Ölü Balık

Ölü Balık

Son dakika ölü balık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ölü balık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ölü balık haber sayfamızda...

Ölü Balık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 844 ölü balık haberi bulunmuştur.
Toplu ölümde suçlu kim?
Toplu ölümde suçlu kim? Japonya’da Hokkaido adasında 1.2 ton, Pasifik Okyanusu’nun kıyısındaki Nakiri kasabasında ise 40 ton ölü sardalya ve uskumru kıyıya vurdu.
15.12.2023 Dünya
Japonya'da binlerce ölü balık kıyıya vurdu
Japonya'da binlerce ölü balık kıyıya vurdu Japonya'nın Hakodate şehrinde binlerce ölü balık kıyıya vurdu.
8.12.2023 Dünya
Konyaaltı Sahili'ndeki balık ölümlerine ilişkin açıklama
Konyaaltı Sahili'ndeki balık ölümlerine ilişkin açıklama Antalya’da Konyaaltı Sahili'nde balık ölümleri görüldü. Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
24.11.2023 Gündem
Büyük Menderes Havzası'ndaki toplu balık ölümlerinin nedeni belli oldu
Büyük Menderes Havzası'ndaki toplu balık ölümlerinin nedeni belli oldu Ege Bölgesi'nin en önemli tarımsal su kaynağı Büyük Menderes Havzası Milli Parkı'nın son noktası olan tahliye kanalındaki toplu balık ölümlerinin sebebi belli oldu.
15.09.2023 Gündem
Türkiye kıyılarında saldırgan köpek balığı var mı?
Türkiye kıyılarında saldırgan köpek balığı var mı? Mısır’ın Kızıldeniz’deki turizm merkezi Hurghada, 7 Haziran’da bir kaplan köpek balığı, 23 yaşındaki Rus Vladimir Popov’a saldırmış ve öldürmüştü.
15.06.2023 Gündem
ABD’nin güneyinde binlerce ölü balık kıyıya vurdu
ABD’nin güneyinde binlerce ölü balık kıyıya vurdu ABD'nin Texas Körfezi kıyılarında binlerce ölü balık karaya vurdu.
13.06.2023 Dünya
Silivri açıklarında 2 dev Fener Balığı yakalandı
Silivri açıklarında 2 dev Fener Balığı yakalandı Silivri açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağına 60 ve 50 kilo ağırlıklarında 2 dev Fener Balığı takıldı. Dev Fener Balıkları, Beylikdüzü’nde bulunan Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’ne getirildi.
29.03.2023 Gündem
Avustralya’daki Darling Nehri'nde yüz binlerce ölü balık bulundu
Avustralya’daki Darling Nehri'nde yüz binlerce ölü balık bulundu Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletindeki Darling Nehri'nde yüz binlerce ölü balık bulundu.
18.03.2023 Haberler
Avustralya’daki Darling Nehri'nde yüz binlerce ölü balık bulundu
Avustralya’daki Darling Nehri'nde yüz binlerce ölü balık bulundu Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletindeki Darling Nehri'nde yüz binlerce ölü balık bulundu.
18.03.2023 Dünya
Tedirgin eden görüntü! Binlerce ölü balık kıyıya vurdu
Tedirgin eden görüntü! Binlerce ölü balık kıyıya vurdu İzmir'in Dikili ilçesi Çandarlı Körfezi'ne dökülen Bakırçay'da toplu balık ölümleri yaşandı.
25.09.2022 Gündem
Polonya'nın Oder Nehri'nden 100 ton ölü balık çıkarıldı
Polonya'nın Oder Nehri'nden 100 ton ölü balık çıkarıldı Polonya'da kimyasal atıkla gündemde olan Oder Nehri'nden 100 ton ölü balık çıkarıldığı açıklandı.
17.08.2022 Dünya
Alibeyköy Deresi'nde balık ölümleri
Alibeyköy Deresi'nde balık ölümleri Haliç'e ulaşan Alibeyköy Deresi'nde toplu balık ölümleri yaşanıyor. Balıkların yanı sıra deredeki diğer canlıların da öldüğü belirtiliyor. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) ekiplerinin sudan aldığı numunelerin incelemesi sürerken, bölge sakinleri balık ölümlerinin derenin uzun yıllardır temizlenmemesinden kaynaklandığını öne sürdü.
6.08.2022 Gündem
'Can çekişen' Küçükçekmece Gölü için 'bakterili kurtarma projesi'
'Can çekişen' Küçükçekmece Gölü için 'bakterili kurtarma projesi' Son yıllarda balık ölümleri ve suyunun renginin zaman zaman değişmesiyle gündeme gelen Küçükçekmece Gölü'nün biyolojik yöntemle kurtarılabilmesi için proje hazırlandı. Proje kapsamında, gölün çeşitli yerlerinden ve su kaynakları giriş noktalarından alınan su ve çamur örneklerine 'Yararlı' olarak nitelendirilen bakteriler bırakılarak nasıl tepki alınacağı araştırılacak.
19.04.2022 Gündem
Son dakika haberi: Cüneyt Çakır gerçeği ortaya çıktı! TFF'den ilk açıklama
Son dakika haberi: Cüneyt Çakır gerçeği ortaya çıktı! TFF'den ilk açıklama MHK'nin 12 hakemin görevine son vermesinin ardından gözler Cüneyt Çakır'a çevrildi. Özellikle Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un affedilip yeniden göreve döneceği iddia edilmiş fakat bu olay gerçekleşmemişti. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, MHK'nin Cüneyt Çakır kararını ve sonrasında yaşananları kaleme aldı. İşte ayrıntılar...
