Noel

Noel

Son dakika Noel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Noel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Noel haber sayfamızda...

Noel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.321 noel haberi bulunmuştur.
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin
Gece yattı, sabah uyanamadı! Küçük kızı öldüren sebep: 'Alt tarafı grip' deyip geçmeyin Henüz 12 yaşındaydı. Ailesiyle vedalaşıp yattığı yatağından bir daha kalkamadı. Küçük kızın başına gelenler ise ailesinin kendini suçlamasına ve gerçek bir cevap almaları için var güçleriyle savaşmasına neden oldu. Ancak tüm çabalar sonuçsuzdu. "Şikayete bile sebep olmuyor" diyen Prof. Dr. Celal Akdeniz, uykuda ölümün tehlikeli yüzünü anlattı.
21.04.2024 Genel Sağlık
NATO’da Ramazan Bayramı tatili
NATO’da Ramazan Bayramı tatili NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ramazan Bayramı vesilesiyle NATO’daki tüm komite toplantılarını tatil etme kararı aldı.
11.04.2024 Dünya
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı
ABD'de ilk defa bir okul saldırganı gencin ebeveynleri hapis cezasına çarptırıldı Jennifer Crumbley ve oğullarına silahı erken Noel hediyesi olarak alan kocası James, çocuklarının eylemlerinden dolayı Amerika Birleşik Devletleri'nde kasıtsız adam öldürme suçundan hüküm giyen ilk ebeveynler oldu.
10.04.2024 Dünya
Ne dinlesek
Ne dinlesek Nashville çıkışlı ikili yeni albümlerinde Beck ve Noel Gallagher’dan da destek alarak popüler rock şarkılarına imza atıyor. Fabiana Palladino’nun ‘80’ler etkisindeki ilk albümüne dikkat.
7.04.2024 Kültür Sanat
22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı
22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı 22 çocuklu çift görenleri hayrete düşürüyor. İngiltere'de büyük üne sahip olan aile, konuk oldukları TV programında merak uyandıran hikayelerini anlattı. Çift, geçtiğimiz yıl doğan bebeklerinin ardından kendilerine gelen, 'daha fazla çocuk isteyip istemedikleri' sorularına da cevap verdi.
28.03.2024 Dünya
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek!
Shannen Doherty'den Kate Middleton'a 'kanser' açıklaması sonrası destek! Galler Prensesi Kate Middleton, kanser teşhisinin ardından Şubat sonunda önleyici kemoterapiye başladığını açıklamıştı. Sosyal medyada videolu açıklamanın yalan olduğu, görüntüdeki kişinin Kate olmadığı, devreye yapay zekanın girdiği söylenmeye başlamıştı. Tüm bunların ardından uzun süredir kanser tedavisi gören Shannen Doherty'den, Middleton'a destek geldi.
24.03.2024 Cadde
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kanser açıklaması! İngiltere günlerdir onu konuşuyordu: İşte sağlık durumu Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
22.03.2024 Dünya
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü!  'İddialar karşısında sarsıldılar'
'Kayıp' Prenses Kate Middleton görüldü! 'İddialar karşısında sarsıldılar' Galler Prensi William'ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğuile ilgili spekülasyonlar gün geçtikçe daha da çarpıcı bir hâl alırken, İngiliz basınına konuşan görgü tanıkları Prenses'in eşi ile birlikte alışverişe çıktığını ve 'iyi ve mutlu' göründüğünü aktardı.
18.03.2024 Cadde
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum'
'Kayıp' Prenses gündemden düşmüyor! 'Kate'i bulmaya gidiyorum' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, ABD'li reality şov yıldızı Kim Kardashian'da sosyal medyada gündem olan konuya dahil olarak; tepki çeken bir paylaşımda bulundu.
18.03.2024 Cadde
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, Prens le ilişkisi olduğu iddia edilen Leydi Rose Hanbury'nin de adı öne çıkmaya başladı. Peki Rose Hanbury kim? William ile aralarındaki ilişkiye dair söylentiler neler? İşte detaylar...
16.03.2024 Cadde
'Kayıp' Prenses'in fotoğrafı ortalığı karıştırmıştı! 'Kensington Sarayı artık güvenilir bir kaynak değil'
'Kayıp' Prenses'in fotoğrafı ortalığı karıştırmıştı! 'Kensington Sarayı artık güvenilir bir kaynak değil' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. Agence France-Presse'in (AFP) küresel haber direktörü Phil Chetwynd, Middleton'ın ortalığı karıştıran photoshop'lu karesi hakkında konuşarak; çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
Banyo yapıp tuvalet kullanan güvercin! Milyonlar şaşkına döndü, böyle lüks olmaz
Banyo yapıp tuvalet kullanan güvercin! Milyonlar şaşkına döndü, böyle lüks olmaz Kedilerin, köpeklerin eğitilince harikalar yarattığına hepimiz tanık olmuşuzdur. Peki itinayla tuvalet kullanan, banyo yapan, partilere katılan, en iyi mekanlarda güzel yemekler yiyen bir güvercinden bahsetsek... İşte lüks yaşamıyla dikkat çeken güvercin Pidge'nin ilginç hikayesi.
14.03.2024 Yaşam
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde'
