Sezin Akbaşoğulları

Sezin Akbaşoğulları

Son dakika Sezin Akbaşoğulları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sezin Akbaşoğulları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sezin Akbaşoğulları haber sayfamızda...

Sezin Akbaşoğulları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 241 sezin akbaşoğulları haberi bulunmuştur.
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi İsmet Hatun tarihte kim? İsmet Hatun'u oynayan Sezin Akbaşoğulları boyu, dizileri ve filmleri...
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi İsmet Hatun tarihte kim? İsmet Hatun'u oynayan Sezin Akbaşoğulları boyu, dizileri ve filmleri... Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisine İsmet Hatun olarak dahil olan Sezin Akbaşoğulları'nın hayatı, dizileri ve filmleri dizi takipçileri tarafından araştırılıyor. Akbaşoğlu, İzmir'de doğdu ve ilk oyunculuk deneyimini ise lise yıllarında yaşadı. Peki, İsmet Hatun'u oynayan Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında, kimdir?
25.12.2023 Bilgi Rehberi
'Kalbimizin sahibi Şener Şen setimizi ziyaret etti'
'Kalbimizin sahibi Şener Şen setimizi ziyaret etti' 'Lütfü Usta' karakterine hayat verdiği 'Zengin Mutfağı' adlı tiyatro oyunuyla izleyiciyle buluşan 81 yaşındaki sanatçı Şener Şen, yakın dostu Uğur Yücel'in yeni dizisi 'Bir İhtimal Daha Var'ın setini ziyaret etti.
13.10.2023 Cadde
‘100’ seyirciyle buluştu
‘100’ seyirciyle buluştu Cumhuriyet’in 100’üncü yılını ‘Demokrasi Yüzyılı’ etkinlikleriyle kutlayan İBB Kültür Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen ‘100’ oyunu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda seyirciyle buluştu.
11.09.2023 Cadde
O Kız dizisi neden final yaptı? O Kız oyuncuları ve konusu...
O Kız dizisi neden final yaptı? O Kız oyuncuları ve konusu... O Kız dizisi 24. son bölümü ile sevenleri karşısına çıktı. Dizinin başrollerinde Erkan Petekkaya,Sezin Akbaşoğulları ve Dilin Döğer yer alıyor. Dizi Kanal D ekranlarında her hafta yeni bölümleri ile izleyeni ekrana kitliyordu. Final bölümü yayımlanan O Kız dizisi neden final oluyor?
15.03.2023 Bilgi Rehberi
Erkan Petekkaya: Çok haksızlığa uğradım! Biraz sahipsiz kaldım
Erkan Petekkaya: Çok haksızlığa uğradım! Biraz sahipsiz kaldım Kanal D’nin sevilen dizisi 'O Kız'da rol alan Erkan Petekkaya; doğum kazası yüzünden aklı da kalbi de 5 yaşından fazla büyüyememiş 'Kadir' karakteri, kariyeri, ailesi ve Türkiye’yi hüzne boğan depremler hakkında konuştu. Birçok ünlü isimle birlikte 'Türkiye Tek Yürek' ortak yayınına katılıp, bağış toplayan oyuncu, "Bu çok uzun bir süreç" diyerek, yardımlarda 'süreklilik' çağrısı yaptı. Farklı farklı rolleri oynamayı sevdiğini vurgulayan Petekkaya, hayatının dönüm noktasını ve sektörde yaşadığı zorlukları anlattı.
2.03.2023 Cadde
Dilin Döğer'den 'Zeynep' üzerine samimi açıklamalar
Dilin Döğer'den 'Zeynep' üzerine samimi açıklamalar Kanal D’nin; her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerini Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Ozan Orhonlu’nun paylaştığı dizisi 'O Kız', ekrana gelen her bölümü ile büyük beğeni kazanmaya devam ediyor.
24.01.2023 Cadde
'O Kız’dan duygusal tanıtım! Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar
'O Kız’dan duygusal tanıtım! Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar Her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner, Rojda Demirer ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı kanal D dizisi 'O Kız', ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
13.01.2023 Televizyon
'O Kız’dan duygusal tanıtım! Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar
'O Kız’dan duygusal tanıtım! Kadir ve Melek buluşmasında romantik anlar Her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Dilin Döğer, Ali Öner, Rojda Demirer ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı kanal D dizisi 'O Kız', ilgiyle izlenmeye devam ediyor.
13.01.2023 Cadde
‘O Kız’da yılbaşı kutlaması
‘O Kız’da yılbaşı kutlaması Kanal D’nin çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkan, başrolünde Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı dizisi ‘O Kız’, 2022’in son bölümüyle bu akşam ekrana geliyor.
28.12.2022 Cadde
'O Kız'da bol sürprizli yılbaşı kutlaması
'O Kız'da bol sürprizli yılbaşı kutlaması Kanal D’nin her çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkan, başrollerinde Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları ve Ozan Orhonlu’nun yer aldığı dizisi 'O Kız', 2022’in son bölümü ile ekrana geliyor.
27.12.2022 Cadde
2022’nin en değerli dersi
2022’nin en değerli dersi 2023’e adım atmaya hazırlanırken bu yıl başarıları, ödülleri, öne çıkan işleriyle konuştuğumuz isimler yanıtladı: 2022’den öğrendiğiniz en değerli şey ne oldu?
24.12.2022 Pazar
‘O Kız’a özel şarkı
