Tarık Çetin: Jan Oblak'ı beğeniyorum
Tarık Çetin: Jan Oblak'ı beğeniyorum Son olarak Trabzonspor maçında gösterdiği performansla gündem olan Çaykur Rizespor'un kalecisi Tarık Çetin, Atletico Madrid kalecisi Jan Oblak'ı beğendiğini açıkladı.
14.04.2021 Futbol
Atletico Madrid'in yeni serbest vuruşçusu: Jan Oblak...
Atletico Madrid'in yeni serbest vuruşçusu: Jan Oblak... La Liga öncesi çalışmalara başlayan Atletico Madrid'te kaleci Jan Oblak idmanda kullandığı serbest vuruşla olay oldu...
31.05.2020 Futbol
Liverpool'un İstanbul hayali yıkıldı! 2005'in tekrarı...
Liverpool'un İstanbul hayali yıkıldı! 2005'in tekrarı... Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid, son şampiyon Liverpool'u elerken, kaleci Oblak performansıyla gecenin adamı oldu. Bu sonuçla İngiliz ekibinin mucizevi İstanbul 2005 destanı tekrarlanamayacak.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Manchester United'tan Oblak için 120 milyon euro
Manchester United'tan Oblak için 120 milyon euro Manchester United, David De Gea’nın alternatifini buldu. Kırmızı Şeytanlar, Atletico Madrid’den Jan Oblak için 120 milyon euroyu gözden çıkardı.
Atletico Madrid, Oblak'ın sözleşmesini uzattı
Atletico Madrid, Oblak'ın sözleşmesini uzattı İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid, Sloven kaleci Jan Oblak'ın sözleşmesinin 2023' kadar uzatıldığını açıkladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Griezmann Jan Oblak böyle avladı!
Griezmann Jan Oblak böyle avladı! Atletico Madrid'in yıldızı Antoine Griezmann, antrenmanda takım arkadaşı Jan Oblak'ı böyle avladı.
6.01.2019 Futbol
Liverpool'da yeni hedef Oblak
Liverpool'da yeni hedef Oblak Premier Lig ekibi Liverpool'un kaleci arayışları devam ediyor. İlk transferini Monaco'dan Fabinho'yu kadrosuna katarak yapan İngiliz ekibi, kaleci arayışında da Atletico Madrid'den Jan Oblak ve Roma'nın file bekçisi Alisson'u gündemine aldı.