Türkiye'yi yasa boğan katilin eşinden boşanma kararı
Türkiye'yi yasa boğan katilin eşinden boşanma kararı Ölümü ve öldürülme şekli tüm Türkiye’yi ayağa kaldıran Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin’in katil zanlısı Cemal Metin Avcı, Afyon Yüksek Güvenlikli T Tipi Cezaevine nakledildi. Cemal Metin Avcı'nın eşinin avukatı yaptığı açıklamada müvekkilinin söz konusu kişiyle tüm ilişkisinin kesilmesi için başlattıkları hukuki işlemlerin devam ettiğini bildirdi.
26.07.2020 Haberler
Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık fosil
Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık fosil Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu ve 15- 23 milyon yaşlarında olduğu açıklandı.
20.07.2020 Tatil
Üniversitede içinde beyaz madde olan zarf paniği
Üniversitede içinde beyaz madde olan zarf paniği Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda bir hocanın kapısının altından bırakılan zarf içinde beyaz madde bulununca olay yerine AFAD, 112 ve Emniyet bomba imha ekipleri yönlendirildi.
17.02.2020 Haberler
Üniversitede panik! Koruma altına aldılar
Üniversitede panik! Koruma altına aldılar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne bağlı şehir merkezindeki Meslek Yüksekokulunda zarf içinde beyaz bir toz bulunması paniğe neden oldu.
17.02.2020 Gündem
Gereksiz tomografi çektirmeyin!
Gereksiz tomografi çektirmeyin! ‘Bir tomografi çekimi, atom bombasına 2.5 km uzaklıktaki etkiye eşdeğer’
18.08.2017 Ege