13 yaşındaki oğlu öldürülen anne: Bıçak görmeye dayanamıyorum
13 yaşındaki oğlu öldürülen anne: Bıçak görmeye dayanamıyorum Adıyaman’da, doğum gününde kaybolduktan sonra 6 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıkan ve cansız bedeni boş arazide bulunan 13 yaşındaki Hüseyin Nasrullah Çelik'in tutuklu yargılanan katil zanlısı Murat Çekiç'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etmesi, acılı anne Sabiha Tunç'u isyan ettirdi. Katil zanlısının akli dengesinin yerinde olmadığını öne sürerek cezaevinden çıkmaya çalıştığını söyleyen anne Tunç, "Oğlum öldüğü günden bu yana bıçak görmeye dayanamıyorum. Her bıçak gördüğümde oğlumun ölümü aklıma geliyor. Bir yıldır bu nedenle bıçak göreceğim korkusuyla mutfağa girip, yemek bile yapamıyorum. Anneleri ağlatan çocuk ve kadın katilleri için idamın getirilmesini istiyorum" dedi.
21.10.2020 Gündem
Yattığı çimlerde donarak öldü
Yattığı çimlerde donarak öldü Konya'da 51 yaşındaki Murat Çekiç, eksi 3 derece hava sıcaklığında yattığı çimlerin üzerinde donarak öldü. Yakındaki bir barakada yaşayan Çekiç, üzerinden 2018 yılına kadar vizeli Hollanda pasaportu, 205 lira para ve hesabında yaklaşık 2 bin lira olan banka hesap cüzdanı bulundu.
11.09.2019 Yaşam
Yattığı çimlerin üzerinde donarak öldü
Yattığı çimlerin üzerinde donarak öldü Konya'da 51 yaşındaki Murat Çekiç, eksi 3 derece hava sıcaklığında yattığı çimlerin üzerinde donarak öldü. Yakındaki bir barakada yaşayan Çekiç, üzerinden 2018 yılına kadar vizeli Hollanda pasaportu, 205 lira para ve hesabında yaklaşık 2 bin lira olan banka hesap cüzdanı bulundu.
2.02.2014 Gündem