'Amcasını dövdürdü ve dolandırdı' iddiasına Berdan Mardini'den yanıt
'Amcasını dövdürdü ve dolandırdı' iddiasına Berdan Mardini'den yanıt Berdan Mardini'nin öz amcası, önceki gün yeğeni hakkında skandal iddialar ortaya attı. Şahin Karademir, yeğeni tarafından dolandırıldığını öne sürerek, Avcılar'daki evinin önünde 15 kişinin saldırısına uğradığını söyledi. Berdan Mardini, suçlandığı iddialar hakkında ilk kez konuştu.
15.11.2022 Cadde
Amcasından Berdan Mardini'ye dolandırıcılık suçlaması!
Amcasından Berdan Mardini'ye dolandırıcılık suçlaması! Öz amcası, şarkıcı Berdan Mardini hakkında skandal iddialar ortaya attı. Şahin Karademir, yeğeni tarafından dolandırıldığını öne sürdü. Avcılar'daki evinin önünde 15 kişinin saldırısına uğradığını anlattı. "Bu saldırının arkasında da yeğenim Berdan Mardini var" dedi. İşte Kanal D'nin özel haberi ve çok konuşulacak iddialar...
12.11.2022 Cadde
Berdan Mardini'nin gül yağı ve gül suyu fabrikası hizmete girdi
Berdan Mardini'nin gül yağı ve gül suyu fabrikası hizmete girdi Şarkıcı Berdan Mardini'nin, Mardin'de doğup büyüdüğü mahalleye vefa borcunu ödemek için kurduğu gül yağı ve gül suyu fabrikası faaliyete başladı. Ünlü şarkıcı, "Bugün denemelik bir hasat yaptık. İki yılda 600 dönümlük alanda yetiştirilen güllerin içerisine gireceğiz. Mardin dağları şu anda güllerle donatılmış durumda" dedi.
19.05.2020 Cadde