Michael Jordan, NASCAR takımı kuruyor
Michael Jordan, NASCAR takımı kuruyor ABD'li basketbol efsanesi Michael Jordan, Amerikan Ulusal Stok Otomobil Yarışları'nda (NASCAR) mücadele edecek bir takım kuracağını açıkladı.
22.09.2020 Motor Sporları
Donald Trump başlattı, felaketle sonlandı! Ciddi yaralanma...
Donald Trump başlattı, felaketle sonlandı! Ciddi yaralanma... Dün akşam yapılan NASCAR Daytona 500 yarışında korkunç bir kaza meydana geldi.
1.07.2020 Motor Sporları
Nascar'da korkunç kaza!
Nascar'da korkunç kaza! Kuzey Amerika'ya özgü motor sporu dallarından biri olan Nascar'ın Kansas yarışında yaşanan kaza yürekleri ağızlara getirdi.
16.05.2017 Diğer Sporlar
Kaza sonrası kavga!
Kaza sonrası kavga! NASCAR sürücüleri Spencer Gallagher ve John Wes Townley yaptıkları kaza sonrası kozlarını kavga ederek paylaştılar. İşte o görüntüler.
26.06.2016 Diğer Sporlar
Nascar'da inanılmaz olay!
Nascar'da inanılmaz olay! Nascar'da iki pilot Ty Dillon ve Regan Smith yarış sonrası birbirine girdi. Watkins Glen Uluslararası Pisti'nde gerçekleştirilen Nascar yarışı sonrası ortalık bir anda karıştı. Yarış içerisinde yaşanan bir pozisyona çok sinirlenen Regan Smith, kendisinden yaşça küçük olan Ty Dillon'ın üstüne yürüdü.
10.08.2015 Diğer Sporlar
Pit stopta inanılmaz kaza!
Pit stopta inanılmaz kaza! Nascar sürücüsü Brad Keselowski yaptığı pit stopta duramayınca kendi ekibine çarptı. İşte o anlar.
3.08.2015 Diğer Sporlar
Hem gürültülü, hem tehlikeli!
Hem gürültülü, hem tehlikeli! 300 km/s hızın üzerinde giden Nascar otomobillerini fotoğraflamak hiç de kolay değil.
19.05.2015 Diğer Sporlar
Önce pistte sonra padokta...
Önce pistte sonra padokta... ABD'de düzenlenen NASCAR yarışlarında pistte başlayan kavga padoka taşındı. Sürücüler Matt Kenseth ile Brad Keselowski arasında pistte başlayan tartışma padokta yumruk yumruğa kavgaya döndü.
14.10.2014 Diğer Sporlar
Spor Günlüğü
Spor Günlüğü Fenerbahçe Kulübü, forma satışından elde ettiği gelir rekorunun ardından bir rekor da basketbolda kırdı! Erkek basketbol takımı bugüne kadarki en yüksek kombine satışına ulaştı.    27 Eylül-5 Ekim tarihlerinde Türkiye'de düzenlenecek 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Takım, Belarus'ta düzenlenen özel turnuvanın ikinci maçında Çin'i yendi.   Kuzey Amerika'da düzenlenen Nascar yarışları şaşırtan bir kazaya sahne oldu. Danica Patrick, yarışın bitimine 10 tur kala, erkek arkadaşı Ricky Stenhouse'un otomobiline çarptı.
17.09.2014 Programlar
NASCAR'da korkutan kaza!
NASCAR'da korkutan kaza! NASCAR'da Coke Zero 400 pistinde geçilen yarışın 20 turunda yaşanan kazaya 16 araç karıştı. Yaşanan kaza sonrası yarışa ara verilirken pilotların yara almaması sevinçle karşılandı.
7.07.2014 Diğer Sporlar
Zaferini kutlarken kanlar içinde kaldı
Zaferini kutlarken kanlar içinde kaldı ABD'li NASCAR sürücüsü Brad Keselowski zaferini kutladığı sırada şanssız bir an yaşadı. Şampanyayı patlatmak isteyen 30 yaşındaki sürücü şişenin patlaması ile elini kesti.
30.06.2014 Diğer Sporlar
Formula 1'e 12. takım geliyor
Formula 1'e 12. takım geliyor Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA), Amerikan Ulusal Stok Otomobil Yarışları'ndaki (NASCAR) Stewart-Haas takımının ortağı Gene Haas'ın, Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek 12. takım olmak için yaptığı başvuruyu onayladı.
1.07.2020 Diğer
Centilmenlik dışı birinciliğe tokat!
Centilmenlik dışı birinciliğe tokat! Ontario'da düzenlenen NASCAR Kamyon Serisi sırasında rakibinin aracına çarparak 1. gelen Max Papis, yarış sonrası tokadı yedi.
2.09.2013 Futbol
Nascar sürücüsü yaşamını yitirdi
Nascar sürücüsü yaşamını yitirdi Nascar yarışçısı Jason Leffle, New Jersey'de düzenlenen çamur yarışı sırasında geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi.
14.06.2013 Diğer Sporlar
NASCAR'ı yakın takip etmek!
NASCAR'ı yakın takip etmek! ABD'nin heyecanlı otomobil yarışlarından NASCAR'ı yakından takip etmek sizce nasıl birşey?
8.05.2013 Diğer Sporlar
NASCAR'da takla attıran kaza!
NASCAR'da takla attıran kaza! Talladega Motor Speedway'de yapılan NASCAR yarışları sırasında yine korkutan bir kaza yaşandı. Kurt Bucsh kayan aracı ile diğer sürücülere çarptı ve ortaya çarpışan otoyu andıran görüntüler ortaya çıktı.
7.05.2013 Diğer Sporlar
Nascar şoföründen kalp durduran şaka!
Nascar şoföründen kalp durduran şaka! Başarılı Nascar şoförü Jeff Gordon, bir içicek firması için çekilen reklam filminde yer aldı. Reklam gereği klığını deiştiren Jeff Gordon'un arabasına binen kişinin adeta kalbi durdu. İşte o görüntüler...
25.03.2013 Diğer Sporlar
Nefesler tutuldu!
Nefesler tutuldu! ABD'da ve dünyada büyük merak ve heyecanla izlenen Nascar yarışlarının zorluğu bir kez daha son yarışta ortaya çıktı.
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri