Serseri

Serseri

Son dakika Serseri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Serseri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Serseri haber sayfamızda...

Serseri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.237 serseri haberi bulunmuştur.
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Daha önce üç kez kanseri yenen Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i, kolon kanseri nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Bahar Öztan'ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.
22.03.2024 Cadde
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Sevda Ferdağ son yolculuğuna uğurlandı Asıl adı Lütfiye Dumrul olan, 'Ağır Roman', 'Kapıcılar Kralı' ve 'Serseri Kabadayı' gibi yapımlarda yer almış usta oyuncu Seva Ferdağ, 17 Şubat'ta uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Ferdağ, dün Zincirlikuyu Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası Kuruçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi.
19.02.2024 Cadde
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Sevda Ferdağ hayatını kaybetti Asıl adı Lütfiye Dumrul olan, 'Ağır Roman', 'Kapıcılar Kralı' ve 'Serseri Kabadayı' gibi yapımlarda yer almış usta oyuncu Seva Ferdağ, hayatını kaybetti. Kariyeri boyunca 150'den fazla filmde rol alan Ferdağ'ın ölüm haberini, Film-San Vakfı duyurdu.
17.02.2024 Cadde
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri
Kuş İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler Erkek ve Dişi Muhabbet Kuşu İsimleri Erkek ve dişi muhabbet kuşlarınız için isim vermek istiyorsunuz ama karar veremiyor musunuz? Muhabbet kuşunuza yakışacak doğru ismi bulmanıza yardımcı olacak isimleri öğrendikten sonra sizlerde rahatlıkla muhabbet kuşunuza isim koyabileceksiniz. Muhabbet kuşları için listelenen isimler arasında mutlaka kuşunuza uygun bir isim bulacaksınız. Sizler için erkek ve dişi muhabbet kuşlarına uygun en güzel isimleri derledik.
9.01.2024 Çocuk
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri
Tekerlemeler... Dünyanın En Zor Tekerlemeleri... Kısa, Komik, Oyun, Çocuk, Diksiyon ve Türkçe Tekerlemeler ile Örnekleri Çocukların gelişiminde önemli yere sahip olan tekerlemeler "ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Halk edebiyatına özgü bir türdür. Tekerlemelerin masal, oyun, tören ve bağımsız olarak 4 çeşidi bulunur. Tekerlemeler hem eğlenceli vakit geçirmede hem de çocukların konuşma kabiliyetini geliştirmede önemli rol oynar. Çocukların yanı sıra halk ozanları da şiirlerinde tekerlemelere yer vermiştir. Gerçek yaşamla ilgisi olmayan sözlerden meydana gelen söylemesi en zor, kısa, uzun, kolay, iyi diksiyon, komik, oyun, çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örneklerine içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Balkon cinayeti sanığından itiraf: Kendimi cani gibi hissettim
Balkon cinayeti sanığından itiraf: Kendimi cani gibi hissettim Esenler'de 2 çocuk babası Erhan Kaşa (32)'ın balkonda vurularak öldürülmesiyle ilgili görülen davada müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan sanık savunmasını yaptı.
26.12.2023 Gündem
Nurgül Yeşilçay'ın Athena Gökhan isyanı! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin'
Nurgül Yeşilçay'ın Athena Gökhan isyanı! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' Oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'le ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitti. Grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini belirten Yeşilçay, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştıklarını açıkladı.
16.12.2023 Haberler
Nurgül Yeşilçay'ın Athena Gökhan isyanı! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin'
Nurgül Yeşilçay'ın Athena Gökhan isyanı! 'Sakın gözünüzde büyütmeyin' Oyuncu Nurgül Yeşilçay, eski eşi Cem Özer'le ilişkisinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat ile Athena konserine gitti. Grubun solisti Gökhan Özoğuz'la tanışmak için kulise gittiklerini belirten Yeşilçay, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştıklarını açıkladı.
16.12.2023 Cadde
Sezonu kapattı
Sezonu kapattı Teoman, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen ‘Harbiye Açık Hava Kasım’ konserleri kapsamında 3,4 ve 6 Kasım’da sahneye çıktı.
8.11.2023 Cadde
