Meksika'nın Santos Laguna takımında 8 oyuncuda koronavirüs vakası
Meksika'nın Santos Laguna takımında 8 oyuncuda koronavirüs vakası Meksika 1. Futbol Ligi (Liga MX) ekiplerinden Santos Laguna'da 8 oyuncunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Funes Mori'den galibiyeti getiren rövaşata golü!
Funes Mori'den galibiyeti getiren rövaşata golü! Bir dönem Süper Lig'de Eskişehirspor forması giyen Funes Mori, Meksika ekibi Monterrey'e Santos Laguna karşısında galibiyeti getiren golü, harika bir röveşatayla attı.
30.11.2018 Futbol
Osvaldo Martinez panenka vuruşuyla frikikten avladı!
Osvaldo Martinez panenka vuruşuyla frikikten avladı! Santos Laguna'nın Atlas'ı 3-1 mağlup ettiği maçta Santos'lu Osvaldo Martinez 48. dakikada attığı frikik golüyle tribünleri mest etti. Panenka vuruşu yapan Martinez'in bu şutu büyük ses getirdi.
13.10.2018 Futbol
Taraftarı kendinden geçiren şov!
Taraftarı kendinden geçiren şov! Meksika Ligi finalinde Santos Laguna ile kendi evinde karşılaşan Toluca taraftarlarından inanılmaz bir koreografi şovu geldi.
21.05.2018 Futbol
Galibiyet yeminini böyle yaptılar ama...
Galibiyet yeminini böyle yaptılar ama... Meksika Ligi'nin final karşılaşmasında Santos Laguna ile Toluca karşılaştı. Maç öncesinde Toluca teknik direktörü Rolando Cristante'nin yaptırdığı bu motivasyon konuşması ve galibiyet yemini hiç bir işe yaramadı ve Toluca bu önemli maçı 2-1 kaybetti.
18.05.2018 Futbol
Direkle bütünleşiyordu!
Direkle bütünleşiyordu! Meksika ekiplerinden Santos Laguna formasını giyen Jesus Molina, CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde LA Galaxy ile oynanan maçta direğe çarparak çok şanssız bir sakatlık geçirdi.
28.02.2016 Futbol
Kurnaz Ronaldinho'ya hakem engeli!
Kurnaz Ronaldinho'ya hakem engeli! Meksika'da Queretaro ile Santos Laguna arasında yonana maçta ev sahibi Queretaro forması giyen Ronaldinho'nun attığı gol hakem tarafından iptal edilerek efsane isim sarı kart ile cezalandırıldı.
1.06.2015 Futbol
Kimse beklemiyordu ama o affetmedi!
Kimse beklemiyordu ama o affetmedi! Meksika'da Santos Laguna forması giyen Nestor Calderon, Guadalajara maçında attığı gol ile haftaya damga vuran isim oldu.
25.05.2015 Futbol
60 metreden kaleciyi fena avladı...
60 metreden kaleciyi fena avladı... Meksika'da, Santos Laguna ve Tigres'i karşı karşıya getiren maçta, Laguna'nın yıldız oyuncusu Osvaldo Alanis, kendi sahasından, tam 60 metreden attığı muhteşem golle izleyen herkesi şaşkına çevirdi.
30.10.2014 Futbol
Pachuca yenilsede finalde
Pachuca yenilsede finalde Meksika Ligi yarı final maçında Santos Laguna ile Pachuca 2-0'ın rövanşında karşılaştı. Ev sahibi ekip maçtan 4-2 galip ayrılsa da deplasmanda attığı gollerin avantajı ile finale kalan ekip Pachuca oldu.
11.05.2014 Futbol
Pachuca şampiyonluğu istiyor: 2-0
Pachuca şampiyonluğu istiyor: 2-0 Meksika Ligi final aşamalarında Santos Laguna ile karşılaşan Pachuca sahadan 2-0 galip ayrıldı. Ev sahibi ekibe galibiyeti Diego Eduardo de Buen ve Hugo Isaac Rodriguez getirdi.
8.05.2014 Futbol
Yok böyle frikik! Dar açıdan, inanılmaz...
Yok böyle frikik! Dar açıdan, inanılmaz... Santos Laguna takımının Kolombiyalı forveti Darwin Quintero Atlante karşısında attığı muhteşem frikik golü ile gündeme oturdu.
15.04.2014 Futbol
Gol uğruna hastanellik oldu!
Gol uğruna hastanellik oldu! Meksika'da Santos Laguna forması giyen Javier Orozco 2 gol attığı Toluca maçında 2. golünün ardından defans oyuncularının müdahalesi sonrası kafasını direğe vurarak sakatlandı. Orozco sahada yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
4.02.2014 Futbol
Örümcek ağlarını mermi ile temizledi!
Örümcek ağlarını mermi ile temizledi! Meksika'da oynanan Santos Laguna - Queretaro maçında Santos Laguna forması giyen Darwin Quintero uzak mesafeden attığı harika gol ile izleyenleri kendine hayran bıraktı.
25.11.2013 Futbol
Örümcek ağı temizleyicisi!
Örümcek ağı temizleyicisi! Meksika'da Jaguares ile Santos Laguna'yı karşı karşıya getiren maçta Aviles Hurtado 90'a yaptığı müthiş vuruş ile takımını öne geçirdi.
6.11.2013 Futbol
Brezilyalı teknik adam taraftar ile tartıştı
Brezilyalı teknik adam taraftar ile tartıştı Brezilyalı teknik adam Ricardo Ferretti Meksika'da görev yaptığı Tigres'in başında çıktığı Santos Laguna maçında taraftarlarla tartıştı. Tartışmanın boyutları artınca Ferretti saha görevlileri tarafından oyun alanından çıkartıldı.
19.08.2013 Futbol
Tanrı'nın eli bu kez işe yaramadı
Tanrı'nın eli bu kez işe yaramadı Santos Laguna ile Cruz Azul arasında oynanan Meksika 1. Lig maçında Santos Laguna forması giyen Carlos Quintero Diego Maradona'nın İngiltere'ye elle attığı efsane gole özenmiş olacak ki topu ağlara eliyle yolladı fakat maçın hakemini kandıramadı.
22.05.2013 Futbol
Müthiş aşırtma! Ama kendi kalesine...
Müthiş aşırtma! Ama kendi kalesine... Meksika Ligi'nde Santos Laguna sahasında Cruz Azul'u 3-0 ile geçerken Cruz Azul forması giyen Rafael Figueroa kendi kalesine ilginç bir gol attı.
18.05.2013 Futbol
Mucize şampiyon Monterrey
Mucize şampiyon Monterrey CONCACAF Şampiyonlar Ligi finalinde Monterrey ile Santos Laguna arasında oynanan maçın galibi 2-0'dan müthiş bir geri dönüş yapan Monterrey oldu. Aldo de Nigris'in 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta şampiyonluğu getiren diğer goller Neri Cardoszo ve Humberto Suazo'dan geldi.
2.05.2013 Futbol
Santos tek golle geçti!
Santos tek golle geçti! CONCACAF Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçında Seattle Sounders'a konuk olan Santos Laguna 54.dakikada Herculez Gomez'in attığı golle 1-0 galip gelmeyi başardı.
3.04.2013 Futbol
Meksikalılar, ABD'lilere acımadı!
Meksikalılar, ABD'lilere acımadı! CONCACAF Şampiyonlar Ligi'nde Houston Dynamo'yu konuk eden Santos Laguna sahadan, Marc Crosas, Herculez Gomez ve Juan Pablo Rodrigo'nun golleri ile 3-0 galip ayrıldı.
14.03.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri