Sms Oylaması

Sms Oylaması

Son dakika sms oylaması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sms oylaması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sms oylaması haber sayfamızda...

Sms Oylaması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 299 sms oylaması haberi bulunmuştur.
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım
Baba olacak, haberi yok! Survivor Yunus Emre'nin eşinden çok konuşulacak paylaşım 'Survivor All Star 2024'te art arda aldığı cezalarla gündemden düşmeyen kırmızı takım yarışmacısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden, "Bir iletişim olsa vereceğim haber ile onu kendine getirebilirdim" derken, sosyal medyada hamile olduğunu duyurdu. İşte Survivor'da son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
12.03.2024 Cadde
Survivor'da eleme adayı belli oldu! Seda ve Pınar, Sema hakkında konuştu! Zehir zemberek sözler
Survivor'da eleme adayı belli oldu! Seda ve Pınar, Sema hakkında konuştu! Zehir zemberek sözler Dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu. Bugün yapılan konseyde 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde konuştu: Zor günler geçiriyoruz. Şimdiye kadar bir çok olayı beraber yaşadık. Açıkçası Survivor'ın gelmiş geçmiş en gergin sezonu. Sebebi de performans üzerine ve SMS oylaması olmaması yarışmacıları daha frensiz hale getirdi bence. Maalesef Sema ile Pınar arasında istemediğimiz görüntüler oluştu.
28.02.2024 Cadde
Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı! 'Mağdur Nagihan'ın dönemi bitti'
Acun Ilıcalı söylenen sözleri unutmadı! 'Mağdur Nagihan'ın dönemi bitti' Daha önce üç kez Survivor'a katılan ve programın yeni sezonunda da yer alacak olan Nagihan Karadere, geçtiğimiz sene SMS oylaması sonucu elenmesinin ardından "Emeklerimin karşılığını alamadım, bir daha asla Survivor’a katılmam!" sözleriyle çok konuşulmuştu. Dün akşam yeni sezon yarışmacılarıyla yayın yapan Ilıcalı; bu sözleri unutmayarak Nagihan'a karşı olay olan ifadeler kullandı.
12.12.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak sürpriz ismi açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'te yarışacak sürpriz ismi açıkladı! Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı; sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla önceki yıllarda da yarışmada yer almış, şimdi All Star kadrosuna dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.
23.11.2023 Cadde
Yiğit Poyraz'dan Turabi'ye olay gönderme: Dansçıyı yenmek için direk lazım!
Yiğit Poyraz'dan Turabi'ye olay gönderme: Dansçıyı yenmek için direk lazım! Survivor All Star, yakın zamanda TV8 izleyicisiyle buluşacak. Program öncesi hazırlıklarını sürdüren yarışmacılar şimdiden meydan okumaya başladı. Yiğit Poyraz sosyal medya hesabında, Turabi'nin bir dönem direk dansçısı olduğunu anımsatan bir paylaşım yaptı.
13.11.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı!
Acun Ilıcalı, All Star'da yarışacak sürpriz yarışmacıyı açıkladı! Survivor All Star yarışması için geri sayım sürüyor. Birbirinden güçlü isimlerin bulunduğu yarışmada Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla kadroya dahil olan sürpriz bir ismi duyurdu.
27.10.2023 Cadde
Survivor All Star 2024’te yarışacak yeni isim belli oldu! Acun Ilıcalı'dan 'SMS' vurgusu
Survivor All Star 2024’te yarışacak yeni isim belli oldu! Acun Ilıcalı'dan 'SMS' vurgusu Bu yıl Survivor All Star'da yarışacak yeni yarışmacılar Acun Ilıcalı tarafından açıklanmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Heyecanla bekliyorum" diyerek yeni yarışmacıyı duyurdu.
20.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da yarışacak üç ismi daha açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor All Star'da yarışacak üç ismi daha açıkladı! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun üç yarışmacısı daha Acun Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla belli oldu.
