Adil Rami: 'Ben buraya boş oturup yatmaya gelmedim oynamak istiyorum...'
Adil Rami: 'Ben buraya boş oturup yatmaya gelmedim oynamak istiyorum...' Haber Global kanalında yayınlanan Kontra programında Fenerbahçe'deki geleceği belirsizliğini koruyan Adil Rami ile ilgili Onur Tuğrul dikkat çekici bilgiler paylaştı. Tuğrul, "Rami ve Ali Koç toplantı yaptı, Rami bazı şikayetlerini dile getirdi. 'Ben buraya boş oturup yatmaya gelmedim oynamak istiyorum' derken Ali Koç ise, 'bizim senden beklentilerimiz var' diyor." ifadelerini kullanırken Yağız Sabuncuoğlu ise Rami'nin maliyetiyle ilgili dikkat çeken bilgiler paylaştı.
14.01.2020 Futbol
Onur Tuğrul: "Türk sporunun böyle etkinliklere ihtiyacı var"
Onur Tuğrul: "Türk sporunun böyle etkinliklere ihtiyacı var" Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 65. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu. Haber Global Spor Müdürü Onur Tuğrul sorularımızı yanıtladı.
28.03.2019 Futbol
Onur Tuğrul: 'Fenerbahçe'ye Guardiola gelse bile...'
Onur Tuğrul: 'Fenerbahçe'ye Guardiola gelse bile...' Haber Global'de yayınlanan Kontra programında Sivasspor ile Fenerbahçe'nin 0-0 berabere kaldığı maç sonrasında yorumlarda bulunan Ahmet Ercanlar ve Onur Tuğrul dikkat çekici yorumlarda bulundu. Onur Tuğrul, Fenerbahçe'ye şu an Pep Guardiola bile gelse 10. sıradan yukarı çıkamaz.' ifadelerini kullandı.
21.10.2018 Futbol
Canlı yayında güldüren bağlantı!
Canlı yayında güldüren bağlantı! NTVSpor muhabiri Onur Tuğrul canlı yayında F.Bahçe'nin transfer görüşmesi yaptığı Hollandalı yıldız Gregory van der Wiel ile ilgili bilgi verirken bağlantıda komik bir an yaşandı.
21.06.2016 Futbol