Savcı çantayı 'silah' saydı, asansör tamircisine hapis şoku
Savcı çantayı 'silah' saydı, asansör tamircisine hapis şoku İzmir’in Urla ilçesinde, savurduğu çantasıyla motosikletteki Cem Kayacan (19) ile arkasındaki Meken Akan'ın (18) otomobile çarpıp, düşerek yaralanmalarına neden olan asansör tamircisi Cumali Meşe (38) hakkında 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Savcı iddianamesinde Meşe'nin çantasını 'silah olarak' niteledi.
24.10.2023 Gündem
Hiçbir yer evimiz değil
Hiçbir yer evimiz değil “Cırcır Böcekleri, İtler ve Biz”, Buğra Gülsoy ile Serhat Teoman’ın canlandırdığı iki kardeş üzerinden günümüzün yalnızlaşma, yabancılaşma ve sıradanlaşma tartışmalarına sert bir cevap veriyor.
15.10.2023 Kültür Sanat
Godard’a daha yakından bakın!
Godard’a daha yakından bakın! Geçen yıl 13 Eylül’de ölen sinemanın usta ismi Jean-Luc Godard, filmleri ve yapıtlarının kamera arkası fotoğraflarıyla İstanbul’da.
8.10.2023 Kültür Sanat
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Eş Anlamlı Kelimeler: A'dan Z'ye Türkçede En Çok Kullanılan, En Bilinen ve Eş Anlamlı Kelimeler Nelerdir?
Eş Anlamlı Kelimeler: A'dan Z'ye Türkçede En Çok Kullanılan, En Bilinen ve Eş Anlamlı Kelimeler Nelerdir? Türkçe dil bilgisi derslerinden özelikle ilköğretim öğrencilerinin karşısına en çok çıkan konulardan birisi de eş anlamlı kelimelerdir. Eş anlamlı kelimeler yazılışları ve okunuşları ayrı ancak anlamları aynı olan sözcüklerdir. Söz konusu kelimler Türkçe’de birbirinin yerine kullanılabilir. Günlük konuşma dilinde herkesin sıklıkla karşılaştığı eş anlamlı kelimelerin dilimizde önemi büyüktür. Bu tür kelimelerin listesi oldukça uzundur. Cümle içerisinde birbirlerinin yerine kullanıldıklarında anlam değiştirmezler. Türkçe eş anlamlı kelimeler listesi için “Eş Anlamlı Kelimeler Sözlüğü” içeriğimize göz atabilirsiniz.
Matilda İsminin Anlamı Nedir? Mathilda Ne Demek, Ne Anlamına Gelir?
Matilda İsminin Anlamı Nedir? Mathilda Ne Demek, Ne Anlamına Gelir? Matilda, savaşta ve mücadelede güçlü olan yenilmeyen olarak tanımlanmaktadır. Matilda ismi genellikle ailelerin çocukları için daha kuvvetli bir yapıya sahi olması için konulan isimlerin başında yer almaktadır. Yaşam içindeki birçok zorluğa karşı dayanıklılık gösteren ve yenilmeyen kişi olarak bahsedilmektedir. Matilda isminin detaylarını ayrıntıları ile derledik.
25.09.2023 İsim Anlamları
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan açıklama
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan açıklama CNN Türk canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin son durumu aktardı.
18.09.2023 Haberler
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan açıklama
Yeni anayasanın ismi ne olacak? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış'tan açıklama CNN Türk canlı yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, yeni anayasa çalışmalarına ilişkin son durumu aktardı.
18.09.2023 Gündem
Teoman: 70 yaşından sonra evlenmeyi düşünüyorum
Teoman: 70 yaşından sonra evlenmeyi düşünüyorum Ünlü rockçı Teoman, geçtiğimiz gün Cihangir'de bir mekan çıkıştı görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan şarkıcı, 'evlilik' sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
22.08.2023 Cadde
Sufle’den NFT çıkışı
Sufle’den NFT çıkışı Türk rock grubu Sufle yeni albümü “Karanlık Pop”u NFT ile taçlandırdı. Grup, albümdeki “Bir Şey Hep Eksik”, “Unuttun Mu”, “Bütün Şarkılarım Sana”, “Duygusal Serseri”, “Ne Söz Ne Saz”, “Ağlıyor Aşkına”, “Adımı Sormasınlar”, “Kırık Bir Şarkı” şarkılarına eşlik eden NFT serisini sanatseverlerin beğenisine sundu.
2.08.2023 Kültür Sanat
1970’lerin sanatını ‘Yontan’ bir “Serseri Mayın”
1970’lerin sanatını ‘Yontan’ bir “Serseri Mayın” Salt, 1950’den günümüze Türkiye sanat tarihi odaklı araştırmalarına, bir yenisini daha ekledi.
30.07.2023 Kültür Sanat
Tuhaf tesadüf! Üç yılda roller değişti
Tuhaf tesadüf! Üç yılda roller değişti İktidarının en uzun gününü yaşayan Vladimir Putin, birkaç saatliğine kontrolü yitirmiş bir lider görüntüsü verdi. Wagner'in lideri Prigozhin,bundan sonra muhtemelen tüm bu tablonun dışında kalacak. Kremlin'i kurtaran anlaşmada gözden kaçmayacak bir detay var.
25.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Serseri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.