardeş çöken metruk evin altında kaldı! Şanlıurfa’da metruk evin içinden demir çıkarmaya çalışan kardeşler, göçük altında kaldı. Çevredekilerin yardımıyla göçük altından çıkartılan kardeşler hastaneye kaldırıldı.
10.04.2020 Gündem
Metruk evde yaralı bulunan Muhammed'den kahreden haber
Metruk evde yaralı bulunan Muhammed'den kahreden haber Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, kaybolduktan sonra metruk bir evde ağır yaralı halde bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Muhammed Veli Dümez'in (8), ölümüyle ilgili dayısı ve bir köylüsü gözaltına alındı.
22.01.2020 Gündem
Leyla’nın bulunması için metruk evlerde kazı yapıldı
Leyla’nın bulunması için metruk evlerde kazı yapıldı Ağrı’da bayramlaşmak için gittiği dedesinin köyünde kaybolan 3,5 yaşındaki Leyla Aydemir, 13’ncü günde jandarma bünyesinde bulunan ‘Modül’ köpeği tarafından aranmaya başlandı. Ekipler tarafından metruk evlerde yapılan aramalarda zeminde bulunan toprağın yumuşak olması nedeniyle kazma ve küreklerle kazı yapıldı. Ağrı’da bayramın birinci gününde Bezirhane Köyü’nde kaybolan 3 buçuk yaşındaki minik Leyla’dan haber alınamıyor. Kayıp Leyla için aramalarda 12 gün geride kalırken henüz bir bulguya rastlanamadı. Bayramın ilk gününden bu yana çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler Leyla’nın bir an önce bulunması için yoğun çaba sarf ediyor. Sabah saatlerinde köy ve çevresinde başlayan arama ve kurtarma çalışmaları saat 19.00’a kadar sürüyor. Ailesi ile birlikte Bezirhan Köyü’ne giden ve bir daha haber alınamayan minik Leyla için 13’ncü günde de aramalar başladı. Sabahın ilk ışıkları ile başlayan çalışmalara Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK) bünyesinde bulunan Jandarma Arama kurtarma ekipleri, AFAD ve jandarma ve Kızılay ekipleri katıldı. ‘Ekipler boş evlerde Leyla için kazı yaptı’ İlk olarak köy çevresinden geçen ve tarım arazilerinde yapılan aramalarda Jandarma At Köpek Eğitim Merkezi’nden (JAKEM) getirilen kadavra arama köpeği ‘Modül’de kullanıldı. Türkiye’nin en iyi köpeklerinden olan ve jandarma bünyesinde bulunan ‘Modül’ köpeği, AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma ekiplerince metruk ev, ahır boş alanlar didik didik arandı. Köy dışında bulunan bazı boş evlerde zeminde bulunan toprağın farklı ve yumuşak olması nedeniyle her ihtimali değerlendiren Jandarma Arama Kurtarma ekibi evde kazı çalışması yaptı. Kazma ve küreklerle 1 metreye kadar kazı yapan ekipler daha sonra ‘Modül’ köpeği ile kazının yapıldığı alanda arama çalışması başlattı. Kazı çalışmalarından da henüz bir sonuç alınamazken ekipler çalışmalarını sürdürüyor.
11.09.2019 Haberler
Metruk evde eroin partisi yapmışlar
Metruk evde eroin partisi yapmışlar Adana'da narkotik polisi metruk binalarda uyuşturucu uygulaması yaptı. Uygulamada eroin enjeksiyonunda kullanılan çok sayıda şırınga ele geçirildi. Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekipleri, terörle mücadele ekiplerinin de desteğiyle Seyhan ilçesindeki metruk 10 binada uyuşturucu uygulaması yaptı. Uygulama sırasında 60 kişi sorgulandı. Şans isimli dedektör köpek, her köşede uyuşturucu aradı. Metruk evlerde eroin enjeksiyonunda kullanıldığı düşünülen çok sayıda boş şırınga ele geçirildi.
11.09.2019 Haberler
Metruk evlere uyuşturucu operasyonu
Metruk evlere uyuşturucu operasyonu KONYA'da metruk evlerde uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan kişilere yönelik polisin yaptığı operasyonda uyuşturucu satışı yapan 1 kişi suç üstü gözaltına alındı. Baskın anları polis kamerası tarafından görüntülendi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri merkez Karatay İlçesi'nde bulunan bazı metruk evlerde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaştı. Bu bölgelerde baskın yapan polis, bir şüpheliyi 2 kişiye uyuşturucu satarken suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin üst aramasında satışa hazır bir miktar eroin ve uyuşturucu haplar ele geçirildi. Başka bir metruk eve yapılan baskında ise 2 kişi ellerinde şırıngalarla uyuşturucu kullanırken yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler emniyete götürüldü. Baskın anları polis kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.
11.09.2019 Yaşam
Sur'da boş evde PKK cephaneliği çıktı
Sur'da boş evde PKK cephaneliği çıktı Diyarbakır Valiliği, merkez Sur İlçesi'nde PKK'ye yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, boş bir evde yapılan aramada çok sayıda roketatar ve tüfek mühimatı ele geçirildiğini açıkladı.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri