Son dakika: Kızıyla eğlenmeye gittiği parkta hayatının şokunu yaşadı!
Son dakika: Kızıyla eğlenmeye gittiği parkta hayatının şokunu yaşadı! 11 yaşındaki kızıyla tema parkına giden genç kadın, başına geleceklerden habersizdi. Giydiği şort yüzünden herkesin içinde utandırılan kadın yaşadıklarını sosyal medyada paylaştı.
14.05.2021 Dünya
Spor Günlüğü - 28 Aralık 2016
Spor Günlüğü - 28 Aralık 2016 Galatasaray Odeabank'ta bekleneni veremeyen oyunculardan Deon Thompson'ın takımdan ayrılacağı ve Kızılyıldız'la imza aşamasında olduğu iddia edildi.   Galatasaray Odeabank, oyun kurucu Bruno Fitipaldo ile anlaştığını resmen açıkladı.    Turkish Airlines Euroleague'de Olympiacos ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye Bogdan Bogdanovic'ten iyi haber geldi.    Darüşşafaka Doğuş, 19 yaşındaki Hırvat pivot Ante Zizic’le resmen anlaştı.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 4 karşılaşma ile devam etti. Oklahoma City Thunder'ın Miami Heat'i mağlup ettiği mücadele Russell Westbrook'un şovuna sahne oldu.
28.12.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 03 Mayıs 2016
Spor Günlüğü - 03 Mayıs 2016 Spor Toto Basketbol Ligi 28. haftasında Fenerbahçe, Royal Halı Gaziantep'i deplasmanda yenmeyi başardı.    Eurocup şampiyonu olan Galatasaray Odeabank'ta, ABD'li oyuncu Curtis Jerrels, kulübe veda etti.   Fenerbahçe'nin tecrübeli coachu Zeljko Obradovic, NBA'e giden oyuncuların tercihlerini değerlendirirken ilginç örnekler verdi.   Galatasaray Başkanı Dursun Özbek tarafından kulübe üye yapılan Ergin Ataman önemli açıklamalarda bulundu ve hedefini de en yükseğe koydu.    NBA play-off Batı Konferansı yarı final serisinde Oklahoma City Thunder San Antonio Spurs'ü geçerek durumu 1-1'e getirdi.    Avustralya Açık sonrası sakatlıklarla boğuşan Roger Federer, Madrid Open'dan çekildiğini açıkladı.
3.05.2016 Programlar
Spor Günlüğü - 22 Aralık 2015
Spor Günlüğü - 22 Aralık 2015 Spor Toto Basketbol Ligi'nin 11. haftasında Anadolu Efes, Royal Halı Gaziantep'e mağlup olurken, Torku Konyaspor, Pınar Karşıyaka'yı uzatma sonunda geçti.    24 takımın yarıştığı Türk Hava Yolları Euroleague'de TOP 16’ya birinci sırada çıkmayı başaran Fenerbahçe basketbol takımı, normal sezonun seyirci ortalamasıyla da zirveyi zorladı.    Türkiye'de daha önce Beşiktaş ve Galatasaray formaları giyen Zoran Erceg’in, Kızılyıldız’la anlaşacağı iddia edildi.   NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 9 karşılaşma ile devam etti. Oklahoma City Thunder, Kevin Durant'in yıldızlaştığı maçta Los Angeles Clippers'ı mağlup etmeyi başardı.
22.12.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 23 Şubat 2015
Spor Günlüğü - 23 Şubat 2015 Basketbolda 31. Türkiye Kupası, finalde Fenerbahçe Ülker'i mağlup eden Anadolu Efes'in oldu.   İspanya Kral Kupası finalinde Real Madrid, Barcelona’yı geçerek zafere uzandı. Final mücadelesi oldukça renkli görüntülere de sahne oldu.    NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan dokuz karşılaşma ile devam etti. Oklahoma City forması ile ilk maçına çıkan Enes Kanter, Denver Nuggets karşısında yıldızlaştı.
23.02.2015 Programlar
NBA'de son finalist Oklahoma City!
NBA'de son finalist Oklahoma City! Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Clippers ve Indiana Pacers, serilerini 4-2 kazanarak konferans finaline yükseldi.
1.07.2020 NBA
Durant, Jordan'ı yakaladı!
Durant, Jordan'ı yakaladı! Kevin Durant, Houston karşısında 40. maçında da 25 sayı barajını geçti ve efsane isim Michael Jordan'ın bu alandaki rekorunu egale etti.
1.07.2020 NBA
Houston Rocket-Oklahama City: 92-104
Houston Rocket-Oklahama City: 92-104 Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets, ilk yarıda 73, ikinci yarıda 19 sayı üreterek iki devre arasındaki en yüksek sayı farkı rekorunu kırdığı maçta sahasında Oklahoma City Thunder'a 104-92 yenildi.
1.07.2020 NBA
Kadın taraftar tribünü karıştırdı!
Kadın taraftar tribünü karıştırdı! Amerikan Kolej Futbolu final maçı Sugar Bowl, ilginç bir olaya tanıklık etti.   Alabama ve Oklahoma City arasında oynanan karşılaşmada, Alabama taraftarı bir kadının rakip seyircilerin üzerine atlaması ile bir anda ortalık karıştı.   Karşılaşmada kazanan taraf ise Oklahoma oldu.
5.01.2014 Futbol
Kolej maçında gökkuşağı golü!
Kolej maçında gökkuşağı golü! Amerika'da oynanan Georgia Gwinnett -Oklahoma City maçında Georgia Gwinnett forması giyen Rene Enang attığı güzel gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
12.09.2013 Futbol
ABD, felaketi yaşıyor!
ABD, felaketi yaşıyor! ABD'nin Oklahoma eyaleti hortum felaketinin hedefi oldu. Eyalet merkezini ve çevresini etkisi altına alan şiddetli hortum paniğe yol açarken, Oklahoma City’yi vuran kasırganın yaklaşık 3,2 kilometre çapında olduğu ve hızının yer yer 320 km’yi bulduğu kaydedildi. ABD makamlarınca açıklanan ve 91 olan ölü sayısı ise, daha sonra 24'e çekildi, yetkililer sayımın "yanlış" yapıldığını belirtti...
11.09.2019 Haberler
Spor Günlüğü
Spor Günlüğü Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...
12.04.2013 Haber Bülteni
Minnesota, Durant'e acımadı!
Minnesota, Durant'e acımadı! Batı Konferansı takımlarının karşılaşmasında Minnesota Timberwolves, ağırladığı Oklahoma City Thunder’ı 99-93 yenerek, rakibinin 12 maçlık galibiyet serisine son verdi.
1.07.2020 NBA

Benzer Haber Etiketleri