Banu Alkan'dan Burak Özçivit'e övgü dolu sözler
Banu Alkan'dan Burak Özçivit'e övgü dolu sözler Yeşilçam'ın 'Afrodit'i Banu Alkan, geçtiğimiz gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Alkan, Burak Özçivit'e olan hayranlığından bahsetti.
30.10.2020 Cadde
Kuruluş Osman bu akşam başlayacak mı, yeni sezon fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor?
Kuruluş Osman bu akşam başlayacak mı, yeni sezon fragmanı yayınlandı! Kuruluş Osman oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor? Kuruluş Osman yeni sezon fragmanı yayınlandıktan sonra, bu akşam başlayacak mı sorusu yoğun ilgi görmeye başladı. ATV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Kuruluş Osman yeni bölümlerine bu akşam başlıyor. ATV'de ekrana gelecek olan Kuruluş Osman bu akşam 20:00'da izleyici karşısına çıkacak. Peki Kuruluş Osman yeni bölümünde neler olacak, dizi oyuncuları kimler, dizi nerede çekiliyor?
7.10.2020 Cadde
Burak Özçivit Serenay Sarıkaya’nın peşinde
Burak Özçivit Serenay Sarıkaya’nın peşinde Burak Özçivit Serenay Sarıkaya’nın peşinde! Birlikte rol aldıkları Çalıkuşu setindeki iş arkadaşlıklarını özel hayatlarına taşıyan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen bu birlikteliği sinemada da sürdürdü.
1.06.2015 Gündem