Melek'in kardeşine ve eski sevgilisine müebbet hapis cezası
Melek'in kardeşine ve eski sevgilisine müebbet hapis cezası Diyarbakır'da tartıştığı Melek Aslan'ı tabancayla vurarak öldüren Mustafa Aslan ile onu azmettirdiği öne sürülen eski sevilisi Orhan Vatansever, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
13.12.2021 Gündem
Son dakika... Türkiye'yi sarsan cinayet! Melek Aslan ölüme böyle gitti
Son dakika... Türkiye'yi sarsan cinayet! Melek Aslan ölüme böyle gitti Gelen son dakika haberine göre; Diyarbakır'da, eski sevgilisi Orhan Vatansever'in 'fuhuş' ve 'dolandırıcılık' suçlamaları nedeniyle kardeşi Mustafa Aslan (21) tarafından tabancayla vurularak öldürülen, Dicle Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunu Melek Aslan'ın (24) buluşmaya gittiği anlardan görüntülere Demirören Haber Ajansı (DHA) ulaştı. Melek'in kaldığı apart odasında bulunan, "Eğer başıma bir şey gelirse babama onu çok sevdiğimi söyleyin. Çünkü ben hiç babama 'seni seviyorum' demedim" yazılı notu ise yürek burktu.
25.10.2020 Gündem
'3 kimlik kullanır, kiralık araçla dolaşırdı'
'3 kimlik kullanır, kiralık araçla dolaşırdı' Diyarbakır'da ablası Melek Aslan'ı öldüren kardeşi Mustafa Aslan'ı, cinayete azmettirdiği iddia edilen genç kızın eski sevgilisi Orhan Vatansever'in Türk vatandaşlığının yanı sıra Alman ve Bulgar vatandaşlığını da bulunduğu, 3 ayrı kimlik taşıdığı ortaya çıktı. Hakkında yakalama kararı çıkarılan Vatansever, sosyal medya hesaplarını kapatıp, ortadan kayboldu. Melek'in öldürülmeden 36 gün önce şikayetçi olduğu eski sevgilisinden kaçmak için 11 ve 15 Eylül tarihleri arasında Diyarbakır ile Mardin arasında izini kaybettirmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı öğrenildi. Genç kızın 4 gün boyunca 2 şehir arasında gidip-gelerek verdiği 'hayatta kalma mücadelesini' anlattığı ifadesi de ortaya çıktı.
23.10.2020 Gündem