Mustafa Uzunyılmaz'ın son sağlık durumu nedir? Mustafa Uzunyılmaz kimdir, kaç yaşında?
Mustafa Uzunyılmaz'ın son sağlık durumu nedir? Mustafa Uzunyılmaz kimdir, kaç yaşında? Oyuncu Mustafa Uzunyılmaz kalp krizi geçirdi. Birçok yapımda rol alan oyuncu yolda yürürken kalp krizi geçirdi. Uzunyılnaz, hastaneye kaldırıldı. Oyuncunun yaşamı ve son sağlık durumu ile ilgili bilgiler merak ediliyor. Peki Mustafa Uzunyılmaz kimdir, kaç yaşında? Mustafa Uzunyılmaz'ın son sağlık durumu nedir?
5.09.2023 Cadde
Oyuncu Mustafa Uzunyılmaz yolda yürürken kalp krizi geçirdi
Oyuncu Mustafa Uzunyılmaz yolda yürürken kalp krizi geçirdi Oyuncu Mustafa Uzunyılmaz (63) yolda yürürken kalp krizi geçirince hastaneye kaldırıldı. Uzunyılmaz‘ın hastanede tedavisi sürüyor.
6.09.2023 Cadde
Mustafa Uzunyılmaz: Senaryo yazıyorum
Mustafa Uzunyılmaz: Senaryo yazıyorum Uzun süredir ekranlardan uzak kalan oyuncu Mustafa Uzunyılmaz, geçtiğimiz akşam Metropol İstanbul'da görüntülendi.
30.10.2020 Cadde
Oyuncu Mustafa Uzunyılmaz: Çok kalitesiz işler yapılıyor
Oyuncu Mustafa Uzunyılmaz: Çok kalitesiz işler yapılıyor Sinema ve dizi oyuncusu Mustafa Uzunyılmaz, uzun süredir sinema ve TV işi yapmadığını belirterek, “Bu bir süre daha böyle devam edecek. Televizyonlara bir şeyler yapılıyor ama 'ayakları yere basıyor mu?' dersek, hayır öyle bir şey yok. Çok seviyesiz, çok kalitesiz işler yapılıyor. Bu üzücü bir şey” şeklinde konuştu.
27.08.2019 Cadde