Oryantal

Oryantal

Son dakika oryantal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oryantal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oryantal haber sayfamızda...

Oryantal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.480 oryantal haberi bulunmuştur.
'İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?'
'İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir?' Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Cadde
İbrahim Tatlıses evleniyor! 'Duyduk duymadık demeyin'
İbrahim Tatlıses evleniyor! 'Duyduk duymadık demeyin' Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'le evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, sosyal medyada şaşırtan bir paylaşımda bulundu.
2.04.2024 Cadde
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız
Tanyeli'den Fenerbahçe'ye teşekkür: Moralimi yerlerden göklere çıkardınız Pankreas kanseriyle mücadele eden oryantal Tanyeli'ye Fenerbahçe Spor Kulübü tüm takım futbolcularının imzaladığı forma gönderdi. O anları yayımlayan Tanyeli, yaşadığı mutluluğu; "Moralimi yerlerden göklere çıkardınız. Çok duygulandım, çok teşekkür ederim" sözleriyle dile getirdi.
18.03.2024 Cadde
'Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti!'
'Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti!' Bir döneme danslarıyle damga vuran, şimdilerde şarkıcı kimliğiyle ön planda olan Didem Kınalı (37), konuk olduğu 'Pembe Masa' programında, oryantal kariyeriyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
27.02.2024 Cadde
Pankreas kanserine yakalanan Tanyeli, evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı!
Pankreas kanserine yakalanan Tanyeli, evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'nin son konuğu, pankreas kanserine yakalandıktan Avustralya’daki evini kapatıp Türkiye’ye yerleşen Tanyeli oldu. 2000'lerin başında oturduğu siteye yıllar sonra geri dönen Tanyeli, oturduğu evin pozitif enerjisine inanıyor.
25.02.2024 Cadde
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim'
Tanyeli hastalık sürecini anlattı! 'Herkesi affettim' Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Kendisi için düzenlenen moral gecesinde konuşan Tanyeli, hastalık sürecini anlattı. 10 parça müzayede ürününden toplamda 500 TL değerinde satış yapılarak katkıda bulunuldu.
13.02.2024 Cadde
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler!
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla adından söz ettiren, daha sonra müzik kariyerine adım atan Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 'İbo Show'a ilk başladığında ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
10.02.2024 Cadde
‘Ölüm tehditleri aldım’
‘Ölüm tehditleri aldım’ ‘Arsız’ eserini çıkaran Didem Kınalı, köpeği Şımarık ile Cihangir’de yürüyüş yaparken görüntülendi.
10.02.2024 Cadde
Bülent Serttaş: Gerekirse ben de estetik yaptırırım!
Bülent Serttaş: Gerekirse ben de estetik yaptırırım! Bülent Serttaş, önceki gün kızı Miray ile İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı. 59 yaşındaki türkücü, son dönemde verdiği kilolarla dikkat çekti.
9.02.2024 Cadde
Didem Kınalı: Ben bıraktım! Dansözlükle alakam kalmadı
Didem Kınalı: Ben bıraktım! Dansözlükle alakam kalmadı İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programındaki dans performanslarıyla adından söz ettiren, Ekim 2022'de ‘Sabırsız Nefsim’ isimli bir single çıkararak şarkıcılığa adım atan Didem Kınalı, uzun yıllar 'Oryantal Didem' olarak tanınması hakkında konuştu.
3.02.2024 Cadde
Hakan Aysev: Ortaokulda müzik derslerinden kalan bir öğrenciydim!
Hakan Aysev: Ortaokulda müzik derslerinden kalan bir öğrenciydim! Ülkemizde operanın tanınması adına birçok önemli projeye imza atan, dünyanın önemli sahnelerindeki performanslarıyla dikkat çeken, 'Türk Pavarotti' lakaplı Hakan Aysev, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programında çarpıcı açıklamalar yaptı.
3.02.2024 Cadde
Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım!
Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım! Ünlü oryantal Tanyeli, pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecini hemen başlatmıştı. Kemoterapi sürecinde saçlarına veda eden Tanyeli'nin en büyük destekçisi ise yakınları olmuştu. Tanyeli'den çocuklarıyla yeni poz geldi.
28.12.2023 Cadde
Ünlü oryantal Didem Kınalı sokak ortasında kabusu yaşamıştı! Flaş gelişme
Ünlü oryantal Didem Kınalı sokak ortasında kabusu yaşamıştı! Flaş gelişme Beyoğlu Cihangir’de köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkartan ünlü oryantal Didem Kınalı hayatının şokunu yaşadı.
