HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Sürücülerin köprüler ve otoyollardan daha hızlı geçiş yapmasını sağlayan sisteme, HGS denir. HGS kartında yeterli bakiye olmadan geçiş yapılırsa, ihlalli geçiş sayılır. İhlali geçiş için de sürücülere ceza kesilir. HGS bakiye ve ceza sorgulama işlemleri nasıl yapılır?
28.01.2018 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulama nasıl yapılır? Sürücülerin, köprü ve otoyollardan daha hızlı geçmesini sağlayan sisteme HGS denir. HGS ile trafikte oluşabilecek araç yoğunluğunun da önüne geçilir. HGS bakiyesi nasıl sorgulanır? Geçiş ihlali sonucunda HGS cezası nasıl ödenir?
6.01.2018 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır? HGS, köprü ve otoyollardan daha hızlı geçiş yapılmasını sağlar. Trafikte oluşabilecek yoğunluğun önüne geçer. Sürücüler, kartlarında bakiye olmadan geçiş yaparsa ihlalli geçiş olur. İhlalli geçiş sonucunda da sürücülere ceza kesilir. HGS bakiye ve ceza sorgulama işlemleri nasıl yapılır? HGS bakiyesi nasıl yüklenir?
30.10.2017 Gündem
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır?
HGS bakiye ve ceza sorgulaması nasıl yapılır? HGS, otoyol ve köprülerden araç geçişinin daha hızlı olmasını sağlar. Trafikteki araç yoğunluğunu azaltır. Geçiş noktalarından, kartında bakiye olmadan geçen sürücülere ceza kesilir. HGS bakiye ve ceza sorgulama işlemleri nasıl yapılır? HGS bakiyesi nereden yüklenir?
26.10.2017 Gündem