İsrailli askerin mezar taşını kaldırdılar! Netanyahu hükümetini kızdıran sözler!
İsrailli askerin mezar taşını kaldırdılar! Netanyahu hükümetini kızdıran sözler! Pakistan İran'ın füze yağmuruna misillemede bulunması, savaşı Orta Doğu'nun ötesine taşıdı. İran topraklarına 36 yıl sonra ilk kez füzeler düşerken, operasyona verilen isim gözden kaçacak gibi değil. Öte yandan Gazze Şeridi’nde İsrail ordusu tarafından öldürüldüğü iddia edilen esir asker Ron Sherman'ın mezar taşının hükümet tarafından kaldırıldığı iddia edildi.
18.01.2024 Dünya
İran'da corona virüs 97 kişi daha hayatını kaybetti
İran'da corona virüs 97 kişi daha hayatını kaybetti İran'da corona virüs (Covid-19) nedeniyle 97 kişinin daha hayatını kaybetmesiyle ölü sayısı 611’e, hastalığa yakalanan kişi sayısı ise 12 bin 729’e yükseldi.
14.03.2020 Dünya
Son dakika: Gözümüz kulağımız sınırda! Ankara'dan geliyor
Son dakika: Gözümüz kulağımız sınırda! Ankara'dan geliyor Türkiye'nin sınır komşusu İran'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükselirken, Van'da da bir dizi önlemler alınmaya başlandı. Van'ın İran'a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda görevli personel, maske ve eldiven kullanmaya başlarken, Türkiye'ye giriş yapan bazı İranlıların da maske taktığı görüldü.
21.02.2020 Gündem
Van Kapıköy Gümrük Kapısı'nda ‘koronavirüs’ önlemleri
Van Kapıköy Gümrük Kapısı'nda ‘koronavirüs’ önlemleri Türkiye'nin sınır komşusu İran'da koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükselirken, Van'da da bir dizi önlemler alınmaya başlandı. Van'ın İran'a açılan Kapıköy Gümrük Kapısı'nda görevli personel, maske ve eldiven kullanmaya başlarken, Türkiye'ye giriş yapan bazı İranlıların da maske taktığı görüldü.
21.02.2020 Gündem