Mustafa Aslan

Mustafa Aslan

Bağımsız Türkiye Partisi İzmir-1 2 .sıra Adayı.

Mustafa Aslan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.776 mustafa aslan haberi bulunmuştur.
Sivas'ta 'canavar' olarak adlandırılan kurt görüntülendi
Sivas'ta 'canavar' olarak adlandırılan kurt görüntülendi İç Anadolu Bölgesi'nde 'canavar' olarak adlandırılan kurt, Sivas'ta görüntülendi.
19.02.2024 Haberler
Sivas'ta 'canavar' olarak adlandırılan kurt görüntülendi
Sivas'ta 'canavar' olarak adlandırılan kurt görüntülendi İç Anadolu Bölgesi'nde 'canavar' olarak adlandırılan kurt, Sivas'ta görüntülendi.
19.02.2024 Gündem
Bakan Tekin, özel eğitim kampüsünün açılışı gerçekleştirdi
Bakan Tekin, özel eğitim kampüsünün açılışı gerçekleştirdi Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tokat Özel Eğitim Kampüsü açılışına katıldı. Burada konuşan Tekin, "Bize düşen, sahip olduğumuz geleneği, sahip olduğumuz birikimi gelecek kuşaklara da aksettirecek şekilde fırsat eşitliğini göz önünde bulundurarak bu farklılıkların hepsini, ülkemizin, toplumumuzun, milletimizin bir zenginliği olarak davranmak" dedi.
12.01.2024 Gündem
İki çocuğa mezar oldu! Belediye için 2,5 yıl sonra soruşturma izni
İki çocuğa mezar oldu! Belediye için 2,5 yıl sonra soruşturma izni Tekirdağ'da taşan derenin suyuna kapılan Burak Önder (9) ile Mustafa Aslan'ın (13) ölümüne ilişkin bilirkişi heyeti raporunda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Ergene Belediyesi 'asli' kusurlu bulundu. Rapor sonrası soruşturmayı yürüten Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı, 2 belediyenin fen işleri müdürlüğündeki devlet memurlarının soruşturulması için İçişleri Bakanlığı'ndan izin istedi. Bakanlık, 2,5 yıl sonra Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel'in de aralarında bulunduğu 6 kişi hakkında soruşturma izin verdi.
8.01.2024 Gündem
Ailelerin gözü İçişleri Bakanlığı'nda! 2 çocuğun ölümünde belediyeler 'asli' kusurlu
Ailelerin gözü İçişleri Bakanlığı'nda! 2 çocuğun ölümünde belediyeler 'asli' kusurlu Tekirdağ'da taşan derenin sularına kapılan Burak Önder (9) ile Mustafa Aslan'ın (13) ölümüne ilişkin bilirkişi heyeti raporunda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Ergene Belediyesi 'asli' kusurlu bulundu.
12.11.2023 Gündem
Gece karanlığında görüntülenen 'canavarlar' tüyleri ürpertti
Gece karanlığında görüntülenen 'canavarlar' tüyleri ürpertti Sivas’ta yaşayan doğa fotoğrafçısı Mustafa Aslan, kırsal alanlara yerleştirdiği fotokapan ile kurt sürüsü görüntüledi, kurtların gece karanlığında parlayan gözleri tüyleri ürpertti.
3.11.2023 Yaşam
Esenyurt'ta dumanlar isyan ettirdi! 'Kimya savaşındaymışız gibi'
Esenyurt'ta dumanlar isyan ettirdi! 'Kimya savaşındaymışız gibi' İstanbul Esenyurt'ta bulunan 3 tekstil fabrikasının çevreye saldığı yoğun dumanlar mahalle sakinlerini isyan ettirdi.
29.08.2023 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Doğan Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Doğan Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan (26), memleketi Tokat'ta toprağa verildi.
17.05.2023 Haberler
Şehit Uzman Çavuş Doğan Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Doğan Tokat'ta son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan (26), memleketi Tokat'ta toprağa verildi.
17.05.2023 Gündem
Şehidin naaşı memleketi Tokat'a getirildi
Şehidin naaşı memleketi Tokat'a getirildi Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın (26) naaşı, Şırnak Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'ndaki törenin ardından askeri uçakla memleketi Tokat'a getirildi.
17.05.2023 Gündem
TFF Başkanı Büyükekşi'den Karbel Karaköprü Belediye Spor'a Ziyaret
TFF Başkanı Büyükekşi'den Karbel Karaköprü Belediye Spor'a Ziyaret Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2. ve 3. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can ile birlikte TFF 3. Lig kulüplerinden Karbel Karaköprü Belediye Spor'u ziyaret etti.
11.05.2023 Futbol
6 yıl önce Zara'da görülmüştü, bu kez farklı bir noktada görüntülenip sesi kaydedildi
6 yıl önce Zara'da görülmüştü, bu kez farklı bir noktada görüntülenip sesi kaydedildi Doğa fotoğrafçısı Mustafa Aslan, 6 yıl önce Sivas'ın Zara ilçesinde halkalanan ve kayıt altına alınan turnayı bu kez Hafik ilçesinde hem görüntüleyip hem sesini kaydetti.