14.04.2022 Futbol
Şili'de binlerce ölü balık sahile vurdu
Şili'de binlerce ölü balık sahile vurdu Şili’nin Bio Bio bölgesinde binlerce ölü balık sahile vurdu. Uzmanlar, ölü balıkların sahile vurma nedeninin henüz belirlenemediğini açıkladı.
23.02.2022 Dünya
Göldeki buzlar erimeye başlayınca acı manzarayla karşılaştılar
Göldeki buzlar erimeye başlayınca acı manzarayla karşılaştılar Bolu'nun tabiat harikası olan ve yüzeyi tamamen donan Sünnet Gölü’nde buzlar erimeye başlayınca ölü balıkların acı manzarası ortaya çıktı.
21.02.2022 Gündem
Osmaniye'deki Aslantaş Barajı'nda toplu balık ölümleri araştırılıyor
Osmaniye'deki Aslantaş Barajı'nda toplu balık ölümleri araştırılıyor Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki Aslantaş Baraj Gölü'nde yüzlerce balık, kıyıya vurdu. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ölü balıklar ile sudan incelenmesi için numune aldı. Araştırmanın sonucuna göre, toplu balık ölümlerinin nedeni belli olacak.
28.12.2021 Haberler
Binlerce ölü balık kıyıya vurdu! Korkutan tablo sonrası inceleme başlatıldı
Binlerce ölü balık kıyıya vurdu! Korkutan tablo sonrası inceleme başlatıldı Osmaniye’nin Kadirli ilçesindeki Aslantaş Baraj Gölü'nde yüzlerce balık, kıyıya vurdu. Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, ölü balıklar ile sudan incelenmesi için numune aldı. Araştırmanın sonucuna göre, toplu balık ölümlerinin nedeni belli olacak.
28.12.2021 Gündem
Şanlıurfa’da tedirgin eden manzara! Binlerce balık öldü
Şanlıurfa’da tedirgin eden manzara! Binlerce balık öldü Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Hacıhıdır Barajı Gölü'nde binlerce balık, kıyıya vurdu. Olayla ilgili Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, gölden su ve ölü balık numuneleri alıp, inceleme başlattı.
25.11.2021 Gündem
Hacıhıdır Barajı Gölü'nde balık ölümlerine inceleme
Hacıhıdır Barajı Gölü'nde balık ölümlerine inceleme Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Hacıhıdır Barajı Gölü'nde binlerce balık, kıyıya vurdu. Olayla ilgili Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, gölden su ve ölü balık numuneleri alıp, inceleme başlattı.
25.11.2021 Gündem
Su seviyesi azalan Dicle Nehri’nde ölü balıklar kıyıya vurdu
Su seviyesi azalan Dicle Nehri’nde ölü balıklar kıyıya vurdu Diyarbakır’da Dicle Nehri’nin, tarihi On Gözlü Köprü'nün altından geçen bölümünde balık ölümleri yaşandı. Kuraklık nedeniyle su seviyesi düşen nehirdeki ölü balıklar kötü koku yaymaya başladı.
21.10.2021 Gündem
Sarımehmet Baraj Gölü'nde balık ölümlerine inceleme
Sarımehmet Baraj Gölü'nde balık ölümlerine inceleme Van'ın Muradiye ilçesindeki Sarımehmet Baraj Gölü'nde, son günlerde yüzlerce ölü balık, kıyıya vurdu. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce balık ölümlerinin araştırılması için bölgeye ekip gönderildi.
11.09.2021 Haberler
Sarımehmet Baraj Gölü'nde balık ölümlerine inceleme
Sarımehmet Baraj Gölü'nde balık ölümlerine inceleme Van'ın Muradiye ilçesindeki Sarımehmet Baraj Gölü'nde, son günlerde yüzlerce ölü balık, kıyıya vurdu. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nce balık ölümlerinin araştırılması için bölgeye ekip gönderildi.
11.09.2021 Gündem
Denizli'deki Çal Kanyonu ilk kez kurudu! Dev kayalar ortaya çıktı
Denizli'deki Çal Kanyonu ilk kez kurudu! Dev kayalar ortaya çıktı Denizli il merkezine 60, Çal ilçesine ise 7 kilometre mesafede bulunan Kumral mesireliği yakınındaki, yörede 'Kısık Kanyonu' olarak da bilinen, içinden Büyük Menderes Nehri geçen Çal Kanyonu, ilk kez kurudu. Yağışların azalması ve kuraklık nedeniyle kuruyan kanyonda geçen yıla kadar 2 metre boyunda su bulunuyordu. Kuraklık nedeniyle görülmeyen dev kayalar ortaya çıktı, balıklar öldü.
8.09.2021 Gündem
Son dakika... Çal Kanyonu ilk kez kurudu!
Son dakika... Çal Kanyonu ilk kez kurudu! Denizli il merkezine 60, Çal ilçesine ise 7 kilometre mesafede bulunan Kumral mesireliği yakınındaki, yörede 'Kısık Kanyonu' olarak da bilinen, içinden Büyük Menderes Nehri geçen Çal Kanyonu, ilk kez kurudu. Yağışların azalması ve kuraklık nedeniyle kuruyan kanyonda geçen yıla kadar 2 metre boyunda su bulunuyordu. Kuraklık nedeniyle görülmeyen dev kayalar ortaya çıktı, balıklar öldü.
8.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ölü Balık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.