65 bin liralık oyun! e-Devlet'e girdi, hayatının şokunu yaşadı
65 bin liralık oyun! e-Devlet'e girdi, hayatının şokunu yaşadı Kendisini MİT görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar “icra ve dava dosyalarınızı kapatacağız” kandırdıkları baba ve oğuldan 65 Bin lira aldı. E devlet uygulamasından dosyalar silindi. Ancak gerçek eve gelen tebligatla ortaya çıktı.
2.02.2021 Haberler
65 bin liralık oyun! e-Devlet'e girdi, hayatının şokunu yaşadı
65 bin liralık oyun! e-Devlet'e girdi, hayatının şokunu yaşadı Kendisini MİT görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılar “icra ve dava dosyalarınızı kapatacağız” kandırdıkları baba ve oğuldan 65 Bin lira aldı. e- devlet uygulamasından dosyalar silindi. . E-Devlete bakan baba ve oğul icra ve dava dosyalarının silindiğini görünce dolandırıcılara istedikleri parayı verdi. Ancak gerçek eve gelen tebligatla ortaya çıktı.
2.02.2021 Gündem
Sancaktepe'de sahte MİT kimliğiyle uyuşturucu sattığı iddia edilen şüpheli tutuklandı
Sancaktepe'de sahte MİT kimliğiyle uyuşturucu sattığı iddia edilen şüpheli tutuklandı Sancaktepe ve Çekmeköy'de sahte olarak düzenlenmiş MİT kimliğini kullanarak uyuşturucu madde satışı yaptığı ve bu kimliği kullanarak aracıyla polis ve jandarma uygulamalarından geçmeye çalıştığı iddia edilen şüpheli Orhan A. gözaltına alındı. Orhan A. sevk edildiği mahkemece "Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal veya ticareti" suçundan tutuklandı.
6.04.2020 Gündem
15 Ekim 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni)
15 Ekim 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi (Öğle Bülteni) 15 Ekim 2017 Türkiye Ve Dünya Gündemi
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri