Altınordu'da genç oyuncu Efe Mustafa Çetin, profesyonel sözleşme  imzalamadı
Altınordu'da genç oyuncu Efe Mustafa Çetin, profesyonel sözleşme imzalamadı TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkan Seyit Mehmet Özkan, 2003 doğumlu Efe Mustafa Çetin'in profesyonel sözleşme imzalamadığını, bunun arkasından hangi menajer ve kulüp çıkacağını merak ettiğini bildirdi.
7.07.2020 1.Lig
Alpay Özalan'dan Altınordu'ya övgü: 'Çok etkilendim...'
Alpay Özalan'dan Altınordu'ya övgü: 'Çok etkilendim...' Eski milli futbolcu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, Altınordu Kulübü'nü ziyaret etti. Altınordu'ya övgüler yağdıran Özalan, "Bir futbolcunun sağlıklı şekilde gelişimi için tüm ortam kusursuz bir şekilde organize edilmiş. Milli takımlara gönderilen oyuncular, Freiburg, Roma ve Fenerbahçe'ye kazandırılan futbolcular, şampiyonluklar ve tesisler ile gerçekten etkileyici bir tablo ile karşılaştım. Sayın Özkan'ın nezdinde bu işe emek veren herkese futbol ailesinin bir üyesi olarak teşekkür ederim. Ülkemizin bu tarz yapılanmalara ihtiyacı var" dedi.
1.07.2020 1.Lig
Minik şampiyonlardan ‘Başkan Amca’larına sürpriz
Minik şampiyonlardan ‘Başkan Amca’larına sürpriz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Türkiye Şampiyonası’nda birinci olan Altınordu U13 Takımı’nı ağırladı. Ziyarete, Altınordu Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seyit Özkan ile teknik ekibi katıldı
17.07.2017 Ege