Oto Yıkama

Oto Yıkama

Son dakika oto yıkama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan oto yıkama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan oto yıkama haber sayfamızda...

Oto Yıkama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 441 oto yıkama haberi bulunmuştur.
Sevgilisini öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıyordu! Şok savunma: Kuma gelmeyi reddetti
Sevgilisini öldürdüğü suçlamasıyla yargılanıyordu! Şok savunma: Kuma gelmeyi reddetti Konya’da evinin bahçesinde tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Ayşenur Bedel'in (26) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan sevgilisi Ali Erensoy (51), ''Ben Ayşenur'u eğlence hayatından tanırım. Uyuşturucu kullanıyordu. Onu bu hayattan çektiğimde intihar etmeye çalıştı. Elif'in üzerine kuma olarak gelmeyi reddettiği için intihar etti " dedi.
3.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'köpüklü dere' isyanı! 'Çok kötü bir koku'
İstanbul'da 'köpüklü dere' isyanı! 'Çok kötü bir koku' İstanbul'da Esenyurt Haramidere'ye karıştığı iddia edilen kimyasallar, suda köpüklerin oluşmasına neden oldu.
21.12.2023 Haberler
İstanbul'da 'köpüklü dere' isyanı! 'Çok kötü bir koku'
İstanbul'da 'köpüklü dere' isyanı! 'Çok kötü bir koku' İstanbul'da Esenyurt Haramidere'ye karıştığı iddia edilen kimyasallar, suda köpüklerin oluşmasına neden oldu.
21.12.2023 Gündem
Bolu'da dehşet anları! Baba ve iki oğluna saldırı kamerada
Bolu'da dehşet anları! Baba ve iki oğluna saldırı kamerada Bolu'da Ekrem Üreten (46) ve küçük oğlu Ersan Üreten'in (23) ağır yaralandığı, büyük oğlu Erhan Üreten'in (24) ise öldürüldüğü anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
16.12.2023 Gündem
Bolu'da enişte dehşeti! Baba ve oğullarına kurşun yağdırdı
Bolu'da enişte dehşeti! Baba ve oğullarına kurşun yağdırdı Bolu'da Kenan Ü., borç meselesi nedeniyle husumetli olduğu Ekrem Üreten (46) ile oğulları Erhan (24) ve Ersan Üreten'e (23), karşılaştığı oto yıkama dükkanında pompalı tüfekle ateş açtı. Bu sırada bölgeden geçen Mehmet Osman G.'ye (17) de saçma isabet etti. Yaralanan 4 kişiden Erhan Üreten, hastanede hayatını kaybetti; kaçan saldırgan yakalandı.
15.12.2023 Gündem
Türk bayrağını çalan şüpheli yakalandı
Türk bayrağını çalan şüpheli yakalandı Adana’da oto yıkama dükkanına asılı olan Türk bayrağını çekerek koparıp, çalan Cumali S. (38), polis ekiplerince yakalandı.
22.11.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Oto yıkamacıda özel bölmede 31 kaçak göçmen yakalandı
Oto yıkamacıda özel bölmede 31 kaçak göçmen yakalandı Mersin'de oto yıkama dükkanındaki özel bölmede 28, garaj kısmında ise 3 kaçak göçmen yakalandı. Çok sayıda can yeleği, deniz simidi ve bota da el konuldu.
21.09.2023 Gündem
Sanayi sitesinde korkutan yangın! 7 kişi hastanelik oldu
Sanayi sitesinde korkutan yangın! 7 kişi hastanelik oldu Manisa'nın Turgutlu ilçesinde Fatih Sanayi Sitesi’nde bir iş yerinde çıkan yangın, yandaki iş yerine de sıçradı. Yangında iki iş yerinde hasar meydana gelirken, 2 itfaiye görevlisi, 1 polis memuru ve 4 vatandaş hastaneye kaldırıldı.
