Oğlu

Oğlu

Son dakika oğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oğlu haber sayfamızda...

Oğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 69.824 oğlu haberi bulunmuştur.
Cansız bedeni sahile vurdu! Kimliği 'seçmen kağıdı'ndan teşhis edildi
Cansız bedeni sahile vurdu! Kimliği 'seçmen kağıdı'ndan teşhis edildi Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde sahilde kadın cesedi bulundu. Polis ekipleri, bölgede yaptıkları aramada buldukları çantadaki seçmen kağıdından yola çıkarak cesedin Saadet Yürektürk’e (58) ait olduğunu belirledi.
4.05.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den depremzede Özgür ailesine ziyaret
Bakan Özhaseki'den depremzede Özgür ailesine ziyaret Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinde evini kaybeden Malatyalı depremzede Özgür ailesinin TOKİ tarafından bir yılda yapılarak teslim edilen yeni yuvalarına konuk oldu.
4.05.2024 Ekonomi
İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Oğlu Ahmet Tatlıses paylaştı
İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Sara hacca gitti! Oğlu Ahmet Tatlıses paylaştı Uzun süredir babası İbrahim Tatlıses'le küs olan Ahmet Tatlıses, annesi Adalet Sara'nın hacca gittiğini duyurdu. Havaalanında annesini uğurlarken çekilen fotoğraflara sosyal medyada yer veren Tatlıses, duygusal bir de mesaj yayınladı.
4.05.2024 Cadde
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 673.bölümü duygu dolu anlar yaşattı. Mesut Komiser uzun aradan sonra ülkeye geri döndü. Öte yandan Mesut komiserin gelişiyle beraber Arka Sokaklar dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu.
4.05.2024 Cadde
Balıkesir'de korkunç olay! Kendisini dövdüğünü iddia ettiği babasını öldürdü
Balıkesir'de korkunç olay! Kendisini dövdüğünü iddia ettiği babasını öldürdü Balıkesir'in Kepsut ilçesinde D.D. (17), kendisini dövdüğünü iddia ettiği babası Ferdi D.'yi (38) tüfekle vurarak öldürdü.
3.05.2024 Gündem
Ankara'da kaza yapmıştı... Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti
Ankara'da kaza yapmıştı... Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Ankara'da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed Abdulfetteh el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 1 ay sonra hayatını kaybetti.
3.05.2024 Gündem
Antalya'daki dehşet olayda yeni gelişme! 'Annemi ben öldürmedim'
Antalya'daki dehşet olayda yeni gelişme! 'Annemi ben öldürmedim' Antalya'da evinin mutfağında boynunda ve kol kısmında bıçak kesileriyle kanlar içerisinde ölü bulunan kadının cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan oğlu tutuklandı.
3.05.2024 Gündem
'Arka Sokaklar'da baba ve oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak
'Arka Sokaklar'da baba ve oğul kavuşması! Gözyaşları sel olacak 18 yıldır ekranda olan, Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geliyor. İzleyicinin haftalardır büyük bir merakla beklediği bölümde, 'Mesut Komiser' uzun bir aranın ardından tekrardan seyirci karşısına çıkacak.
3.05.2024 Cadde
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı
Cani baba! Öldüğünde henüz altı yaşındaydı Hayata gözlerini yumduğunda henüz altı yaşındaydı. Kendisini koruması ve sevmesi gereken babasının, 'çok kilolu' olduğu hezeyanıyla uyguladığı şiddet sonu oldu. Cani babanın çocuğun ölümünden yaklaşık iki hafta önceki hastalıklı davranışları ise güvenlik kamerasına yakalanmasıyla ortaya döküldü.
3.05.2024 Dünya
Antalya’da sır ölümü! Boynu ve 3 parmağı kesilmiş halde cesedi bulundu