11.12.2023 Gündem
Pandemi döneminde eve almışlardı! Gaz sıkışması nedeniyle patladı
Pandemi döneminde eve almışlardı! Gaz sıkışması nedeniyle patladı Bursa'da Covid-19 pandemisinde eve tedavi için alınan oksijen tüpünün gaz sıkışması nedeniyle patlaması sonucu Atakan Yazar (42) ile yeğeni Tuğra Yazar (17) yaralandı.
11.12.2023 Gündem
Eyüpsultan'da 500 metre mesafe arayla iki sır olay! 1 ölü, 6 yaralı
Eyüpsultan'da 500 metre mesafe arayla iki sır olay! 1 ölü, 6 yaralı Yaklaşık 500 metre mesafede meydana gelen 2 farklı olayda 17 yaşındaki Ege Yenihayat hayatını kaybederken, 3'ü ağır 6 kişi ise yaralandı. Olayların birbiri arasında bağlantı olup olmadığı araştırılıyor.
11.12.2023 Gündem
Yer: İstanbul! Spor tesisine giren inek futbolcuları şaşırttı
Yer: İstanbul! Spor tesisine giren inek futbolcuları şaşırttı Tesislere giren ineği çıkarmak için futbolcular seferber oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, ineği hayvan bakım merkezine götürdü.
11.12.2023 Gündem
Ünlü oryantal Didem Kınalı sokak ortasında büyük şok! 3 kişi kıskıvrak yakalandı
Ünlü oryantal Didem Kınalı sokak ortasında büyük şok! 3 kişi kıskıvrak yakalandı Beyoğlu Cihangir’de köpeğini gezdirmek için dışarıya çıkartan ünlü oryantal Didem Kınalı hayatının şokunu yaşadı.
11.12.2023 Haberler
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak
Tanyeli ameliyat sonrası durumunu paylaşt! 8 hafta sonra bir daha olacak Tanyeli'den geçtiğimiz aylarda hayranlarını üzen haber gelmişti. Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen ünlü isimi, tedavi için hastaneye yatırılmıştı. Geçtiğimiz günlerde tekrar ameliyat masasına yatacağını duyuran Tanyeli’den operasyon sonrası bilgilendirme videosu geldi.
1.12.2023 Cadde
Tanyeli hastane yatağından paylaştı! 'Ameliyata hazırım'
Tanyeli hastane yatağından paylaştı! 'Ameliyata hazırım' Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, sık sık sağlık durumuyla ilgili bilgi verdiği Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaparak bugün ameliyat olacağını duyurdu.
28.11.2023 Cadde
İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'e tepki: Torunları yaşındaki kızlara bakmasınlar!
İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'e tepki: Torunları yaşındaki kızlara bakmasınlar! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla tanınan oryantal Didem Kınalı, son dönemde şarkıcılığa geçiş yapmıştı. Önceki gün yeni şarkısının klibi için kamera karşısına geçen Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in tekrardan evlenmek istemeleriyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
17.11.2023 Cadde
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı!
Kanser tedavisi için Küba'ya giden Tanyeli sağlık durumunu paylaştı! Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için Küba'ya giden ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında takipçilerine bilgi verdi.
16.11.2023 Cadde
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor
Loreen 'Is It Love'la gecikmeli de olsa Fas-İsveç kombini yapıyor Eurovision Şarkı Yarışması'nı hem 2012'de hem de 2023'te kazanan Loreen, bu kez yoluna 'Is It Love'la devam ediyor. Oryantal tınısıyla dikkat çeken 'Is It Love', Loreen'in bugüne kadar eksik kalan Fas-İsveç kombinini en sonunda tamamlamasına yardımcı oluyor ve diskografisine iyi bir halka ekliyor.
16.11.2023 Müzik
Burak Deniz'den Hande Erçel eleştirilerine yanıt!
Burak Deniz'den Hande Erçel eleştirilerine yanıt! 'Bambaşka Biri' dizisinde Burak Deniz'le başrolü paylaşan Hande Erçel, oyunculuğuyla sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından eleştiri oklarının hedefi oluyor. Bir davette görüntülenen Burak Deniz, dizideki partnerinin performansı hakkında konuştu.
10.11.2023 Cadde
Inji 'Bellydancing'de acayip haklı, 2024 yazına kadar azıcık göbek atalım ya!
Inji 'Bellydancing'de acayip haklı, 2024 yazına kadar azıcık göbek atalım ya! 'Bored'dan 'Gaslight'a birçok şarkısıyla BBC Radio 1'da rotasyona giren Inji, bir Türk şarkıcı olarak İngiltere'yi fethetmeye devam ediyor. Yerel ile evrenseli birileştirdiği ve aylardır sosyal medyasından duyurduğu 'Bellydancing'le Türkiye'de de en sonunda keşfedilen Inji, herkeslere 2024 yazına kadar göbek attıracak gibi duruyor...
3.11.2023 Müzik
Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi
Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.
20.10.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Oryantal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.