Mvp

Mvp

Son dakika MVP haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MVP gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MVP haber sayfamızda...

Mvp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.672 mvp haberi bulunmuştur.
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri
Milletler Ligi'nde şampiyon kasayı dolduracak! İşte Filenin Sultanları'nı bekleyen para ödülleri Milletler Ligi'nin başlamasına sayılı günler kala turnuvada dağıtılacak para rakamları belli oldu. Filenin Sultanları'nın son şampiyon unvanıyla yarışacağı turnuvada kazananlar kasayı dolduracak.
18.04.2024 Voleybol
Fenerbahçe Alagöz'den bir ilk! Danabaş: Bu takımla gurur duyuyorum
Fenerbahçe Alagöz'den bir ilk! Danabaş: Bu takımla gurur duyuyorum Sarı-lacivertliler EuroLeague'de üst üste şampiyon olan ilk Türk takımı unvanına sahip oldu. Fenerbahçe'nin Kadın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Danabaş, takımın başarısıyla gurur duyduğunu söyledi.
15.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon!
Fenerbahçe Alagöz, Euroleague'de üst üste 2. kez şampiyon! Kadınlar EuroLeague finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı, Fransız ekibi Villeneuve ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, Mersin'de oynanan finali 106-73 kazanarak üst üste 2. kez şampiyon oldu.
14.04.2024 Basketbol
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Yeon Koung kararından vazgeçti!
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Yeon Koung kararından vazgeçti! Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'nın eski voleybolcusu Kim Yeon Koung, Güney Kore'de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Kim son yaptığı açıklama ile gündem oldu.
9.04.2024 Voleybol
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi'
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi' Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ile ilgili İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınının ikiye bölündüğü dönemde Arda Güler'le ilgili iddia dikkat çekti.
6.04.2024 İspanya La Liga
EuroLeague'de haftanın MVP'si Anadolu Efes'ten Will Clyburn!
EuroLeague'de haftanın MVP'si Anadolu Efes'ten Will Clyburn! EuroLeague'de 33. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) Anadolu Efes'in ABD'li basketbolcusu Will Clyburn oldu.
Girişim Hızlandırma Programı’na kabul edilen girişimler belli oldu
Girişim Hızlandırma Programı’na kabul edilen girişimler belli oldu Asgari uygulanabilir ürün veya hizmet (MVP) aşamasını tamamlamış, en az 2 yıldır faaliyet gösteren, yüksek pazar potansiyeline, ölçeklenebilir bir iş modeline ve güçlü bir gelir modeline sahip data, siber güvenlik, ödeme sistemleri ve sürdürülebilirlik dikeylerinde faaliyet gösteren teknoloji tabanlı girişimcilerin başvurduğu program bu yıl 8.kez girişimcilere ev sahipliği yapıyor.
5.04.2024 Ekonomi
Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON
Yoksul ve kimsesiz günlerden basketbolun zirvesine: LEBRON Jeff Benedict’in ustalıkla kaleme aldığı LEBRON, basketbol ikonu LeBron James’i Akron Ohio’daki yoksul ve kimsesiz günlerinden küresel sahneye taşıyan azmini bugüne kadar hiç yer verilmemiş detaylarla aktarıyor. Bir oyundan çok daha fazlası; kendine inanmanın, zorluklarla mücadele etmenin ve sonunda kendi kaderini çizebilmenin gerçek bir kesiti.
1.04.2024 NBA
Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes-Davis'ten rekor sonrası tepki! 'Sanırım yeterince iyi değildi'
Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes-Davis'ten rekor sonrası tepki! 'Sanırım yeterince iyi değildi' EuroLeague'in 32. haftasında Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i 103-68 mağlup eden Nigel Hayes-Davis tarihi bir performans ortaya koymuştu. Yıldız basketbolcu maçın ardından sosyal medya hesabından basın mensuplarına tepki gösterdi. İşte detaylar...
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas fırtınası! Arina Fedorovtseva dev finalde yıldızlaştı
Fenerbahçe Opet'te Melissa Vargas fırtınası! Arina Fedorovtseva dev finalde yıldızlaştı Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley'in finalinde Eczacıbaşı Dynavit ile karşı karşıya geldi. Dev finale Melissa Vargas'ın performansı damga vurdu. Arina Fedorovtseva da şampiyonluğun mimarlarından oldu.
24.03.2024 Transfer Haberleri
Nemanja Bjelica'dan basketbola veda kararı!
Nemanja Bjelica'dan basketbola veda kararı! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızlarından Nemanja Bjelica, basketbol kariyerini noktaladı.
23.03.2024 Basketbol
