Otopsi

Otopsi

Son dakika otopsi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan otopsi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan otopsi haber sayfamızda...

Otopsi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.946 otopsi haberi bulunmuştur.
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu
Ortağı ile en son beraber görüldüler! Ormanda korkunç pusu Samsun'da cam balkon dükkanı sahibi iki ortak arasında 'alacak-verecek' anlaşmazlığı yaşandı. İş ortağı Harun Sipahi (27) ile en son beraber olduğu ve akabinde kaybolduğu tespit edilen Muhammet Tuncel ölü bulundu.
19.04.2024 Gündem
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi!
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi! Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.
19.04.2024 Gündem
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Göçük altında kalan Mehmet Sinan Kubat (33) hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
19.04.2024 Gündem
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü
İzmir'de 17 yaşındaki genç, arkadaşının bıçak darbesiyle öldürüldü İzmir'in Konak ilçesinde kavga ettiği arkadaşının bıçak darbesiyle kalbinden yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veren 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi
Otobüste fenalaşıp ölen adamın kanında granit taşı tespit edildi Şehirler arası yolcu otobüsünde seyahat ederken Samsun'da fenalaşıp hayatını kaybeden Bilal Yiğit’in (56) ön otopsi raporunda kanında granit taşı maddesi tespit edildi.
18.04.2024 Gündem
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı
Yanmış halde bulunmuştu! Korkunç iddia: Böbreği çalındı Adli Tıp İhtisas Kurulu, Zonguldak’ta yanmış halde cesedi bulunan, kaçak maden ocağının işçisi Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) otopsi raporunda ‘İleri derece yanık nedeniyle mide, sol böbrek, pankreas ve bağırsaklar tefrik edilemedi’ ifadelerine yer verdi.
18.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii’nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi.
18.04.2024 Haberler
Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı
Ölü amcasıyla banka kredisi çekmeye gitmişti! Skandalın bütün detayları ortaya çıktı Ölen amcasıyla bankadan kredi çekmek isteyen kadının yeni görüntüleri ortaya çıktı. Amcasını tuvalette dahi kontrol edip bankaya götüren ve ölü olduğunun farkında olan kadın gözaltına alındı. Bir gün önceki kayıtlarda ise yaşlı adamın kolunu ve kafasını hareket ettirebildiği görüldü.
18.04.2024 Dünya
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa'’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazından zehirlendikleri değerlendirilen 2’si baba- oğul, 3 kişi hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti
Korkunç son! Eşini öldürüp, intihar etti Kahramanmaraş’ta Mert Boynueğri (37), tartıştığı eşi Emine Boynueğri’yi (34) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
17.04.2024 Gündem
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu
Barışma teklifini reddeden eşini sokak ortasında öldürdü! Katilin cezası belli oldu Fatih’te aralarında boşanma davası bulunan Emine Cin'i sokakta yürürken durdurup tartışma sonrasında 5 kez kurşunlayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Levent Cin hakkında savcı mütalaasını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Ölü amcasıyla kredi çekmeye geldi! Dünyanın konuştuğu skandal: Cesede imza attırmaya çalıştı
Ölü amcasıyla kredi çekmeye geldi! Dünyanın konuştuğu skandal: Cesede imza attırmaya çalıştı Bankadan kredi çekmek için ölü amcasını getiren kadın, cesede imza attırmaya çalıştı. Olayın görüntüleri ise dünya basınında ses getirdi.
17.04.2024 Haberler
Ölü amcasıyla kredi çekmeye geldi! Dünyanın konuştuğu skandal: Cesede imza attırmaya çalıştı
Ölü amcasıyla kredi çekmeye geldi! Dünyanın konuştuğu skandal: Cesede imza attırmaya çalıştı Bankadan kredi çekmek için ölü amcasını getiren kadın, cesede imza attırmaya çalıştı. Olayın görüntüleri ise dünya basınında ses getirdi.
17.04.2024 Dünya
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son
Köyünde ölmek için 2 adet akrep yedi! Yolcu otobüsünde korkunç son Kayseri'de 2 adet akrep yiyen bir kişi yolcu otobüsünde fenalaşınca Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
16.04.2024 Gündem
Korkunç kaza! Sağlık memuru ve doktor sevgilisi birlikte oldukları sırada balkondan düştü
Korkunç kaza! Sağlık memuru ve doktor sevgilisi birlikte oldukları sırada balkondan düştü Tunceli’de bulundukları evin balkonundan düşen sağlık memuru Savaş Kazikoğlu (30) öldü, arkadaşı kadın doktor T.B. ise yaralandı.
16.04.2024 Gündem
Şırnak'ta korkunç kaza! Kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı
Şırnak'ta korkunç kaza! Kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
16.04.2024 Gündem
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Haberler
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü
Korkunç son! 150 metreden kayalıklara düşüp öldü Siirt’te, Ahmet Yıldız (60), ot toplarken 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
15.04.2024 Gündem
Dereye düşen 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber
Dereye düşen 6 yaşındaki Yusuf'tan 23 saat sonra acı haber Iğdır’da, eriyen karlardan dolayı suyla dolan dere yatağına düşen Yusuf Oktay'ın (6), 23 saat sonra cansız bedeni bulundu.
15.04.2024 Gündem
Traktörün altında kalan 57 yaşındaki adam öldü
Traktörün altında kalan 57 yaşındaki adam öldü Kütahya'da Mehmet Samur (57), kontrolünü kaybettiği traktörün devrilerek ters dönmesi sonucu hayatını kaybetti.
15.04.2024 Gündem
Emekli polis memurunun sır ölümü! Ziyarete gittiği evde cesedi bulundu
Emekli polis memurunun sır ölümü! Ziyarete gittiği evde cesedi bulundu Muğla’nın Menteşe ilçesinde emekli polis memuru, ziyarete geldiği evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
15.04.2024 Gündem
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler
İki kardeşin feci ölümü! 1 gün önce evlerine döndüler Kayseri'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden Samet (19) ile kardeşi Ahmet Can Karaaslan'ın (17) cenazeleri, toprağa verildi. 2 kardeşin bayram tatili için şehir dışında olduğu, olaydan 1 gün önce kente döndükleri ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme'
'Tıbbi terörist:' Cani doktordan kalp durduran 'misilleme' Kendisine açılan disiplin soruşturmasını sindiremeyen Amerikalı doktor hastaların serumlarına 'zehir' kattı. Çıkarıldığı mahkemede karar okunurken duygu emaresi dahi göstermeyen doktora Amerikan medyası 'tıbbi terörist' adını taktı.
15.04.2024 Dünya
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım'
Ormanda çobanlar tarafından ölü bulundu! 'Beceremedim albayım' Aksaray'da ormanlık alanda silah sesi duyan çobanlar, bir kişiyi başından vurulmuş halde ölü olarak buldu. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
15.04.2024 Gündem
Düğünlerde şarkı söyleyen müzisyen ölü bulundu
Düğünlerde şarkı söyleyen müzisyen ölü bulundu Düğünlerde şarkı söyleyen Eyüp Durusoy (37), evinde ölü bulundu. Tabancayla vurulduğu bildirilen Durusoy'un ölümü araştırılıyor.
15.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Otopsi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.