HAVA DURUMU İÇİN DİKKAT! İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde hava durumu nasıl gösteriyor? Bugünkü ve yarınki hava durumu için uyarı!
HAVA DURUMU İÇİN DİKKAT! İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde hava durumu nasıl gösteriyor? Bugünkü ve yarınki hava durumu için uyarı! Son dakika hava durumu haberine göre, Batı kesimlerden başlayarak ülkemizin sıcak hava dalgasının etkisine gireceği tahmin ediliyor. Hafta ortasından itibaren sıcaklıkların Marmara, Ege ve Akdeniz’de mevsim normallerinin 5-10 derece, diğer bölgelerimizde 2-6 derece üzerine çıkması bekleniyor. İşte Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerin hava durumu raporu...
13.07.2023 Bilgi Rehberi
Havadaki nemi emip temiz suya dönüştüren jel üretildi
Havadaki nemi emip temiz suya dönüştüren jel üretildi ABD'de bilim insanları, havadaki nemi emip temiz su olarak verebilen, uygun fiyatlı malzemelerden yapılmış bir emici jel geliştirdi. Jelin maliyeti 2 dolardan az.
2.06.2022 Dünya
Antalya'da nem oranı yüzde 70'lere ulaştı
Antalya'da nem oranı yüzde 70'lere ulaştı Son 75 yılın en sıcak Eylül ayını yaşayan Antalya'da hava sıcaklığı 30 derece ölçülürken, nem oranı ise yüzde 70'lere yükseldi. Şehrin üzerinde oluşan nem bulutları kenti kuşbakışı gören Tünektepe'den görüntülendi.
18.09.2020 Haberler
Son dakika! Meteoroloji'den uyarı geldi: Sıcaklıklar düşüyor
Son dakika! Meteoroloji'den uyarı geldi: Sıcaklıklar düşüyor Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeye göre; Serin ve yağışlı havanın etkisiyle yurdun kuzey, iç ve doğusunda sıcaklıklar 6-12 derece azalacak. Yağışlar Pazar günü yurdu terk edecek.
19.04.2018 Gündem