‘O Kız’a özel şarkı Erkan Petekkaya, Dilin Döğer, Sezin Akbaşoğulları ve Ozan Orhonlu’nun başrolünde yer aldığı ‘O Kız’ dizisi, ekrana gelen her bölümüyle çok izlenmeye devam ediyor.
23.12.2022 Cadde
İntizar’dan 'O Kız’a özel şarkı
İntizar’dan 'O Kız’a özel şarkı Ünlü şarkıcı İntizar, Kanal D’nin her çarşamba akşamı ekrana gelen, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi 'O Kız' dizisi için özel bşr beste yaptı. İntizar’ın eşsiz yorumu dizinin yeni bölüm tanıtımında izleyici karşısına çıktı.
22.12.2022 Televizyon
İntizar’dan 'O Kız’a özel şarkı
İntizar’dan 'O Kız’a özel şarkı Ünlü şarkıcı İntizar, Kanal D’nin her çarşamba akşamı ekrana gelen, yapımını Content House’un üstlendiği dizisi 'O Kız' dizisi için özel bir beste yaptı. İntizar’ın eşsiz yorumu dizinin yeni bölüm tanıtımında izleyici karşısına çıktı.
22.12.2022 Cadde
Erkan Petekkaya: Birçok farklı rolü oynayabileceğimi düşünüyorum
Erkan Petekkaya: Birçok farklı rolü oynayabileceğimi düşünüyorum Şimdilerde Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen 'O Kız' dizisinde Kadir rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, geçtiğimiz akşam bir ödül törenine katıldı. Dizideki başarılı performansıyla adından söz ettiren ünlü isim, gazetecilerle bir araya gelerek Kadir rolüne ve mesleğine dair soruları yanıtladı.
15.12.2022 Cadde
Erkan Petekkaya'nın oğlu Cem Cano 18 yaşına girdi
Erkan Petekkaya'nın oğlu Cem Cano 18 yaşına girdi Kanal D’nin sevilen dizisi ‘O Kız’ın başrol oyuncularından Erkan Petekkaya'nın oğlu Cem Cano, 18 yaşına bastı. Petekkaya, oğlunun doğum gününü kutladığı anları paylaştı. Petekkaya paylaşımına, "Sevginin en güçlü hali ailedir. Mutlu huzurlu nice yaşlara canım" notunu ekledi.
9.12.2022 Cadde
Sular durulmuyor
Sular durulmuyor Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi ‘O Kız’, 12’nci bölümüyle ekrana geldi.
9.12.2022 Cadde
'O Kız'da Sitare, Müjgan’ın aslında Melek olduğunu anladı!
'O Kız'da Sitare, Müjgan’ın aslında Melek olduğunu anladı! Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok izlenen dizisi 'O Kız', 7 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. İşlerin iyice karıştığı, duygularına hakim olamayan Zeynep (Dilin Döğer) ve Doruk (Ali Öner) arasındaki yakınlaşmanın damga vurduğu bölümde izleyici ekran başına kilitlendi. O Kız'ın 12'nci bölümünde neler oldu? İşte cevabı...
8.12.2022 Cadde
Erkan Petekkaya: Teklif edildiğinde korktum!
Erkan Petekkaya: Teklif edildiğinde korktum! Kanal D’nin sevilen dizisi ‘O Kız’ın başrol oyuncularından Erkan Petekkaya, “Rol ilk teklif edildiğinde korktum. ‘Bunu oynayamam’ dedim. Sonra kendimi ikna ettim” diye konuştu.
8.12.2022 Cadde
Tango yapacaklar
Tango yapacaklar Erkan Petekkaya ve Rojda Demirer, ‘O Kız’ dizisindeki tango sahnesiyle konuşulacak.
7.12.2022 Cadde
Ali Öner: Hep hayalperest biriydim
Ali Öner: Hep hayalperest biriydim Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘O Kız’da Doruk karakterine hayat veren başarılı oyuncu Ali Öner, hakkında bilinmeyenleri anlattı. “Hep hayalperest ve bir şeyleri elde etmenin azim, çalışma ve disiplinden geçtiğini düşünen biriydim” ifadelerini kullanan ünlü isim, sevilen dizisiyle ilgili de konuşarak; "Pozitif mesajları çok olan bir yapım" dedi.
30.11.2022 Cadde
Savaş zilleri çalıyor
Savaş zilleri çalıyor “O Kız”da savaş bayrakları açıldı! Bir yanda Ozan’dan diğer yanda Doruk’tan darbe üstüne darbe yiyen Sitare’nin pes etmeye hiç mi hiç niyeti yok. Bu hırslı kadının yıllar içinde titizlikle inşa ettiği imparatorluğu korumak için yapacakları herkesi hayrete düşürecek!
23.11.2022 Cadde
Başrolde sevgi var
Başrolde sevgi var 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun zekâsına sahip olan Kadir... Ve ağır sorumluluklarla dolu küçük dünyasında babasına annelik yapmaya çalışan Zeynep... Birbirine sevgiyle bağlı bu baba-kızın hikâyesini tüm Türkiye çok sevdi. Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “O Kız”, duygu yüklü bölümleriyle izleyicinin kalbinde taht kurdu.
16.11.2022 Cadde
Çok izlendi
Çok izlendi Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği ‘O Kız’, yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi.
11.11.2022 Cadde
'O Kız' yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi
'O Kız' yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi Başrolünde 'Kadir' karakteri ile Erkan Petekkaya'nın yer aldığı, yapımını Content House’un üstlendiği, Kanal D’nin çok izlenen dizisi 'O Kız', 9 Kasım Çarşamba akşamı yine çok izlenen bir bölümle ekrana geldi. Dizinin izleyiciyle buluşan 8’inci bölümünde; Sitare'nin üvey oğlu Doruk, Sitare, Zeynep ve Ozan'ın hayatına hızlı bir giriş yaptı.
10.11.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Sezin Akbaşoğulları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.