Rafet El Roman

Rafet El Roman

Son dakika rafet el roman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan rafet el roman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan rafet el roman haber sayfamızda...

Rafet El Roman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 798 rafet el roman haberi bulunmuştur.
'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!'
'Hayatınıza alacağınız kadın, işinize engel olmamalı!' Ünlü şarkıcı Ekin Uzunlar, geçtiğimiz gün Kıbırs'ta konser verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Uzunlar, bütün ilişkilerinin kıskançlık yüzünden bittiğini söyleyerek çarpıcı bir açıklama yaptı.
15.04.2024 Cadde
Özcan Deniz konser sonrası ilk uçakla 22 yaş küçük eşinin yanına döndü!
Özcan Deniz konser sonrası ilk uçakla 22 yaş küçük eşinin yanına döndü! Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 20 Ocak 2023'te sürpriz şekilde kendisinden 22 yaş küçük Samar Dadgar ile hayatını birleştirmişti. Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Kıbrıs'ta sahne aldığı için eşinden ayrı kalan Deniz, konser sonrası ilk uçakla İstanbul'a döndü.
12.04.2024 Cadde
'Andromeda Galaksisi'nde 100 yaşında sevgilim var!'
'Andromeda Galaksisi'nde 100 yaşında sevgilim var!' ABD'nin uzay programı çalışmalarından sorumlu olan NASA'ya yaptığı göndermeler, astral seyahat ve uzaylılarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çeken şarkıcı Yusuf Güney, özel hayatı hakkında yöneltilen soru üzerine bu kez 'Andromeda Galaksi' sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.
25.03.2024 Cadde
Erkekler estetikle yüzleşiyor! Giderek yaygınlaşıyor
Erkekler estetikle yüzleşiyor! Giderek yaygınlaşıyor “Botoks yaptırdım, yaptırmaz olaydım!” diyen Rafet El Roman’ın pişmanlığı bir yana Cenk Eren, “Nerelerdesin diye sorup duruyordunuz?” notuyla takipçilerine memnuniyetle yeni yüzünü gösterdi geçtiğimiz günlerde.
24.03.2024 Pazar
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Tolga Güleç estetik yaptıran erkekleri tiye aldı: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, önceki gün komedyen Doğu Demirkol'u izlemeye gitti. Son dönemin gündemden düşmeyen atrtışması estetik hakkında konuşan Güleç, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
'Erkekler estetik yaptırınca yüzleri davul gibi oluyor!'
'Erkekler estetik yaptırınca yüzleri davul gibi oluyor!' Şarkıcı Lerzan Mutlu, meslektaşları Gökhan Özen ve Rafet El Roman'ın basına yansıyan görüntülerinin ardından başlayan 'erkeklerin estetik yaptırması' tartışmasını değerlendirdi.
2.03.2024 Cadde
Danilo Zanna: Ruh eşim isterse estetik yaptırırım!
Danilo Zanna: Ruh eşim isterse estetik yaptırırım! Ünlü şarkıcılar Rafet El Roman ve Gökhan Özen'in basın yansıyan görüntülerinin ardından 'erkeklerin estetik yaptırması' tartışmasına, İtalyan şef Danilo Zanna da dahil oldu.
26.02.2024 Cadde
Rafet El Roman: Jennifer Lopez'in dansı Türkiye'de benimki kadar konuşulmuyor!
Rafet El Roman: Jennifer Lopez'in dansı Türkiye'de benimki kadar konuşulmuyor! Rafet El Roman önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı son günlerde sıkça basına yansıyan estetik haberleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. El Roman'ın sahnedeki dans figürleri çok konuşulmuştu. Ünlü şarkıcı, konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
22.02.2024 Cadde
‘Şimdi normalim’
‘Şimdi normalim’ Rafet El Roman, Girne’deki Chamada Prestige Hotel’de izleyici karşısına çıktı.
19.02.2024 Cadde
Sahra Işık canlı yayın açtı! Survivor'da Nagihan ile yaşadığı kavgayı anlattı
Sahra Işık canlı yayın açtı! Survivor'da Nagihan ile yaşadığı kavgayı anlattı Survivor All Star 2024'te eleme adaylarından biri olan Sahra Işık yarışmayı bırakmıştı. Sosyal medya hesabından canlı yayın açan Sahra Işık yaşadıklarını anlattı. Nagihan kavgasından ve Seda Aktuğlu ile yaşadığı olayları aktaran Sahra Işık, "Asla ağlamayacağım, güleceğim" dedi.
18.02.2024 Cadde
Rafet El Roman: Komşularım bile estetik yaptırıyor!
Rafet El Roman: Komşularım bile estetik yaptırıyor! Rafet El Roman, önceki akşam Kıbrıs'ta sahne aldı. Muhabirlerin; "Rafet Bey estetik yaptırmanız çok konuşuldu. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?" demesi üzerine El Roman dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
18.02.2024 Cadde
‘Doğal yaşlanmalıyız’
‘Doğal yaşlanmalıyız’ Gökhan Türkmen, Girne Rocks Hotel’de sahne aldı.
12.02.2024 Cadde
Gökhan Alkan: Erkeklerin estetiği saçtır!