19.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın yeni ismini açıkladı: Heyecanla yarışlarını bekliyorum!
Acun Ilıcalı, Survivor All Star'ın yeni ismini açıkladı: Heyecanla yarışlarını bekliyorum! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yeni yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında "Heyecanla yarışlarını bekliyorum" dedi.
18.09.2023 Cadde
Survivor Turabi, Acun Ilıcalı ile görüştü! 'Bana söz verdi'
Survivor Turabi, Acun Ilıcalı ile görüştü! 'Bana söz verdi' 2014, 2015 ve 2018 yıllarında 'Survivor'da mücadele edip, iki kez şampiyonluk kupasını kaldıran Turabi Çamkıran, 'All Star 2014'te de parkurlarda mücedele edecek. 'Turbo' lakaplı 36 yaşındaki sporcu, yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı ile bir dakika 33 saniye süren telefon görüşmesini anlattı.
16.09.2023 Cadde
Üçüncü kez Survivor'da! 'All Star 2024'ün yeni yarışmacısı açıklandı
Üçüncü kez Survivor'da! 'All Star 2024'ün yeni yarışmacısı açıklandı Acun Ilıcalı, yapımcısı ve sunucusu olduğu, geçtiğimiz yıl Nefise Karatay'ın şampiyonluk ipini göğüslediği Survivor'da her gün bir ismi açıklamaya devam ediyor. Yeni sezonda 'All Star' formatında ekranlara gelecek ve SMS oylaması yerine düellonun uygulanacağı olan fenomen yarışmanın 11'inci yarışmacısı da belli oldu.
16.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısını açıkladı!
Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024'ün yeni yarışmacısını açıkladı! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun dokuzuncu yarışmacısı belli oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi, Yiğit Poyraz'dan sonra Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı.
14.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, All Star'ın yeni yarışmacısını açıkladı! Bir kez daha Survivor'da
Acun Ilıcalı, All Star'ın yeni yarışmacısını açıkladı! Bir kez daha Survivor'da TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun sekizinci yarışmacısı belli oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can ve Turabi'den sonra Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı.
13.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'te yarışacak yedinci ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'te yarışacak yedinci ismi duyurdu! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun yedinci yarışmacısı belli oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım ve Damla Can'dan sonra Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı.
12.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'te yarışacak altıncı ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'te yarışacak altıncı ismi duyurdu! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun altıncı yarışmacısı belli oldu. Nihat Altınkaya, Nagihan Karadere, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu ve Sercan Yıldırım'ın yer aldığı yarışmada, Acun Ilıcalı bir ismi daha açıkladı.
11.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'te yarışacak beşinci ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'te yarışacak beşinci ismi duyurdu! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun beşinci yarışmacısı belli oldu.. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yarışmacıya başarılar diledi.
10.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı açıkladı! İşte 'Survivor All Star 2014'ün üçüncü yarışmacısı
Acun Ilıcalı açıkladı! İşte 'Survivor All Star 2014'ün üçüncü yarışmacısı 'Survivor'ın yeni sezonunda mücadele edecek isimler belli oluyor. Fenomen yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, '2012 Ünlüler-Gönüllüler' şampiyonu Nihat Altınkaya ve üç farklı sezonda parkura çıkan eski milli atlet Nagihan Karadere'nin ardından 'Survivor All Star 2014' için bir ünlüyü daha duyurdu.
8.09.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'te yarışacak ikinci ismi duyurdu!
Acun Ilıcalı, 'Survivor All Star 2024'te yarışacak ikinci ismi duyurdu! TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Survivor yarışmasının önümüzdeki sene All Star formatında ekrana gelecek olan sezonunun ikinci yarışmacısı belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yarışmacıya göndermede bulunmayı ihmal etmedi.