Kate Middleton nerede? 'Ameliyat olmadı, aldatıldı! Prens William ile ayrılık sürecinde' Neredeyse 22 yıldır birlikte olan, her fırsatta kameralar önünde el ele, gülümseyerek poz veren, İngiliz Kraliyet Ailesi'nin sevilen çifti Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton; gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aralık ayından beri ortada görünmeyen ve karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklanan Kate Middleton hakkında söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak ortaya atılan Rose Hanbury iddiası, ünlü çiftin evliliğinde kara bulutların dolaştığının düşünülmesine neden oldu. İşte detaylar...
13.03.2024 Cadde
Oscar adayı çalıntı mı?
Oscar adayı çalıntı mı? En İyi Film ve En İyi Orijinal Senaryo dahil beş dalda Oscar’a aday olan “The Holdovers”ın senaryosunun çalıntı olduğu iddia edildi.
11.03.2024 Kültür Sanat
Yalnızlar kulübü
Yalnızlar kulübü En İyi Film dahil olmak üzere beş dalda Oscar’a aday olan, Alexander Payne’in yönettiği  “The Holdovers/Geride Kalanlar” yalnızlıklarıyla birbirine ilaç olanların hikâyesini konu alıyor.
8.03.2024 Kültür Sanat
İsviçreli seçmenler emeklilere yılda bir maaş ikramiye verilmesine 'evet' dedi
İsviçreli seçmenler emeklilere yılda bir maaş ikramiye verilmesine 'evet' dedi İsviçre’de seçmenler, emeklilere her yıl bir maaş ikramiye verilmesinin oylandığı referandumda, büyük çoğunlukla ‘evet’ oyu verdi.
4.03.2024 Dünya
Kurbanlarından 'yahni' yaptı!  Ölenlerin sayısının 650'yi bulmasından korkuluyor
Kurbanlarından 'yahni' yaptı! Ölenlerin sayısının 650'yi bulmasından korkuluyor İlk olarak kan donduran 'giriş testi'ni geçmek zorundaydı. Hiçbir soru sormadan emirleri yerine getirdi. Patronlarını, güçlü midesi ve ağzını kapalı tutma yeteneğiyle etkiledi. İşe alındıktan sonra gece gündüz çalıştı ve kartel üyelerinin arkalarında bıraktıkları kurbanlarını eritip yok etti. Bundan böyle, adı dilden dile 'Yahnici' lakabıyla dolaşacaktı.
2.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kıbrıs'ta çözüm, bölgesel istikrar ve refaha da katkıda bulunacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Kıbrıs'ta çözüm, bölgesel istikrar ve refaha da katkıda bulunacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, KKTC'nin tarihi lideri Rauf Denktaş'ı anma toplantısındaki konuşmasında KKTC'nin gelişebilmesi, Doğu Akdeniz bölgesinde bir çekim merkezi haline getirilmesi için ortak çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı.
20.02.2024 Gündem
Patara Antik Kenti İstanbul’a geldi
Patara Antik Kenti İstanbul’a geldi Patara Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Havva İşkan, Patara’nın ve kazıların tarihini Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’ndeki “Patara’nın İzinde” programında anlattı.
19.02.2024 Arkeoloji
Uyuşturucu satıcısına 'ayı kostümüyle' sürpriz! Kıskıvrak yakalandı
Uyuşturucu satıcısına 'ayı kostümüyle' sürpriz! Kıskıvrak yakalandı Peru’nun başkenti Lima’da Sevgililer Günü’nü fırsat bilen polis ayı kostümü giyip uyuşturucu satıcısı kadını kıskıvrak yakaladı. Yaşananlar ise anlar kameraya yansıdı.
15.02.2024 Haberler
Uyuşturucu satıcısına 'ayı kostümüyle' sürpriz! Kıskıvrak yakalandı
Uyuşturucu satıcısına 'ayı kostümüyle' sürpriz! Kıskıvrak yakalandı Peru’nun başkenti Lima’da Sevgililer Günü’nü fırsat bilen polis ayı kostümü giyip uyuşturucu satıcısı kadını kıskıvrak yakaladı. Yaşananlar ise anlar kameraya yansıdı.
15.02.2024 Dünya
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum'
Trabzonspor'da Umut Bozok'tan ayrılık cevabı! 'Özlüyorum' Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan ve ara transfer döneminde takımda kalan Umut Bozok, Fransız basınına konuştu. Tecrübeli forvet, bordo-mavililerden ayrılmak istediğini açıkladı.
9.02.2024 Trabzonspor
Atsu'nun ailesi ve menajeri İngiliz basınına konuştu: Oraya gittiğimde yıkılmıştım!
Atsu'nun ailesi ve menajeri İngiliz basınına konuştu: Oraya gittiğimde yıkılmıştım! Türkiye'yi yasa boğan asrın felaketinde Hatayspor'un Ganalı futbolcusu Christian Atsu da hayatını kaybetmişti. Ganalı futbolcunun ailesi ve yakınları, The Athletic'e açıklamalarda bulundu.
6.02.2024 Hatayspor
İngiltere'de perakende satışlar düşüş gösterdi
İngiltere'de perakende satışlar düşüş gösterdi İngiltere'de perakende satışlar aralık ayında beklenenden daha keskin bir düşüş göstererek yıl sonunda cansız bir ekonomiye çok az destek sağladı.
19.01.2024 Uzmanpara
Stysiak’tan Galatasaray itirafı! ‘Eda Erdem’e sordum, kırmızı giyemezsin'
Stysiak’tan Galatasaray itirafı! ‘Eda Erdem’e sordum, kırmızı giyemezsin' Fenerbahçe Opet'in Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray derbisi hakkında konuşan Magdalena Stysiak, kırmızı giymenin problem olacağını ve bu konu hakkında takım kaptanı Eda Erdem'le konuştuğunu söyledi.
19.01.2024 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Noel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.