1.05.2023 Yaşam
Şehit astsubayın cenazesi, memleketi Tokat'a getirildi
Şehit astsubayın cenazesi, memleketi Tokat'a getirildi Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz’ün (36) cenazesi, memleketi Tokat'a getirildi. 
29.04.2023 Gündem
Doğa fotoğrafçısı Mustafa Aslan ormanın hayaletinin sesini kaydetti
Doğa fotoğrafçısı Mustafa Aslan ormanın hayaletinin sesini kaydetti Sivas’ta yaşayan doğa fotoğrafçısı Mustafa Aslan, ormanın hayaleti olarak bilinen vaşağın hem görüntüsünü hem de sesini kaydetmeyi başardı.
17.04.2023 Haberler
Sivas’ta bir vaşak
Sivas’ta bir vaşak Sivas’ta doğa fotoğrafçısı Mustafa Aslan bir vaşağı görüntüledi.
17.04.2023 Gündem
'Engelli çocuklara ÖTV indirimli araç' vaadiyle dev vurgun!
'Engelli çocuklara ÖTV indirimli araç' vaadiyle dev vurgun! İnternette gördükleri 'engelli çocuklara ÖTV indirimli araç' ilanına güvenip araç sahibi olmak isteyen 190 kişi, galeri sahibi tarafından dolandırıldı.
12.04.2023 Gündem
Depremde hayatını ve yakınlarını kaybeden ünlü isimler
Depremde hayatını ve yakınlarını kaybeden ünlü isimler Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Binlerce kaybın olduğu büyük felaket, ünlüler camiasına da yas getirdi. Depremde birçok ünlü isim hayatını kaybetti ve yakınlarını kaybettiğini duyurdu.
20.02.2023 Cadde
Kahtalı Mıçe: Yaşadığıma sevinemiyorum! 100'e yakın akrabamı kaybettim
Kahtalı Mıçe: Yaşadığıma sevinemiyorum! 100'e yakın akrabamı kaybettim 'Kahtalı Mıçe' olarak tanınan Mustafa Aslan, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketine memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesindeki iki katlı evinde yakalandı. Türk Halk Müziği'nin ünlü ismi, ailesinden çok sayıda kişiyi depremde kaybettiğini söyledi. "Kime koşsak evi yıkılmıştı. Kime baksak kaybetmişiz" diyen sanatçının açıklaması yürek yaktı.
14.02.2023 Cadde
Kahtalı Mıçe'nin 25 akrabası depremde yaşamını yitirdi!
Kahtalı Mıçe'nin 25 akrabası depremde yaşamını yitirdi! Türk Halk Müziği sanatçısı 'Kahtalı Mıçe' olarak tanınan Mustafa Aslan, depreme memleketi Adıyaman'da yakalandı. Sanat dünyasında unutulmaz isimlerin bestelerini seslendiren Kahtalı Mıçe'nin, deprem felaketinde ailesinden 25 kişiyi kaybettiği öğrenildi.
13.02.2023 Cadde
Şimdiki Zamanın Hikayesi
Şimdiki Zamanın Hikayesi Dünyanın soğuk cenneti Ekonomik ve toplumsal refahı en yüksek ülkelerden biri olarak gösterilen Norveç, eşsiz manzaraları ve binlerce kilometrelik sahil şeridiyle dünyanın soğuk cenneti olarak adlandırılıyor...
5.02.2023 Kültür Sanat
Dünyada kırmızı listede, Türkiye’de yakından görüntülendi
Dünyada kırmızı listede, Türkiye’de yakından görüntülendi Dünyada nesli tükenme tehlikesi altında olan türler arasında bulunan Arap tavşanı, Türkiye’de yakından görüntülendi.
28.01.2023 Yaşam
İncelemede ortaya çıktı! Ablasını öldürmeden önce internetten aratmış...
İncelemede ortaya çıktı! Ablasını öldürmeden önce internetten aratmış... Diyarbakır'da, tartıştığı ablası Melek Aslan'ı (24) tabancayla vurarak öldüren Mustafa Aslan (21) ve azmettirdiği öne sürülen eski sevgilisi Orhan Vatansever'in müebbet hapis cezaları, İstinaf Mahkemesi'nce onandı. Aslan'ın, cinayetten 1 hafta önce internetten 'Şeriata göre zina eden ablayı öldürmek caiz mi?' yazarak arama yaptığı ortaya çıktı.
14.01.2023 Gündem
Yenikapı'da Büyük Alevi kurultayı
Yenikapı'da Büyük Alevi kurultayı Yenikapı'da düzenlenen Büyük Alevi Kurultayı'nda sonuç bildirgesi okunarak eşit yurttaşlık talepleri dile getirildi. 
25.12.2022 Gündem
Z kuşağı antisiyaset!
Z kuşağı antisiyaset! Faaliyetlerin ve ülke gündeminin değerlendirildiği EGİAD Danışma Kurulu toplantısında 18-30 yaş arasındaki gençlerin politikaya olan bakışı ve yapılması gerekenler ele alındı. 
21.12.2022 Ege
Cemevlerine yönelik düzenleme Komisyon'da kabul edildi
Cemevlerine yönelik düzenleme Komisyon'da kabul edildi Cemevlerinin elektrik ve su faturalarının devlet tarafından ödenmesini de içeren torba teklif TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
24.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mustafa Aslan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.