Ayhancan Güven'den çifte podyum
Ayhancan Güven'den çifte podyum Türkiye'nin başarılı motor sporları pilotlarından Red Bull sporcusu Ayhancan Güven, 2021 Porsche Carrera Cup Almanya serisinin 3'üncü ayağı olan Red Bull Ring'de podyuma çıktı. Sezona, Porsche Sprint Challenge Middle East Bahreyn Serisi'nin ilk 2 yarışını kazanarak başlayan başarılı pilot, Porsche Carrera Cup Almanya takviminin 3'üncü durak noktasındaki 2 yarışta da podyumda yer almayı başardı. 
13.06.2021 Motor Sporları
Formula 1’in en şık takımı AlphaTauri hedef yükseltti
Formula 1’in en şık takımı AlphaTauri hedef yükseltti Formula 1’de sezon Avusturya’da bulunan Red Bull Ring’de nefesleri kesen iki yarışla start aldı. Heyecan bu hafta sonu Macaristan’da gerçekleştirilecek sezonun 3’üncü yarışı ile devam edecek.
15.07.2020 Motor Sporları
Formula 1’in 70. yılı Red Bull Ring’te başlıyor kutlamayı Drum the Bull yapıyor
Formula 1’in 70. yılı Red Bull Ring’te başlıyor kutlamayı Drum the Bull yapıyor Dünyanın en önemli motor sporları organizasyonlarından biri olarak kabul edilen Formula 1’de 2020 sezonu, Avusturya’da Red Bull Ring’de gerçekleştirilecek yarışla başlıyor. Bu sene 70. yılını kutlayacak olan F1 için ilk kutlamayı ise Drum the Bull yapacak. Ünlü perküsyonist Martin Grubinger’in, 150 müzisyen arkadaşıyla birlikte klasik müzik ile F1 araçları, motosikletler ve uçak seslerini birleştirdiği performansı, Formula 1’de yeni sezonun da açılış müziği olacak.
3.07.2020 Diğer