Nolito özel izinle yeniden Celta Vigo'da!
Nolito özel izinle yeniden Celta Vigo'da! La Liga ekiplerinden Celta Vigo, Sevilla'da forma giyen Nolito'yu transfer etti.
1.07.2020 İspanya La Liga
Nolito'nun Premier Lig macerası kısa sürdü
Nolito'nun Premier Lig macerası kısa sürdü İspanyol forvet Nolito'nun Premier Lig macerasi kısa sürdü.
İspanya çok zorlamadı: 2-0
İspanya çok zorlamadı: 2-0 2018 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu maçında Arnavutluk, evinde İspanya'ya 2-0 mağlup oldu. Arnavutluk'un ev sahibi olduğu maçta İspanya'ya galibiyeti getiren golleri 55. dakikada Diego Costa ve 63. dakikada Nolito kaydetti.    Bu sonuçla İspanya puanını 7'ye çıkartıp liderliği yükselirken, Arnavutluk ise 6 puanda kaldı.
10.10.2016 Futbol
Nolito: "Guardiola için Manchester City'ye geldim"
Nolito: "Guardiola için Manchester City'ye geldim" İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de forma giyen Nolito, Barcelona'nın teklifini Pep Guardiola için reddetiğini açıkladı
Nolito resmen Manchester City'de!
Nolito resmen Manchester City'de! Manchester City, Celta Vigo forması giyen Nolito ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.
İspanya'dan Güney Kore'ye yarım düzine gol
İspanya'dan Güney Kore'ye yarım düzine gol Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde Güney Kore ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen İspanya, rakibini 6-1'lik farklı skorla mağlup etti.   Avusturya'nın Salzburg kentindeki Red Bull Arena'da oynanan hazırlık maçında Güney Kore'ye karşı sahada büyük bir üstünlük kuran İspanya, David Silva'nın 30. dakikada serbest vuruştan kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Hemen ardından Cesc Fabregas (Dk. 31) ve Nolito (Dk. 38) ile farkı 3'e çıkaran İspanya, ilk yarıyı 3-0'lık üstünlükle tamamladı.   Etkili futboluna ikinci yarıda da devam eden İspanyollar, Morata'nın 49. dakikadaki golüyle farkı 4'e çıkardı. Bu golün 5 dakika sonrasında Nolito kendisinin 2'nci takımının 5'inci golünü kaydetti. Güney Kore 83. dakikada Se-Jong'un golüyle farkı 4'e indirse de, mücadelede skoru belirleyen golü 89. dakikada Morata kaydetti ve karşılaşma İspanya'nın 6-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
2.06.2016 Futbol
Diego Costa'yı tutabilene aşk olsun
Diego Costa'yı tutabilene aşk olsun İspanya La Liga'nın golcüsü Diego Costa'nın 2 gol attığı karşılaşmada Celta Vigo'yu 2-1 mağlup eden Atletico Madrid 8'de 8 yaparak Barcelona ile zirve yarışını sürdürdü. Brezilyalı golcü ise attığı gollerle ligdeki gol sayısını 10'a yükseltti ve gol krallığı yarışında zirveye oturdu.
7.10.2013 Futbol