8.09.2023 Cadde
Survivor'da elenen isim belli oldu! 'Benim için yolun sonu geldi'
Survivor'da elenen isim belli oldu! 'Benim için yolun sonu geldi' TV8'de ekranlara gelen yarışma programı 'Survivor 2023'te finale yaklaşırken; 5 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde, yarışmacılar ödül oyunu için kıran kırana mücadele etti. Survivor'da haftanın eleme adayları olan Cansu, Ertuğ ve Özgür'den adaya veda eden isim de belli oldu.
6.06.2023 Cadde
Survivor'da eleme heyecanı! Adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da eleme heyecanı! Adaya veda eden isim belli oldu TV8'de ekranlara gelen yarışma programı 'Survivor 2023'te finale yaklaşırken, bu akşam yayınlanan yeni bölümde, yarışmacılar İletişim Ödülü için büyük bir mücadele verdi. . Survivor'da bu haftanın eleme adayları olan Asena, Ertuğ ve Cansu'dan adaya veda eden isim de belli oldu.
2.06.2023 Cadde
Survivor'da Asena ile Nefise arasında büyük gerilim!
Survivor'da Asena ile Nefise arasında büyük gerilim! Survivor 2023'ün bu akşam ekrana gelen bölümünde, Mavi takım ile Kırmızı takım, Bil Bakalım, Sor Bakalım, Anlat Bakalım ve Salla Bakalım oyunlarında mücadele verdi. Renkli görüntülere sahne olan dört oyunda da büyük performans sergileyen Kırmızı takım ödülün sahibi oldu. Survivor'ın yayınlanan 112. yeni bölüm fragmanında ise Asena ile Nefise arasında gerilimin yükseldiği görüldü.
26.05.2023 Cadde
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu!
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu! TV8'de ekranlara gelen yarışma programı Survivor 2023'te finale yaklaşırken, bu akşam yayınlanan yeni bölümde, yarışmacılar İletişim Ödülü için büyük bir mücadele verdi. Oyunu kazanan Kırmızı Takımda yer alan yarışmacılar ailelerinden istedikleri iki kişi ile görüntülü konuşma şansını yakaladı. Survivor'da bu haftanın eleme adayları olan Cansu, Aziz, Nefise'den adaya veda eden isim de belli oldu.
26.05.2023 Cadde
Survivor Yusuf Güney: Ölen arkadaşımın vasiyetini yerine getirdim!
Survivor Yusuf Güney: Ölen arkadaşımın vasiyetini yerine getirdim! Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2023'ün üçüncü haftasında zorlu ada koşullarına dayanamayıp, ayrılık kararı alan Yusuf Güney, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Kısa sürede bir hayli kilo verdiği gözlenen ünlü şarkıcı, fenomen yarışmaya katılma sebebini açıkladı. Yusuf Güney, Tükenmişlik Sendromu itirafıyla da dikkat çekti.
3.02.2023 Cadde
Survivor Yiğit kimdir, kaç yaşında? Survivor Yiğit İnandı nereli, ne iş yapıyor?
Survivor Yiğit kimdir, kaç yaşında? Survivor Yiğit İnandı nereli, ne iş yapıyor? Survivor'a yedek yarışmacılar arasından dahil olacak isimlerden biri ise Yiğit İnandı oldu. SMS oylaması sonucunda ana kadroya yedeklerden seçilen Yiğit'in yaşamı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki Survivor Yiğit kimdir, kaç yaşında?
2.02.2023 Bilgi Rehberi
Survivor 2023'e veda isim belli oldu
Survivor 2023'e veda isim belli oldu Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümde hafta boyu dokunulmazlık oyunu oynayan ve ada konseyinde eleme adayı seçen ünlüler ve gönüllüler, eleme konseyi öncesinde iletişim ödülü oyununda kozlarını paylaştı. Eleme potasında yer alan Aziz, Gizem Avcı, Tunga ve Senem'in SMS oylama sıralaması Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Konseyde konuşan Ilıcalı, bir yarışmacının daha veda edebileceğini söyledi.
2.02.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sms Oylaması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.