Psikopat adam hayatını kararttı! 100 kilometre hızla giden araçtan dışarı attı
Psikopat adam hayatını kararttı! 100 kilometre hızla giden araçtan dışarı attı 19 yaşındaki genç kadın, sevgilisiyle tartıştıktan sonra hayatının kararacağını bilemezdi. Duruşmada gösterilen güvenlik kamerası görüntüleri, jüri üyelerini şoka soktu. Lynn'in babası yürek sızlatan bir açıklama yaptı.
27.01.2022 Dünya
Kendi evinde rehin alındı! Silah zoruyla kabus...
Kendi evinde rehin alındı! Silah zoruyla kabus... Kendi evinde silah zoruyla tutulduğu iddia edilen bir kadın, apartman penceresinden el yazısıyla notlar atarak çevredeki esnafı uyardı ve yardım istedi.
8.11.2021 Dünya
Meksika'da küçük uçak düştü: 6 ölü, 1 yaralı
Meksika'da küçük uçak düştü: 6 ölü, 1 yaralı Meksika'nın kuzeyinde küçük uçağın düşmesi sonucu altı kişi yaşamını yitirdi, bir kişi yaralandı.
28.03.2021 Dünya
Mormon katliamının arkasından kartel lideri çıktı
Mormon katliamının arkasından kartel lideri çıktı Meksika'da geçen yıl Mormon Kilisesi'ne bağlı Amerikalı bir ailenin 9 üyesinin öldürülmesiyle ilgili olarak bir kişinin daha yakalandığı bildirildi. BBC'nin Meksika Kamu Güvenliği Bakanlığı yetkililerine dayandırdığı haberine göre, "La Linea" uyuşturucu karteliyle bağlantılı, eski polis memuru olduğu düşünülen bir kişi gözaltına alındı.
24.11.2020 Dünya
Alışveriş yaparken sokak ortasında kaçırıldı... Korkunç keşif!
Alışveriş yaparken sokak ortasında kaçırıldı... Korkunç keşif! Dünyanın suç oranı en yüksek olan ülkeri arasında başı çeken Meksika'da korkunç bir olay meydana geldi. Bir çocuk annesi 24 yaşındaki model, alışveriş yaparken güpegündüz maskeli ve silahlı adamlar tarafından kaçırıldı.
6.10.2020 Dünya
Kartel çatışmasının ortasında kalan 8 ABD vatandaşı öldü
Kartel çatışmasının ortasında kalan 8 ABD vatandaşı öldü Meksika karteli, 2 anne ve 5 çocuk da dahil olmak üzere 8 ABD vatandaşını öldürdü. ABD vatandaşlarının, iki farklı kartel arasındaki çatışmanın arasında kaldıkları belirtildi.
5.11.2019 Dünya