Bu gol büyük ses getirdi!
Bu gol büyük ses getirdi! İspanya'da insan kaçakçılığına dikkat çekmek için yapılan kampanya büyük ses getirdi. Özellikler seks işçisi olarak kullanılan kadınlara farkındalık yaratmak için hazırlanan kampanyada futbol teması işlenirken, kampanyada çıplak bir kadın Barcelona ile Deportivo arasındaki maçta sahaya girip Katalan ekibinin ağlarına muhteşem bir gol atıyor.
22.12.2014 Futbol
Herkes onu konuşuyor!
Herkes onu konuşuyor! Belçika ile ABD arasında oynanan Dünya Kupası 2. Tur maçında sahaya girerek herkesi şaşırtan kişinin stada tekerlekli sandalye ile geldiği ve tel örgüleri aşarak sahaya daldığı belirlendi.
2.07.2014 Futbol
Çıplak istilacıya çok sert müdahale
Çıplak istilacıya çok sert müdahale İngiltere ile Yeni Zelanda arasında oynanan ragbi maçında sahaya giren çıplak bir taraftar güvenlik görevlisinin sert müdahalesi sonrası etkisiz hale getirildi.
15.06.2014 Diğer Sporlar
Sahaya çıplak daldı, kimse aldırmadı!
Sahaya çıplak daldı, kimse aldırmadı! İngiltere'deReal Goth ile The Whitby takımları arasında oynanan maçta yarı çıplak bir kadın taraftar sahaya daldı.
2.05.2013 Futbol
Tribünlerin sevgilisi istilacı kedi!
Tribünlerin sevgilisi istilacı kedi! Hollanda Eredivisie'de Heracles ile Groningen arasında oynanan maçta bir kedi maç sırasında bir kaç defa sahaya dalarak ilgi odağı oldu.
14.04.2013 Futbol