İstanbul'da corona virüs sessizliği
İstanbul'da corona virüs sessizliği İçişleri Bakanlığı'nın corona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında 31 ilde hafta sonu geçerli olmak üzere getirdiği sokağa çıkma yasağı sonrası meydanlar sessizliği büründü.
11.04.2020 Haberler
İstanbul'da meydanlar boş kaldı
İstanbul'da meydanlar boş kaldı İstanbul Eminönü ve Karaköy'de son durum havadan fotoğraflandı. Corana virüs salgını nedeniyle yapılan "Evde kal" çağırıları ve önlemlerin ardından vatandaşlar alınan kararlara uymaya başlayınca meydanlar boş kaldı.
1.04.2020 Haberler
İstanbul'un meydanları boş kaldı
İstanbul'un meydanları boş kaldı Corona virüs salgını yüzünden vatandaşların birçoğu evinde kalırken, tarihinin en sakin pazar günlerinden birini yaşayan İstanbul'un meydanları da boş kaldı.
29.03.2020 Haberler
İstanbul'da corona virüs sessizliği
İstanbul'da corona virüs sessizliği İstanbul corona virüs salgını nedeniyle en sakin günlerini yaşıyor. Yapılan uyarılar ve alınan tüm tedbirler sonrası şehrin meydan ve caddeleri boşaldı. Her gün binlerce insanın ziyaret ettiği tarihi mekanlar ve meydanlar sessizliğe büründü.
26.03.2020 Haberler
İstanbul'da meydanlar boş kaldı
İstanbul'da meydanlar boş kaldı İstanbu'da coran avirüs önlemleri çerçevesinde vatandaşlar sokağa çıkmayınca İstanbul'un kalabalığına alışkın olduğumuz meydanları boş kaldı. Her gün binlerce insanı ağırlayan Eminönü Meydanı da gün boyu boş bir görüntü sergiledi. İskelelerin önü boş kalırken, arabalı vapur kuyruğunda ise 3-4 araç olduğu görüldü. Her gün balkonundan manzara seyreden turistlerle dolu Galata kulesi ve meydanı da sessizliğe büründü.
18.03.2020 Haberler