Stilist

Stilist

Son dakika stilist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan stilist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan stilist haber sayfamızda...

Stilist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 427 stilist haberi bulunmuştur.
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar!
Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer'den göz kamaştıran pozlar! Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer, başarılı kariyerinin yanında sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla da magazin gündeminde adından söz ettiriyor. Ünlü stilist, son olarak yayınladığı beyazlar içerisindeki pozlarıyla göz kamaştırdı.
18.04.2024 Cadde
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı
'Yüzümde dolgu bile yok' demişti! İvana Sert gençlik sırrını açıkladı Aralık 2021'de Maldivler'de Sezer Dermenci ile nikah masasına oturan İvana Sert, katıldığı bir programda gençlik sırlarını ve hayatı ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Ünlü modacı, genç kalmak için uyguladığı yöntemle şaşırttı.
18.04.2024 Cadde
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil'
Ece Sükan gecelerde! 'Belki geri gelirim, belli değil' Geçtiğimiz sene ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ece Sükan, Etiler'de görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle konuşarak arkadaşının doğum günü partisine katıldığını söyleyen Sükan, eğlence gecesinin devam edebileceğinin sinyalini verdi.
19.03.2024 Cadde
Kemal Doğulu: Kardeşimizi seçemeyiz, sadece kan bağımız var!
Kemal Doğulu: Kardeşimizi seçemeyiz, sadece kan bağımız var! Jüri olarak yer aldığı stil programlarıyla adını geniş kitlelere duyuran Kemal Doğulu, önceki gece Nişantaşı'nda sahne aldı. Öncesinde gazeteciler ile bir araya gelen ünlü isim, küs olduğu kardeşi Kadir Doğulu ile ilgili sert açıklamalarda bulundu. Doğulu, kardeşinin eşi Neslihan Atagül'ü aldattığı iddialarının sorulması üzerine ise dikkat çeken bir yanıt verdi.
24.02.2024 Cadde
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak!
Ece Sükan: Bu yıl aşk olacak! Etiler'de bir süpermarketten mutfak alışverişi yapan oyuncu Ece Sükan, yeni yıla ailesiyle birlikte girdiğini söyledi. Sükan, "Bu yıl aşk olacak mı?” sorusuna da yanıt verdi.
12.01.2024 Cadde
Ece Sükan panik oldu! 'Sen gelme, gazeteciler var'
Ece Sükan panik oldu! 'Sen gelme, gazeteciler var' Bir dönem dizi oyunculuğu da yapan modacı Ece Sükan'ın adı geçtiğimiz aylarda Çağatay Ulusoy'la aşk dedikodularına karışmıştı. 46 yaşındaki güzel, son olarak Karaköy'de gizemli bir beyefendi ile objektflere yansıdı.
9.12.2023 Cadde
Kötü saçlarından sen suçlusun
Kötü saçlarından sen suçlusun İmajın her şey olduğu günümüzde beyaz perde saç modellerindeki trendlere de yön veriyor. Ama her zaman iyi anlamda değil!  “Medusa Deluxe” filmi üzerinden sinemanın en kötü saç modellerine ve peruklarına göz gezdirelim.
30.07.2023 Kültür Sanat
Tülin Şahin'den şaşırtan itiraf! Sinüzit yüzünden yalı dairesinden taşınmış
Tülin Şahin'den şaşırtan itiraf! Sinüzit yüzünden yalı dairesinden taşınmış Manken Tülin Şahin, YouTube'da yayınlanan 'Bi' Dolaplar Çeviriyoruz' kanalında, ünlülerin stilist Derya Balkan ve Özgür Yüksel'in sorularını cevapladı. İki yıldır Tarabya'da oturan 43 yaşındaki güzel, sağlık probleminden bahsederken, ilginç bir itirafta bulundu.
23.05.2023 Cadde
İngiltere'de denenen kan testi bağırsak kanseri hastalarını kemoterapiden kurtarabilir
İngiltere'de denenen kan testi bağırsak kanseri hastalarını kemoterapiden kurtarabilir Yaklaşık 1600 bağırsak kanseri hastasının katıldığı araştırma, ameliyattan sonra vücutta kalan hastalığı tespit etmenin yanı sıra erken teşhis için de çığır açıcı olabilir.
30.03.2023 Dünya
Kıvanç Tatlıtuğ'un oğluyla fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu!
Kıvanç Tatlıtuğ'un oğluyla fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu! Stilist Başak Dizer ile altı yıl önce Paris'te nikâh masasına oturan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Nisan ayında kucağına aldığı oğlu Kurt Efe ile paylaşım yaptı. Ünlü ismin gönderisi, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
21.12.2022 Cadde
Tatlıtuğ çifti İtalya'da!
Tatlıtuğ çifti İtalya'da! Stilist Başak Dizer ile altı yıl önce Paris'te nikâh masasına oturan ve mutlu birlikteliği devam eden oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 15 Nisan'da ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde baba olmanın tadını çıkaran Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe ile yeni paylaşım geldi.
21.12.2022 Cadde
20 kişilik ekip 1.5 yılda dikti! Atatürk’ün 15 farklı elbisesinin birebir aynısı
20 kişilik ekip 1.5 yılda dikti! Atatürk’ün 15 farklı elbisesinin birebir aynısı Antalya Olgunlaşma Enstitüsü’nde El Sanatları ve Teknolojisi Nakış Bölümü’ndeki 20 kişilik ekip 1.5 yıl emek vererek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sivil hayatta kullandığı 15 farklı minyatür Atatürk giysilerinin birebir aynısını dikti.
10.11.2022 Haberler
20 kişilik ekip 1.5 yılda dikti! Atatürk’ün 15 farklı elbisesinin birebir aynısı
20 kişilik ekip 1.5 yılda dikti! Atatürk’ün 15 farklı elbisesinin birebir aynısı Antalya Olgunlaşma Enstitüsü’nde El Sanatları ve Teknolojisi Nakış Bölümü’ndeki 20 kişilik ekip 1.5 yıl emek vererek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sivil hayatta kullandığı 15 farklı minyatür Atatürk giysilerinin birebir aynısını dikti.
10.11.2022 Gündem
20 kişilik ekip 1.5 yılda Atatürk’ün 15 farklı elbisesinin birebir aynısını dikti
20 kişilik ekip 1.5 yılda Atatürk’ün 15 farklı elbisesinin birebir aynısını dikti Antalya Olgunlaşma Enstitüsü’nde El Sanatları ve Teknolojisi Nakış Bölümü’ndeki 20 kişilik ekip 1.5 yıl emek vererek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sivil hayatta kullandığı 15 farklı minyatür Atatürk giysilerinin birebir aynısını dikti.
10.11.2022 Gündem
Geniş paça pantolon rüzgârı
Geniş paça pantolon rüzgârı Moda uzmanları, bir döneme damga vuran vücudu saran pantolonların rafa kalktığını, artık geniş paça pantolonların rahatlığının vazgeçilmez bir hale geldiğini açıkladı.
6.11.2022 Dünya
Ece Sükan: Soğuk deniz severim
Ece Sükan: Soğuk deniz severim Yaz döneminde tatilden sık sık mayolu ve bikinili karelerini paylaşan Ece Sükan, kasım ayında kendini Ege'nin serin sularına bırakmış, Instagram'da da yayınladığı Bodrum’da deniz keyfi ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Önceki gün Bebek’te objektiflere yansıyan Sükan, gündem olan görüntüsü hakkında konuşurken, özel hayat sorusunu da cevapladı.
5.11.2022 Cadde
Hakan Peker ile Hande Ertekin'den evliliğe yeşil ışık!
Hakan Peker ile Hande Ertekin'den evliliğe yeşil ışık! 'Karam', 'Bir Efsane', 'Ateşini Yolla Bana' ve 'Amma Velakin' gibi unutulmaz şarkıların sahibi olan Hakan Peker, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı sevgilisi Hande Ertekin ile 'Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni' ne katıldı. Muhabirlerle sohbet eden ünlü çift, ilişkilerinden bahsederken, evlilik konusuna da sıcak baktıklarını söylediler. İşte detaylar...
28.09.2022 Cadde
Sorulardan kaçtı
Sorulardan kaçtı Ozan Güven ile aşk yaşadığı süreçte şiddet gördüğü iddiasıyla davalık olan Deniz Bulutsuz, önceki akşam Beyoğlu Soho’dan çıkarken görüntülendi.
17.09.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Günler geçmek bilmiyor’ İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli’yle Vadistanbul’da objektiflere takıldı...
5.09.2022 Cadde
Erkek modasında feminenlik rüzgârı
Erkek modasında feminenlik rüzgârı Brad Pitt’in etek giymesi, Harry Styles’ın kürk manto ve taşlı ceket kullanması, Timothee Chalamet’in Venedik stili “Feminen erkek modası”nı tartışmaya açtı.
4.09.2022 Dünya
Kıvanç Tatlıtuğ'un sabah sporu! Hayranlarını kırmadı
Kıvanç Tatlıtuğ'un sabah sporu! Hayranlarını kırmadı Geçtiğimiz nisan ayında oğlu Kurt Efe'yi kucağına alarak büyük bir sevinç yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün Bodrum'da görüntülendi. Sabah sporu yapan yakışıklı oyuncu, hayranlarının fotoğraf isteğini de geri çevirmedi.
2.09.2022 Cadde
Ece Sükan mayoyla yürüyüşe çıktı
Ece Sükan mayoyla yürüyüşe çıktı Ece Sükan, bir süredir tatilde.... Tatilden sık sık mayolu ve bikinili karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Sükan, sporunu da aksatmıyor. Mayosunun altına spor ayakkabısını çeken Sükan, yürüyüşten karelerini takipçileri ile paylaştı.
29.08.2022 Cadde
Mayoyla yürüyüş
Mayoyla yürüyüş Ece Sükan, tatilde de sporunu aksatmıyor.
29.08.2022 Cadde
‘Eski formuna kavuşmuşsun’
‘Eski formuna kavuşmuşsun’ Dört ay önce oğlu Kurt Efe’yi kucağına alan Başak Dizer’in, doğum kilolarından kurtulduğu görüldü.
26.08.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Ada pozu Ece Sükan, Kıbrıs’ta motosikletin üzerinde çektirdiği bikinili karesini Instagram’dan paylaştı...
23.08.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Stilist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.