26.08.2023 Gündem
Oto yıkamacıda bagaj kapağını sert kapattın kavgası! Kadın müsteri akrabalarını aradı
Oto yıkamacıda bagaj kapağını sert kapattın kavgası! Kadın müsteri akrabalarını aradı Ataşehir’de bir oto yıkama dükkanına aracını getiren kadın, araç yıkandıktan sonra bagaj kapağını sert kapatan oto yıkamacı ile kavgaya tutuştu. Yıkama parasını vermek istemeyen kadın akrabalarını çağırıp ortalığı birbirine kattı.
18.08.2023 Haberler
Oto yıkamacıda bagaj kapağını sert kapattın kavgası! Kadın müsteri akrabalarını aradı
Oto yıkamacıda bagaj kapağını sert kapattın kavgası! Kadın müsteri akrabalarını aradı Ataşehir’de bir oto yıkama dükkanına aracını getiren kadın, araç yıkandıktan sonra bagaj kapağını sert kapatan oto yıkamacı ile kavgaya tutuştu. Yıkama parasını vermek istemeyen kadın akrabalarını çağırıp ortalığı birbirine kattı.
18.08.2023 Gündem
Diyarbakır'daki sulama yasağı etkisini gösterdi! 124 bin metreküp tasarruf
Diyarbakır'daki sulama yasağı etkisini gösterdi! 124 bin metreküp tasarruf Geçtiğimiz gün DİSKİ, oto ve halı yıkamalara su kullanımına yönelik yasak getirmişti. Bu yasak sonrası toplam 124 bin 155 metreküp su tasarruf edildiği bildirildi.
15.08.2023 Gündem
Diyarbakır’da sulama yasağının ardından denetim! ‘Ciddi bir şekilde kararlara uyum var’
Diyarbakır’da sulama yasağının ardından denetim! ‘Ciddi bir şekilde kararlara uyum var’ Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce, günlük 300 litreyi aşan su kullanımına yönelik aldığı kararla, 1-31 Ağustos tarihleri arasında iş yeri önü, kaldırım yıkama ve çevre sulamaları hortum ile yapılmayacak. Karara göre, 13 Ağustos'a kadar kentteki oto yıkama ünitelerinde, 11 Ağustos'a kadar da halı yıkama fabrikalarında hizmet verilmeyecek. Alınan kararların ardından zabıta ekiplerince denetimler sıklaştırıldı.
10.08.2023 Gündem
Bazı ülkeler uygulamaya başladı! Susuzluğun formülü 'sis'
Bazı ülkeler uygulamaya başladı! Susuzluğun formülü 'sis' Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya kalan ve yeraltı sularının mevsim normallerinin altına düşen dünyada susuzluğa karşı 'sis' toplama yöntemi uygulanıyor. İşte haberin detayları...
9.08.2023 Gündem
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak
Diyarbakır'da oto yıkama 5, halı yıkama 3 gün yasak Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi'nce bugünden itibaren geçerli olmak üzere su kullanımına yönelik oto yıkamaya 5 gün, halı yıkamaya ise 3 gün yasak getirildi.
8.08.2023 Haberler
Kuraklık tehlikesi sonrası ilk yasak haberi geldi!
Kuraklık tehlikesi sonrası ilk yasak haberi geldi! Kuraklık tehlikesiyle karşı karşıya kalan Türkiye'de barajların doluluk oranları da düşüşe geçmiş durumda. Bir kentte kuraklık tehlikesinin ardından bazı önlemler alındı ve vatandaşlar su kullanımı konusunda uyarıldı.
8.08.2023 Gündem
Yer: Osmaniye! Tankerde patlama: 2 yaralı
Yer: Osmaniye! Tankerde patlama: 2 yaralı Osmaniye Sanayi Sitesi'nde, oto yıkama dükkanında tanker temizliği sırasında meydana gelen patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangın ekipler tarafından söndürülürken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
2.08.2023 Gündem
Kaldırımda unutulan telefonu alıp uzaklaştı! Her yerde o kadını arıyor
Kaldırımda unutulan telefonu alıp uzaklaştı! Her yerde o kadını arıyor Samsun’un Atakum ilçesinde Sinan Sefa Memiş'in (29) iş yeri önünde kaldırımda unuttuğu cep telefonu, kimliği belirsiz kadın tarafından alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayın ardından polis, kadını bulmak için çalışma başlattı.
1.08.2023 Ekonomi
Esenyurt'ta boş arsalar kesimhaneye döndü! Kesilen kurbanlıklar kepçelere asıldı
Esenyurt'ta boş arsalar kesimhaneye döndü! Kesilen kurbanlıklar kepçelere asıldı Esenyurt'ta çok sayıda kişi kesim alanları dışında boş arsalarda kurbanlarını kesti. Kesim sırasında küçük yaşta çocuklarında seyretmesi dikkat çekti.
28.06.2023 Gündem
Serinlemek isteyen adam bakın ne yaptı
Serinlemek isteyen adam bakın ne yaptı Sakarya'nın Serdivan ilçesinde sıcaktan bunalan motosikletli, oto yıkamacının önünde durarak kendine su tutturdu. Güvenlik kamerasına yansıyan o görüntüler yüzlerde tebessüm oluşturdu.
23.06.2023 Yaşam
Irak’ta ayağı gaz pedalına takılan oto yıkamacı, çalışanı ezdi
Irak’ta ayağı gaz pedalına takılan oto yıkamacı, çalışanı ezdi  Irak’ta bir oto yıkama servisinde ayağı gaz pedalına takılan işçi, hızla duvara çarpıp bir çalışanı ezdi. Çalışanın ağır yaralandığı belirtildi.
15.06.2023 Dünya
SMA yardım parası vurgunu derinleşiyor: 8 gözaltı daha
SMA yardım parası vurgunu derinleşiyor: 8 gözaltı daha Antalya'nın Aksu ilçesinde 21 Haziran 2022'de hayatını kaybeden SMA Tip-1 hastası Mustafa Yağız G.'nin (4) ölümünden sonra yasal olmayan yollardan toplanan yardım paralarının başka hesaplara aktarılması ve kullanılmasına ilişkin anne Didem Ayşe G. tutuklanırken, cezaevinde başka suçtan tutuklu baba Gökhan G. hakkında da soruşturma başlatıldı.
12.06.2023 Gündem
Ankara’da, sopalı cinayete 'müebbet hapis' talebi
Ankara’da, sopalı cinayete 'müebbet hapis' talebi Ankara’da, Alper Altunay'ı (31) sopa ve yumrukla darbederek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Arslan Çimen (46) ve Durali Çimen (38) hakkında 'kasten öldürme' suçundan müebbet hapis cezası talebiyle iddianame hazırlandı.
26.05.2023 Gündem
Araçlarına toz kondurmuyor, ayakkabısını çıkarıp öyle sürüyor
Araçlarına toz kondurmuyor, ayakkabısını çıkarıp öyle sürüyor Antalya’da fabrikadan çıktığı haliyle satın aldığı kilometresi düşük 1993 ve 1994 model Doğan SLX otomobil koleksiyonuna 35 bin kilometrede 1993 model bir araç daha ekleyen Abdullah Şimşek’in araba sevdası görenlerin ağzını açık bırakıyor. Aracına toz kondurmayan, ayakkabıyla araçlarına binmeyen ve üstüne örttüğü brandaları da öperek açan Şimşek, bu tutkusunun eşiyle arasında kıskançlığa yol açtığını belirterek, “Eşim kıskansa neye yarar ki, benim için bu araba çok önemli. Hanım bulursun ama bu arabaları bulamazsın. İlla ki kıskançlık oluyor ama ben sevgimi bunlara veriyorum. En azından bunlar yanlış yapmıyor” dedi.
11.05.2023 Haberler
Otomobil ve durağa çarpan araç ikiye bölündü
Otomobil ve durağa çarpan araç ikiye bölündü Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp otomobile, oto yıkama servisinin kapısına ve otobüs durağına çarparak ikiye bölünen hafif ticari araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, sürücü yaralandı.
4.05.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Oto Yıkama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.