Antalya’da sır ölümü! Boynu ve 3 parmağı kesilmiş halde cesedi bulundu Antalya’da Pakistan uyruklu Ashfaq Ahmad Qureshi (59), evinin mutfağında boynu ve 3 parmağı kesilmiş halde ölü bulundu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Qureshi ile birlikte yaşayan oğlu A.A.Q.'yi (30) gözaltına alındı.
3.05.2024 Gündem
'Ekmek yediğin kaba pislemeyeceksin, tükürmeyeceksin!'
'Ekmek yediğin kaba pislemeyeceksin, tükürmeyeceksin!' 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu'nun yeğeni, müzik dünyasında bir dönem adından sıkça söz ettiren 'uzaylı' lakaplı türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu, sert ifadelerle Özcan Deniz’i hedef aldı.
3.05.2024 Cadde
Çocuğa taciz iddiası mahalleyi karıştırdı! Linç edilmek istendi
Çocuğa taciz iddiası mahalleyi karıştırdı! Linç edilmek istendi Adana'da sokakta oynayan 4 yaşındaki erkek çocuğu A.K.'ye, Suriye uyruklu komşularının oğlu H.F.’nin (11) cinsel tacizde bulunduğu iddiası, mahalleyi ayağa kaldırdı. Ailenin şikayetçi olduğu, mahallelinin de linç girişiminde bulunduğu Suriyeli ailenin eşyaları evden atıldı. Olaya müdahale eden polis, Suriyeli aileyi mahalleden uzaklaştırdı.
2.05.2024 Gündem
Paul Auster hayatını kaybetti
Paul Auster hayatını kaybetti  Çağdaş edebiyatın önemli isimlerinden ABD’li yazar Paul Auster yaşamını yitirdi. “New York Üçlemesi”, “Sunset Park”, “Brooklyn Çılgınlıkları”, “Son Şeyler Ülkesinde” gibi sevilen eserlere imza atan Auster 77 yaşında hayata gözlerini yumdu.
2.05.2024 Kültür Sanat
Ali Koç'un oğlundan EuroLeague protestosu! Tezahürata eşlik etti
Ali Koç'un oğlundan EuroLeague protestosu! Tezahürata eşlik etti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç, Monaco maçındaki görüntüsüyle dikkat çekti.
Dile kolay 36 yıl... 'Aşktan başka bir şey yok'
Dile kolay 36 yıl... 'Aşktan başka bir şey yok' 30 Nisan 1988 tarihinde dünyaevine giren, iki çocukları olan Hollywood yıldızı Tom Hanks ile şarkıcı Rita Wilson, 36'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı.
1.05.2024 Cadde
Çinli kadınlar para biriktirmek için neden yabancılarla eşleşiyor?
Çinli kadınlar para biriktirmek için neden yabancılarla eşleşiyor? Çin'de ekonomik belirsizlik tasarruf oranlarının artmasına neden olurken, kadınlar internette başka kadınlarla eşleşerek para biriktirmeye çalışıyor.
1.05.2024 Dünya
Taro Emir Tekin: Kız tavlamak için piyano çaldım!
Taro Emir Tekin: Kız tavlamak için piyano çaldım! Kanal D ekranlarına 2020-2022 yıllarında damga vuran 'Sadakatsiz' dizisinde 'Selçuk' karakteriyle hafızalara kazınan Tarık Emir Tekin, oyunculuğun dışında müzikle ilgilendiğini açıkladı.
1.05.2024 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık açıklaması! 'Bambaşka bir duygu'
Kıvanç Tatlıtuğ'dan babalık açıklaması! 'Bambaşka bir duygu' Kıvanç Tatlıtuğ önceki gün reklam yüzü oldu giyim markasının yeni sezon tanıtımında gazetecilerle bir araya geldi. Son olarak 'Aile' dizisinde boy gösteren yakışıklı oyuncu, gazetecilerin sorularına samimi yanıtlar vererek birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Cadde
‘İkinci çocuk kısmet’
‘İkinci çocuk kısmet’ Kurt Efe adında oğlu bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, ikinci çocuk hakkında konuştu.
1.05.2024 Cadde
Şehit polise veda! 'Biz sensiz ne yapacağız?'
Şehit polise veda! 'Biz sensiz ne yapacağız?' Isparta'da radar uygulaması için hazırlık yaparken otomobilin çarpması sonucu şehit olan trafik polisi Yonuz Turan (51), memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Oğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.