Çirkin sosyal medya paylaşımlarına il sağlık müdürlüğünden açıklama
Çirkin sosyal medya paylaşımlarına il sağlık müdürlüğünden açıklama İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medyada tepkilere neden olan paylaşımla ilgili, "Başhekimimizi itibarsızlaştırmayı amaçlayan, haksız isnat ve iftaralar içeren sahte sosyal medya paylaşımları hakkında da hukuki süreç başlatılmıştır" dedi.
14.06.2021 Gündem
Samsun Sağlık Müdürü: Mavi renge ulaşma şansına sahibiz
Samsun Sağlık Müdürü: Mavi renge ulaşma şansına sahibiz Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, yayınlanan son vaka haritasında Samsun için uzun zaman sonra yaşanılan kısmi düşüşle ilgili açıklamalarda bulundu. Dr. Oruç, "Bu azalış eğrisini kalıcı hale getirme ve hedefimiz olan mavi renge ulaşma şansına sahibiz” dedi.
15.04.2021 Gündem
Van Sağlık Müdürü'nden 'koronavirüs' iddialarına ilişkin açıklama
Van Sağlık Müdürü'nden 'koronavirüs' iddialarına ilişkin açıklama Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Özalp Devlet Hastanesi'nin karantinaya alındığı iddialarıyla ilgili yaptığı açıklamada, Özalp'ta Covid-19 (koronavirüs) ilgili herhangi bir hasta bulunmadığını bildirdi. Sünnetçioğlu, kentte herhangi bir birimde karantinaya alınmış hastanın da bulunmadığını belirtti.
12.02.2020 Gündem
Isparta'da ilçe sağlık müdürü darbedildi
Isparta'da ilçe sağlık müdürü darbedildi Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçe Sağlık Müdürü Doktor Deniz Karasu, Çiçekpınar Belde Belediye Başkanı Memiş Kaynak'a yaptığı ziyaretin ardından yolunu kesip, merkeze alınan 3 aile hekiminin yeniden beldede görevlendirilmesini isteyen grup tarafından darbedildi. Yaralanan Karasu, tedaviye alındı.
9.01.2020 Gündem
Tarsus’ta 15 öğrenci parfümden zehirlendi
Tarsus’ta 15 öğrenci parfümden zehirlendi Mersin’in Tarsus ilçesinde 15 öğrenci parfümden zehirlendiği iddiasıyla hastaneye kaldırıldı. Olay, merkez Kavaklı Mahallesi, Çukurova Sanayi Orta Okulu’nda yaşandı. Alınan bilgiye göre, 7/E sınıfı öğrencileri, sınıfta yükselen koku nedeniyle etkilendi. Genis yanması, soğuk terleme ve öksürükle birlikte öğrenciler bir anda kendilerini sınıf dışına attılar. Okul idaresi ise 2’si erkek, 13’ü kız olmak üzere toplam 15 öğrenciyi Tarsus Devlet Hastanesi’ne götürdü. Tedavisi süren öğrencileri ziyaret eden Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal ile İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli doktorlardan bilgi aldı.
11.09.2019 Yaşam