İstanbul’da okullar tatil mi?
İstanbul’da okullar tatil mi? Türkiye soğuk ve kar ile mücadele ediyor. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesi’nde binlerce köy yolu ulaşıma kapandı, okullar tatil edildi
8.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber İstanbul'da kar yağışı günler öncesinden haber verildi. Ulaşım için hazırlıklar yapıldı. Beklenen kar dün sabah saatlerinde kendini gösterdi. Peki İstanbul'da okullar tatil edilecek mi?
8.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil edildi
İstanbul'da okullar tatil edildi Türkiye yeni bir soğuk hava dalgasının etkisinde. Meteoroloji bir çok il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı. İstanbul Valiliği, kar yağışı nedeniyle ana okulları, ilk, orta ve liselerde eğitime bir gün ara verildiğini bildirdi. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamilelerde idari izinli sayılacak. Öte yandan İstanbul'da Işık Üniversitesi'nin yanı sıra Okyanus Kolejleri, TED İstanbul Koleji, Bilfen ve MEF Okulları tatil edildi. Kahramanmaraş, Bingöl, Bursa ve Malatya olmak üzere 4 ilde daha okullar tatil edildi.
7.01.2013 Gündem
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber
İstanbul'da okullar tatil mi? İşte kar tatili olan iller şöyle-Yeni haber İstanbul'da kar yağışı günler öncesinden haber verildi. Ulaşım için hazırlıklar yapıldı. Beklenen kar bugün sabah saatlerinde kendini gösterdi. Peki İstanbul'da okullar tatil edilecek mi?
7.01.2013 Gündem