Şehir Hastanesi

Şehir Hastanesi

Son dakika şehir hastanesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şehir hastanesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şehir hastanesi haber sayfamızda...

Şehir Hastanesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.509 şehir hastanesi haberi bulunmuştur.
İstinat duvarından düşen otomobildeki bir genç futbolcu daha yaşamını yitirdi
İstinat duvarından düşen otomobildeki bir genç futbolcu daha yaşamını yitirdi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, 29 Nisan'da 140 kilometre hızla giden otomobilin 8 metrelik istinat duvarından düşmesi sonucu Darıcaspor U-18 takımının futbolcusu Yunus Emre Savaş'ın (18) hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralanan Darıcaspor U-17 takımının futbolcusu Bayram Gaymaz (17) da yaşam mücadelesini kaybetti.
9.05.2024 Gündem
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması
Hastanelerde randevu sistemi değişiyor! Bakan Koca'dan MHRS açıklaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ulusal Sağlık Hizmetleri değerlendirme ve koordinasyon toplantısında hastanelerdeki randevu sistemine ilişkin pazartesi günü yeni bir dönemin başlayacağını duyurarak detayları paylaştı.
9.05.2024 Gündem
Fabrika sahibinin feci ölümü güvenlik kamerasında! Pres makinesi kendi kendine çalıştı
Fabrika sahibinin feci ölümü güvenlik kamerasında! Pres makinesi kendi kendine çalıştı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde pres makinesine sıkışan Sude Havacılık fabrikasının sahibi Necmi Şahin'in (48) hayatını kaybetmişti. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şahin'in kontrol etmek için iş makinesine girdiği, bu sırada makinenin kendi kendine çalıştığı görülüyor.
8.05.2024 Haberler
Fabrika sahibinin feci ölümü güvenlik kamerasında! Pres makinesi kendi kendine çalıştı
Fabrika sahibinin feci ölümü güvenlik kamerasında! Pres makinesi kendi kendine çalıştı Kocaeli'nin İzmit ilçesinde pres makinesine sıkışan Sude Havacılık fabrikasının sahibi Necmi Şahin'in (48) hayatını kaybetmişti. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şahin'in kontrol etmek için iş makinesine girdiği, bu sırada makinenin kendi kendine çalıştığı görülüyor.
8.05.2024 Gündem
İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesiyle ilgili Bakan Tekin ve Vali Gül'den peş peşe açıklamalar
İstanbul'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesiyle ilgili Bakan Tekin ve Vali Gül'den peş peşe açıklamalar İstanbul'da okul müdürü İbrahim Okutan'ın öldürülmesiyle ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve İstanbul Valisi Davut Gül açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Gündem
Türkiye nüfusunun yüzde 2'si taşıyıcı! En çok bu bölgede görülüyor
Türkiye nüfusunun yüzde 2'si taşıyıcı! En çok bu bölgede görülüyor Dünyada ve ülkemizde en sık görülen, önlenebilir kalıtsal kan hastalığını Türkiye nüfusunun yüzde 2,1'i taşıyor. Kocaeli Şehir Hastanesi Hematoloji Hekimi Uzm. Dr. Beytullah Altınkaynak, Talasemi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
8.05.2024 Gündem
Apartman yöneticisi emekli başçavuştan komşusuna akılalmaz pusu
Apartman yöneticisi emekli başçavuştan komşusuna akılalmaz pusu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde apartman yöneticisi tadilat meselesi sebebiyle tartıştığı komşusunu eşi ve çocuğunun yanında pusu kurarak tabancayla vurdu. Apartman yöneticisi olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaraladığı komşusu hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, apartman yöneticisinin emekli başçavuş olduğu öğrenildi.
8.05.2024 Haberler
Apartman yönetici emekli başçavuştan komşusuna akılalmaz pusu
Apartman yönetici emekli başçavuştan komşusuna akılalmaz pusu Kocaeli’nin İzmit ilçesinde apartman yöneticisi tadilat meselesi sebebiyle tartıştığı komşusunu eşi ve çocuğunun yanında pusu kurarak tabancayla vurdu. Apartman yöneticisi olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınırken, yaraladığı komşusu hastaneye kaldırıldı. Öte yandan, apartman yöneticisinin emekli başçavuş olduğu öğrenildi.
8.05.2024 Gündem
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nden açıklama: 7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları iddiaları asılsızdır
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'nden açıklama: 7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları iddiaları asılsızdır Ankara Bilkent Şehir Hastanesi yönetiminden yapılan açıklamada, hastanede 7/24 uzman hekim poliklinik uygulamaları iddialarının doğru olmadığını bildirdi.
7.05.2024 Gündem
Babası meyve bıçağıyla öldürdü! Yürek yakan detay
Babası meyve bıçağıyla öldürdü! Yürek yakan detay Kayseri’de, babası Yunus Yılmaz (48) tarafından bıçaklanan Buse Erkin (23), hastanede 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Erkin'in, 8 aylık kız bebeğinin olduğu öğrenildi. Öte yandan Erkin'in sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ise yürek dağladı.
7.05.2024 Gündem
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşi tarafından öldürülen kadın ile oğlu toprağa verildi!
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşi tarafından öldürülen kadın ile oğlu toprağa verildi! Tekirdağ’da Şenol Şirin’in (41) tabancayla vurarak öldürdüğü eşi Duygu Şirin (35) ile oğlu Ali Emre (5), toprağa verildi. Olayın ardından intihar eden Şenol Şirin’in ise Süleymanpaşa ilçesinde defnedileceği bildirildi.
7.05.2024 Gündem
Lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürü silahla vurdu
Lisede dehşet! Okuldan atılan öğrenci müdürü silahla vurdu Eyüpsultan’da bir öğrenci, liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’a silahla 5 el ateş etti. Odasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan okul müdürü hayatını kaybetti.
7.05.2024 Gündem
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşini ve oğlunu öldürüp intihar etti
Tekirdağ'da aile katliamı! Eşini ve oğlunu öldürüp intihar etti Tekirdağ'da Şenol Şirin (41), tartıştığı eşi Duygu Şirin (35) ile oğlu Ali Emre’yi (5) öldürdükten sonra intihar etti.
7.05.2024 Gündem
Yolcu otobüsü durduruldu! Midesinde uyuşturucu kapsülü ile yakalanan şüpheli tutuklandı
Yolcu otobüsü durduruldu! Midesinde uyuşturucu kapsülü ile yakalanan şüpheli tutuklandı Kayseri’de midesinde metamfetamin ile yakalanan yabancı uyruklu R.K. (45) isimli kişi tutuklandı.
6.05.2024 Gündem
İzmit'te fabrika sahibi pres makinesine sıkışarak can verdi
İzmit'te fabrika sahibi pres makinesine sıkışarak can verdi İzmit'te fabrikaya yeni alınan ve kurulan pres makinesine sıkışan iş yeri sahibi hayatını kaybetti.
6.05.2024 Gündem
Ankara'da kaza yapmıştı... Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti
Ankara'da kaza yapmıştı... Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu hayatını kaybetti Ankara'da motosikletle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed Abdulfetteh el-Burhan Rahman, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 1 ay sonra hayatını kaybetti.
3.05.2024 Gündem
Bıçakladığı kuzenine 'arkadaşlarını öldüreceğim' dedi, cinayet işledi
Bıçakladığı kuzenine 'arkadaşlarını öldüreceğim' dedi, cinayet işledi 4 ay önce bıçakladığı kuzenine "seninle arkadaşlık edenleri öldüreceğim" diyen A.R.Ç. dün akşam kuzeninin yanındaki arkadaşını öldürdü.
2.05.2024 Gündem
Avcılar'da parkta kavga! 17 yaşındaki genç bıçaklandı
Avcılar'da parkta kavga! 17 yaşındaki genç bıçaklandı Avcılar'da parkta bir araya gelen grup arasında çıkan kavgada arada kalan 17 yaşındaki Adem Y. bıçaklandı.
2.05.2024 Haberler
Avcılar'da parkta kavga! 17 yaşındaki genç bıçaklandı
Avcılar'da parkta kavga! 17 yaşındaki genç bıçaklandı Avcılar'da parkta bir araya gelen grup arasında çıkan kavgada arada kalan 17 yaşındaki Adem Y. bıçaklandı.
2.05.2024 Gündem
Evinde fenalaşıp hayatını kaybetmişti! Görüntüleri ortaya çıktı
Evinde fenalaşıp hayatını kaybetmişti! Görüntüleri ortaya çıktı İzmir'in Buca ilçesinde uyuşturucu madde bağımlısı ve bipolar bozukluğu olduğu öğrenilen yüzde 50 zihinsel engelli Serdar Acar (19), fenalaşmasının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Acar'ın 9 gün önce hafif ticari aracın üzerinde seyahat ettiği anların cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği ortaya çıktı.
1.05.2024 Gündem
‘Yeni doğan bebek’ vurgununda yeni gelişme
‘Yeni doğan bebek’ vurgununda yeni gelişme Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma çerçevesinde, aralarında 14 doktor, 17 hemşire ve 8 sağlık çalışanının olduğu 300 kişilik şebeke operasyonla çökertilmişti. Şebekeye üyelerinden 14 kişi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
30.04.2024 Gündem
Şehit polise veda! 'Biz sensiz ne yapacağız?'
Şehit polise veda! 'Biz sensiz ne yapacağız?' Isparta'da radar uygulaması için hazırlık yaparken otomobilin çarpması sonucu şehit olan trafik polisi Yonuz Turan (51), memleketi Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.
30.04.2024 Gündem
‘Yenidoğan’ vurgunu! 300 kişilik şebeke çökertildi
‘Yenidoğan’ vurgunu! 300 kişilik şebeke çökertildi Bebekleri usulsüz yöntemlerle kamudan özel hastanelere sevk edip SGK’yı dolandıran 300 kişilik şebeke, polisin düzenlediği operasyonla çökertildi.
28.04.2024 Gündem
Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı.
27.04.2024 Gündem
Görüntüler çok konuşulmuştu! AK Parti'den açıklama: Soruşturma başlatıldı
Görüntüler çok konuşulmuştu! AK Parti'den açıklama: Soruşturma başlatıldı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe hakkında, partisi tarafından disiplin soruşturması başlatıldı.
26.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehir Hastanesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.