Gökhan Alkan: Erkeklerin estetiği saçtır! Rafet El Roman'ın yüzündeki değişim çok konuşulmuş, bir diğer şarkıcı Gökhan Özen ise hakkında çıkan botoks haberlerini ısrarla yalanlamıştı. 'Ünlü erkeklerin estetikle imtihanı' tartışmasına oyuncu Gökhan Alkan da dahil oldu.
10.02.2024 Cadde
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler!
Didem Kınalı: İbo Show'a çıktığımda ölüm tehditleri aldım, 'ayaklarından vururuz' dediler! Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunduğu eğlence programı 'İbo Show'da dans performanslarıyla adından söz ettiren, daha sonra müzik kariyerine adım atan Didem Kınalı, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, 'İbo Show'a ilk başladığında ölüm tehditleri aldığını açıkladı.
10.02.2024 Cadde
Oğuzhan Koç'tan 'estetik' yorumu: Hanımlar güzel buluyorsa bize laf düşmez!
Oğuzhan Koç'tan 'estetik' yorumu: Hanımlar güzel buluyorsa bize laf düşmez! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile şöhreti yakalayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, önceki gün Levent'te yer alan bir mekan çıkışı kameralara yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle konuşan Koç, son dönemde gündemi meşgul eden 'estetik' konusuyla ilgili yorum yaptı.
3.02.2024 Cadde
Rafet El Roman'dan 'estetik' tepkisi! 'Fake, kurgu, montaj'
Rafet El Roman'dan 'estetik' tepkisi! 'Fake, kurgu, montaj' Şarkıcı Rafet El Roman, hakkında çıkan estetik haberlerine cevap verdi. Basına yansıyan görüntüsü ile günlerdir magazin gündeminden düşmeyen 55 yaşındaki sanatçı, sosyal medyada yorum yağan yüzündeki değişim hakkında konuştu.
1.02.2024 Cadde
Ekin Uzunlar: Estetiğim yok!
Ekin Uzunlar: Estetiğim yok! Ekin Uzunlar, önceki gece Bostancı Gösteri Merkezi'nde müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesinde basın mensuplarıyla sohbet eden şarkıcı, "Burası benim hayalimdi, gerçek oldu" derken, son günlerin magazin gündeminden düşmeyen konusunu da değerlendirdi.
29.01.2024 Cadde
Erkek ünlülere 'estetik' isyanı! 'Beyler bittiniz, kabul edin artık'
Erkek ünlülere 'estetik' isyanı! 'Beyler bittiniz, kabul edin artık' Son günlerde magazin dünyasından birçok ünlü erkek botoks ve estetik haberleriyle gündem oluyor. "Erkek adam erkek gibi olur. Bırakın yüzünüz kırışsın" sözleriyle tepkisini dile getiren şarkıcı Yeliz Yeşilmen, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
27.01.2024 Cadde
Estetiğe ‘güldüren’ hareket
Estetiğe ‘güldüren’ hareket İlker Aksum, Akmerkez’de görüntülendi.
26.01.2024 Cadde
4 ünlü 4 estetik şok! 'Dolgular feminen yerleştirilmiş'
4 ünlü 4 estetik şok! 'Dolgular feminen yerleştirilmiş' Son günlerde Gökhan Özen, Mustafa Sandal, Rafet El Roman ve Hakan Peker gibi ünlüler yüzlerindeki değişiklikler nedeniyle pek çok eleştiriye maruz kaldı. Peki, söz konusu sanatçıları bu denli farklı gösteren hata ne? Erkeklerin yüzlerine yaptırdıkları estetik müdahaleler neden kadınlardan daha farklı duruyor? Erkekler estetikte nelerden kaçınmalı? 2 uzman fotoğraflardaki şifreyi çözdü.
26.01.2024 Genel Sağlık
Ünlülerin estetikle imtihanı! İlker Aksum'dan güldüren hareket
Ünlülerin estetikle imtihanı! İlker Aksum'dan güldüren hareket Rafet El Roman'ın yüzündeki değişim çok konuşulmuş, bir diğer şarkıcı Gökhan Özen ise hakkında çıkan botoks haberlerini yalanlamıştı. Oyuncu İlker Aksum, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen estetik haberlerine kayıtsız kalmadı.
25.01.2024 Cadde
Emre Altuğ: Bende estetik yok!
Emre Altuğ: Bende estetik yok! Emre Altuğ, önceki gün Etiler'de görüntülendi. 54 yaşındaki oyuncu ve şarkıcı, son günlerde erkek ünlülerin estetik haberleriyle magazin gündeminde olması hakkında konuştu.
20.01.2024 Cadde
Nefise Karatay: Yüz yogası yapıyorum!
Nefise Karatay: Yüz yogası yapıyorum! Geçtiğimiz aylarda katıldığı bir programda "Botoksum, dolgum yok" açıklamasını yapan ve bu sözleriyle gündem olan oyuncu ve eski manken Nefise Karatay, Nişantaşı Citys'te objektiflere takıldı.
19.01.2024 Cadde
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar!
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e: Beynini patlatmamışlar! Melisa Döngel, geçtiğimiz yıl Eser Yenenler'in programına katılmış, "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim" demişti. Bu itiraf magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, genç oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.
19.01.2024 Cadde
Erkekler botoks yaptırmalı mı?
Erkekler botoks yaptırmalı mı? Gökhan Özen ve Rafet El Roman’ın yüzündeki değişimler sonrası, ‘Erkekler botoks yaptırmalı mı?’ tartışması başladı.
17.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Rafet El Roman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.