Dakikalarca canlı canlı yandı! Jurinin ifadesi her şeyi özetledi
Dakikalarca canlı canlı yandı! Jurinin ifadesi her şeyi özetledi İngiltere'de yayınlanan bir yetenek programına katılan Thomas Vu, yaptığı gösteri ile hem jurinin hem de izleyenlerin ağzını açık bıraktı.
17.04.2023 Dünya
Sincabın 'rubik küp' merakı
Sincabın 'rubik küp' merakı Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) parkta rubik küple oynayan çocuğun yanına bir sincap geldi. Sincabın küpe olan ilgisine dair video sosyal medyada binlerce yorum aldı.
17.01.2020 Nevidyo
Motosiklet üzerinde rubik küp çözdü, oyun oynadı
Motosiklet üzerinde rubik küp çözdü, oyun oynadı Bursa’da bir motosiklet sürücüsü, trafikte seyir halindeyken rubik küpü çözdü. Çılgın motosikletli, hem kendisinin hem de sürücülerin canını tehlikeye attı. Ellerini bırakarak rubik küp çözen motosikletli, o anları kaydedip bir de sosyal medyada yayınladı. Olay merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Farklı fikirleriyle motosikletiyle sosyal medya fenomeni olmak isteyen bir kişi, motosikletinin üzerine yerleştirdiği kutudan çıkardığı rubik küpü trafikte seyir halindeyken çözmeye çalıştı.
11.09.2019 Yaşam
Küplerle Ronaldo portresi yaptı!
Küplerle Ronaldo portresi yaptı! Çinli bir sanatçı, rubik küplerle Cristiano Ronaldo'nun portresini yaptı ve ortaya harika bir görüntü çıktı.
29.11.2018 Futbol
Çözmesi kolay Bluetooth bağlantılı Rubik küp yaptılar
Çözmesi kolay Bluetooth bağlantılı Rubik küp yaptılar Rubik küpün Bluetooth bağlantısına ihtiyacı var mı? Bu sorunu cevabı evet olabilir. Çünü çözmeyi beceremeyenler için Bluetooth desteğine sahip Rubik küpler geliyor.
18.06.2018 Teknoloji
Rubik küpü gözü kapalı çözdü!
Rubik küpü gözü kapalı çözdü! Küçük çocuğun bakmadan rubik küp çözmesi herkesi hayrete düşürdü.
11.09.2019 İlginç Videolar
Rubik küpü rekoru artık bir makinenin
Rubik küpü rekoru artık bir makinenin Rubik küpünü çözme rekoru artık bir insanın değil, bu makinenin. ABD’de yazılım mühendisleri Jay Flatland ve Paul Rose’un yaptığı robot, rubik küpü çözme rekorunun yeni sahibi oldu. Süre ise sadece ve sadece 1,047 saniye; yani 2 saniye bile değil. Robot, küpün algoritmasını çözerek bilgisayara gönderiyor ve küp 1.047 saniye içinde çözülüyor. Uzun süren çalışmaların sonunda ortaya çıkan robotun rekoru, artık bir insan tarafından kırılacak gibi görünmüyor. Zira en son bu süre, bir insan elinde 5 saniyenin biraz altına inmişti. 1974 yılında icat edilen rubik küpü, şimdiye kadar dünya genelinde 350 milyondan fazla satıldı.
11.09.2019 Haberler
Rubik küpü havada çözdü
Rubik küpü havada çözdü Paraşütçü atlayışı sırasından rubik küpü çözdü.
10.09.2015 Diğer Sporlar
Hem top sektirdi hem Rubik Küp'ü çözdü!
Hem top sektirdi hem Rubik Küp'ü çözdü! 11 yaşındaki çocuk bir yandan top sektirirken, bir yandan da çözmesi çok zor olan Rubik Küp'ü yapmayı başardı.
8.09.2015 Futbol
Taraftar böyle olacak; Zeki, çevik, ahlaklı...
Taraftar böyle olacak; Zeki, çevik, ahlaklı... Polonya'da amatör bir maç sırasında tribünlerde yer alan bir genç rubik küp ile rekor denemesi yaptı.
10.04.2014 Futbol