Şehir

Şehir

Son dakika şehir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şehir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şehir haber sayfamızda...

Şehir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 65.967 şehir haberi bulunmuştur.
Giresun'da otomobil dereye yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
Giresun'da otomobil dereye yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin dereye yuvalandığı kazada sürücü Mehmet Bölük (70) hayatını kaybetti, eşi Bedriye Bölük (68) yaralandı.
26.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız
CHP lideri Özel: İsrafa karşı tasarruf genelgesi yayınlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli programı kapsamında ilk olarak CHP Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.
26.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek
Bakan Fidan: Irak ile terörle mücadelede iş birliğimiz güçlenecek Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Irak ziyareti tarihi önemde. Irak ile terörle mücadele iş birliğimiz güçlenecek." ifadelerini kullandı.
26.04.2024 Gündem
Görüntüler çok konuşulmuştu! AK Parti'den açıklama: Soruşturma başlatıldı
Görüntüler çok konuşulmuştu! AK Parti'den açıklama: Soruşturma başlatıldı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, partisi tarafından disiplin soruşturması başlatıldı.
26.04.2024 Gündem
İzinsiz drone çekimine 153 bin TL ceza
İzinsiz drone çekimine 153 bin TL ceza Bolu’nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Gölü ve Yedigöller Milli Parkları ile Gölcük Tabiat Parkı’nda, ticari amaçlı izinsiz drone çekimi yapanların tespit edilmesi halinde 153 bin 850 TL ceza kesiliyor.
26.04.2024 Gündem
Yolcu kadının kapısı açık otobüsten düştüğü anlar kamerada
Yolcu kadının kapısı açık otobüsten düştüğü anlar kamerada Adana'da, kapısı açık halde ilerleyen şehir içi yolcu otobüsünden dengesini kaybedip düşen Hatice S., ağır yaralandı. Kadının düştüğü o anlar ise otobüsün araç içi kamerası tarafından kaydedildi.
25.04.2024 Haberler
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık”
“Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Dün Trabzon Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelerek, Trabzon Hafif Raylı Sistem Projesi’ni hayata geçirecek protokolü de imzaladık. Biz bir söz verdik mi yaparız” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır
Bakan Özhaseki: Depremzedelere 6 milyon 750 bin TL borç çıkartıldığı, tamamen iftiradır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in iddialarıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Ekonomi
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı
Gözündeki ağrı nedeniyle hastaneye gitti, beyninde tümör çıktı Ankara'da gözündeki ağrı nedeniyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak'ın (72), Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi.
25.04.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız
Mansur Yavaş: Söz verdiğimiz projeleri gerçekleştirmek için azimle çalışacağız Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında büyükelçilere ve yabancı misyon şeflerine resepsiyon verdi.
25.04.2024 Gündem
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu.
25.04.2024 Haberler
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı
Yozgat’ta korkutan artış! Son bir haftada 255 kişinin vücudundan çıkartıldı Havaların ısınmasıyla Kırım Kongo Kanamalı Ateşi vakalarında artış yaşanırken, Yozgat’ta son bir haftada 255 kişi vücuduna yapışan kene nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurdu.
25.04.2024 Gündem
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı
Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu.
25.04.2024 Haberler
Avrupa’nın 42 büyükşehri arasında.. En pahalı Zürih En ucuz İstanbul
Avrupa’nın 42 büyükşehri arasında.. En pahalı Zürih En ucuz İstanbul İsviçre Zürih, Avrupa’daki 42 büyükşehir arasında en pahalı kent oldu. Yaşam Maliyet Endeksi’ne göre İstanbul 44 puan ile Avrupa’nın en ucuz şehirleri arasında yer aldı.
25.04.2024 Ekonomi
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik'
Çölleri tarla, caddeleri deniz! Dubai'de hata en başında yapılmış: 'Maliyetli diye iptal ettik' Geçtiğimiz salı günü Dubai şiddetli sağanak yağışların etkisinde kalmış ve havalimanlarından sokaklara kadar her yer sular altında kalmıştı. Bu durum gözleri, Suudi Arabistan’ın çöllerin ortasına tarım arazisi kurarak dışa bağımlılıktan kurtulmasını sağlayan 'bulut tohumlama' sistemine çevirmişti. Oysa şehir kurulurken yapılan hayati bir hata, herkesçe gözden kaçırıldı.
25.04.2024 Yaşam
Çöl tozu bulutu İzmir'de etkili oldu
Çöl tozu bulutu İzmir'de etkili oldu Kuzey Afrika’dan rüzgarlarla taşınan çöl tozu bulutu, İzmir’de gece de etkili oluyor. Çöl tozu bulutunun oluşturduğu etki havadan da görüntülendi.
25.04.2024 Gündem
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi'
'Faiz artışları konut satışlarını olumsuz etkiledi' Antalya'da mart ayında konut satışında yüzde 7 oranında gerileme yaşandığına dikkat çeken ATSO Başkanı Ali Bahar, “Antalya'da Türkiye ortalamasının üzerinde düşüş yaşandı. Ülkemizde ve Antalya'da konut satışlarının gerilemesindeki en temel etken inşaat maliyetlerinde yaşanan artışlardır" dedi.
24.04.2024 Ekonomi
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı
Yabancı öğrenciler ebru çalışması yaptı Erasmus+ değişim programı çerçevesinde Japonya, Polonya, Portekiz ve Yunanistan’dan Türkiye’ye gelen 9 öğretmen ve 12 ortaokul öğrencisi, ebru çalışması yaptı.
24.04.2024 Eğitim
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı  Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Gündem
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu
Şiddetli yağış Çin’i de vurdu Çin’de 127 milyon insanın yaşadığı ve üretim merkezi olması nedeniyle “dünyanın fabrika katı” denilen Guangdong eyaletinde “100 yılda bir kez” yaşanan sel, hayatı felç etti.
24.04.2024 Dünya
Pompalı tüfekle hastaneyi bastı! Serbest kalınca yeniden geldi
Pompalı tüfekle hastaneyi bastı! Serbest kalınca yeniden geldi İzmir'de Bayraklı Şehir Hastanesi'ni basan şahıs gözaltına alınıp serbest kalınca gün içerisinde yeniden hastaneye gelip tehditler savurdu. Bu kez gözaltına alınan şahıs tutuklandı.
23.04.2024 Gündem
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor”
“Halı fuarları sektöre ve ülkemize dinamizm katıyor” Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu söyledi.
23.04.2024 Ekonomi
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor
Çeşme'de Yarı Maraton heyecanı başlıyor Çeşme Yarı Maratonu, 4 Mayıs Cumartesi Çeşme Belediyesi'nin ev sahipliğinde koşulacak. Ege'nin büyüleyici atmosferinde, tarih ve doğanın kucaklaştığı bir rota üzerinde koşmak isteyenler Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda bir araya gelecek. Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'nın eşsiz güzelliklerinde 4 Mayıs Cumartesi günkü yarışa dahil olmak isteyenler 1 Mayıs Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilecek.
23.04.2024 Diğer
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Bekçi ve boksör arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Haberler
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim
Milli boksör ve bekçi arasına pitbull kavgası: Sopayı aldım ikisinin kafasına geçirdim Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bekçi ile pitbull cinsi köpeği ağızlıksız çocuk parkında dolaştırdığını iddia ettiği boksör arasında kavga çıktı. Bekçi sağ elini ısıran köpeğe yerden aldığı sopayı savurdu. Bunun üzerine boksör eline geçirdiği o sopayla bekçi ve arkadaşının kafasına vurdu.
23.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.