Bakan Bolat, Rusya Başbakan Yardımcısı ile görüştü
Bakan Bolat, Rusya Başbakan Yardımcısı ile görüştü Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Karma Ekonomik Komisyon Eşbaşkanı ve Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak ile bir araya geldi. Bakan Bolat görüşmeyle ilgili açıklama yaptı.
4.09.2023 Gündem
Aşk üçgeni çıktı! Bulduğu mektuptaki aile sırrı Instagram'ı sallıyor
Aşk üçgeni çıktı! Bulduğu mektuptaki aile sırrı Instagram'ı sallıyor New York'ta yaşayan Chelsey Brown'ın eline geçen yıllar öncesinden kalma bir mektup, kafasını allak bullak etti. Bu mektupta yazanları açıklayıp açıklamamak arasında kalan genç kadın, yaşadıklarını Instagram takipçileriyle paylaştı. Peki binlerce kişinin yorum yağmuruna tuttuğu bu paylaşımın ardından neler yaşandı?
30.03.2022 Dünya
Sosyal medyada bu mesaj gelirse dikkat! EGM uyardı
Sosyal medyada bu mesaj gelirse dikkat! EGM uyardı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, toplumun hassasiyet gösterdiği konuları kötüye kullanarak "yardım" adı altında haksız şekilde para isteyen dolandırıcılara itibar edilmemesi uyarısında bulundu.
7.08.2021 Gündem
Sosyal medyanın aile ilişkilerine verdiği zararlar
Sosyal medyanın aile ilişkilerine verdiği zararlar Sosyal medyanın yanlış kullanımının evlilikler üzerindeki yıkıcı etkisi gün geçtikçe artarken Uzman Klinik Psikolog, Aile ve Çift Terapisti Ramazan Uslu, “İnsanlar sosyal medya yüzünden yanı başlarındaki aile bireylerinin varlığını unutuyorlar. Böylelikle eşine ve çocuklarına sunacağı dikkat ve ilgisini kendisinden çok uzaklardaki kişilere veriyor” dedi.
31.07.2019 Evlilik