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Imoco, Türkiye'de oynanacak final adını yazdırdı. Imoco'nun rakibi Milano olacak.
20.03.2024 Voleybol
Daniele Santarelli'yi kızdırdı! Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı
Daniele Santarelli'yi kızdırdı! Canlı yayına yansıdı, bağırmaktan sesi kısıldı CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı'nı konuk eden Imoco 2-0 geriye düştüğü mücadeleyi karar setinde 3-2 kazandı. Aynı zamanda Filenin Sultanları'nın başantrenörü olan Santarelli'nin moladaki konuşması ekrana yansıdı.
15.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı
Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı CEV Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet deplasmanda Vero Volley Milano’ya 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, İtalyan yıldız Egonu'yu durdurmakta zorlandı. Öte yandan maçın MVP'si Helena Cazaute Eda Erdem itirafında bulundu
13.03.2024 Voleybol
EuroLeague’de haftanın MVP'si Anadolu Efes'te Shane Larkin! Tarihe geçti
EuroLeague’de haftanın MVP'si Anadolu Efes'te Shane Larkin! Tarihe geçti EuroLeague'de 28. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) Anadolu Efes'in yıldız basketbolcusu Shane Larkin oldu.
Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı
Avrupa'da Türk gecesi! Eczacıbaşı'nda Boskovic ödülü kabul etmedi, jest yaptı CEV Şampiyonlar Ligi'nin çeyrek finalinde Türk gecesi yaşandı. Geçen seneki dev başarıyı Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı devam ettirdi. Eczacıbaşı'nda Boskovic'in hareketi alkış aldı.
29.02.2024 Voleybol
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
Eczacıbaşı'nda maçın kahramanı Simge Aköz! 'Öyle denilince utanıyorum'
Eczacıbaşı'nda maçın kahramanı Simge Aköz! 'Öyle denilince utanıyorum' CEV Şampiyonlar Ligi’nde Scandicci'yi 3-2 mağlup eden Eczacıbaşı'nda milli oyuncu Simge Aköz'ün performansı parmak ısırttı. Yıldız isim mücadelenin MVP'si seçilirken VakıfBank'tan destek geldi.
22.02.2024 Voleybol
Isabelle Haak VakıfBank maçına damga vurdu! Cenk Tosun, Zehra Güneş ile sohbet etti
Isabelle Haak VakıfBank maçına damga vurdu! Cenk Tosun, Zehra Güneş ile sohbet etti CEV Şampiyonlar Ligi’nde VakıfBank, Imoco'ya 3-1 mağlup oldu. Mücadelenin yıldızı eski VakıfBanklı Isabelle Haak oldu. Öte yandan Cenk Tosun müsabaka sonrası Zehra Güneş ile sohbet etti.
21.02.2024 Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank, Santarelli'nin takımına mağlup oldu!
CEV Şampiyonlar Ligi'nde VakıfBank, Santarelli'nin takımına mağlup oldu! CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde VakıfBank, Milli Takım başantrenörü Daniele Santarelli'nin çalıştırdığı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. VakıfBank mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.
20.02.2024 Voleybol
Ergin Ataman'ın hedefi Real Madrid'in yıldızı! Teklif ortaya çıktı
Ergin Ataman'ın hedefi Real Madrid'in yıldızı! Teklif ortaya çıktı Turkish Airlines EuroLeague ekiplerinden Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, Real Madrid'in yıldızı için harekete geçti. Yapılan teklif ortaya çıktı.
Imoco şampiyon oldu! Daniele Santarelli'den VakıfBank mesajı
Imoco şampiyon oldu! Daniele Santarelli'den VakıfBank mesajı Kadınlar İtalya Kupası’nda şampiyon Imoco oldu. Başantrenör Daniele Santarelli mücadele sonrası hem geleceği hem de VakıfBank maçıyla ilgili konuştu.
19.02.2024 Voleybol
NBA All Star maçında tarihi rekor kırıldı! Seyirci yuhaladı
NBA All Star maçında tarihi rekor kırıldı! Seyirci yuhaladı NBA All-Star maçında Doğu Konferansı, Batı Konferansı'nı devirdi. Mücadeleyi 211-186 skorla kazanan Doğu Konferansı rekor kırdı.
19.02.2024 NBA
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de!
NBA’in en iyileri All-Star’da sahne alıyor… Dev maç “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve canlı yayınlarla Misli’de! NBA’de bu hafta sonu All-Star heyecanı yaşanıyor. 73.’sü düzenlenen etkinliğe basketbolseverlerin ilgisi yine oldukça yüksek. Bu gece oynanacak NBA All-Star maçı, aynı zamanda Doğu Konferansı ve Batı Konferansı formatının dönüşüne de sahne olacak. Taraftar oylamasıyla seçilen Doğu ve Batı Konferansı’nın yıldızları basketbol şölenine imza atacak.
18.02.2024 NBA
NBA'de All-Star heyecanı başladı! Yükselen Yıldızlar maçında sürpriz
NBA'de All-Star heyecanı başladı! Yükselen Yıldızlar maçında sürpriz NBA'de All-Star heyecanı bu gece oynanan Yükselen Yıldızlar maçı ile başladı. Bennedict Mathurin maça damgasını vurdu. İşte detaylar...
17.02.2024 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Mvp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.