İncesu-Yeşilhisar kültür rotası
İncesu-Yeşilhisar kültür rotası Örenşehir’deki mozaiklerden İncesu’nun Osmanlı yapılarına, Yeşilhisar kaya yerleşimlerinden, Soğanlı’nın peri bacalarına, eşsiz bir kültür yolculuğuna hazır mısınız?
18.12.2023 Arkeoloji
Bursa'da rengarenk koşu
Bursa'da rengarenk koşu Bursa'da bulunan Soğanlı Botanik Parkı'nda bir araya gelen yaklaşık bin kişi, renk istasyonlarında püskürtülen tozlarla rengarenk boyandı ardından da kilometrelerce koştu.
16.09.2019 Tatil
En renkli parkur!
En renkli parkur! Soğanlı Botanik Park'ta bir araya gelen yaklaşık bin kişi, renk istasyonlarında püskürtülen tozlarla rengarenk boyandı.
15.09.2019 Gündem
Kartal'da trafik kazası: 3 yaralı
Kartal'da trafik kazası: 3 yaralı Kartal’da trafik lambalarında başka bir otomobile çarptıktan sonra sürücüsünün panikle fren yerine gaza bastığı otomobil, içerisinde hamile bir kadının bulunduğu cipe çarpıp karşı şeride sürüklendi. Kendi yönünde ilerleyen servis minibüsüyle de kafa kafaya çarpışan otomobilin kadın sürücüsü ve yanındaki 2 çocuk yaralandı.
11.09.2019 Haberler
Yıkımını yaptığı binanın altında kaldı
Yıkımını yaptığı binanın altında kaldı Bahçelievler’de bir binanın yıkımı sırasında, kepçe operatörü beton bloğunun altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti. Olay saat 18.00 sıralarında Bahçelievler Soğanlı Mahallesi Misket Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Vezir Işık’ın(45) kullandığı kepçenin kabini, beş katlı boş bir binanın yıkımı sırasında, beton bloklarının altında kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin yaklaşık bir saat çalışması sonucu sıkıştığı yerden çıkarılan Işık’ın hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Işık’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken polis olaya ilişkin soruşturma başlattı. Olayı gören Nusret Yıldız, “Bina beş katlıydı. Operatör ön taraftan girmiş arkadaki duvarları indirmemiş. O’da toptan çekince adamın üzerine geliyor. Adam hiç sağa ve sola kaçamıyor. Gören herkes kaçmış buradan. Adam canlıymış ama çıkarılamayınca adam nefesini vermiş’ ’dedi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri