Brezilya'da Bolsonaro destekçileri darbe çağrısı yaptı
Brezilya'da Bolsonaro destekçileri darbe çağrısı yaptı Brezilya’da başkanlık seçiminde solcu lider Luiz Inacio Lula da Silva'ya (Lula) mağlup olan mevcut başkan Jair Bolsonaro’nun destekçileri, kışlaların önünde eylemler yaparak darbe çağrısı yaptı.
3.11.2022 Dünya
Bir anda kahraman oldu! Dehşete düşüren soygun girişimi kameralarda
Bir anda kahraman oldu! Dehşete düşüren soygun girişimi kameralarda ABD'de bir dükkana giren silahlı saldırganlar, başlarına geleceklerden habersiz bir dükkana girdiler. Amaçları soygun olan şahıslar, karşılarında ise eski bir deniz piyadesini buldular.
24.10.2021 Dünya
Son dakika: Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Araçların üzerine bağlayıp...
Son dakika: Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Araçların üzerine bağlayıp... Makineli tüfek, bomba ve insansız hava araçlarıyla silahlanmış yaklaşık 20 soyguncu, Sao Paulo'ya 460 kilometre uzaklıktaki Araçatuba şehir merkezindeki üç bankaya gece yarısından itibaren baskın düzenledi.
30.08.2021 Dünya
Brezilya'da soygunda hırsızlar kaçarken kasa açıldı! Adeta çullandılar...
Brezilya'da soygunda hırsızlar kaçarken kasa açıldı! Adeta çullandılar... Brezilya'nın Santa Catarina eyaletinde filmlerde görülen türde bir banka soygunu gerçekleşti. Soyguncular olay yerinden hızla kaçmaya çalışırken kasanın açılması ise akıl almaz sahnelereyol açtı.
1.12.2020 Dünya
Brezilya’da film gibi banka soygunu
Brezilya’da film gibi banka soygunu Brezilya’da ağır silahlı soyguncular, birden fazla banka şubesini soydu. Polisle çatışan hırsızlar, kaçarken çaldıkları paranın bir kısmını da sokaklara saçtı.
1.12.2020 Haberler
Brezilya’da ‘film gibi’ banka soygunu
Brezilya’da ‘film gibi’ banka soygunu Brezilya’da soyguncular, bankaya girerek içerideki müşterileri ve çalışanları rehin aldı. 2 soyguncu rehineleri kontrol ederken, diğer soyguncu da kasaları boşalttı. Soyguncular polis gelmeden olay yerinden kaçtı.
9.09.2019 Dünya