Avcılar'da Şükrübey üstgeçidi tümüyle söküldü
Avcılar'da Şükrübey üstgeçidi tümüyle söküldü Avcılar'da iki mahalle arasında bulunan, aynı zamanda metrobüse ulaşımı sağlayan Şükrübey Üstgeçidi, gece yapılan çalışmalarla tümüyle kesilerek söküldü.
27.12.2022 Gündem
Artvin'de odunlukta çıkan yangında bir kişi ölü bulundu
Artvin'de odunlukta çıkan yangında bir kişi ölü bulundu Artvin'de bir apartmanın odunluğunda çıkan yangında 1 kişi ölü bulundu.
24.11.2020 Gündem
Avcılar E-5'te trafiği kilitleyen kaza!
Avcılar E-5'te trafiği kilitleyen kaza! E-5 Avcılar Şükrübey mevkiinde bir motosikletlinin hususi araç ile karıştığı kaza sonucu motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza nedeniyle Küçükçekmece istikametine trafik durma noktasına geldi.
18.10.2019 Gündem
Avcılar Şükrübey'de metrobüste yangın çıktı
Avcılar Şükrübey'de metrobüste yangın çıktı Avcılar Şükrübey'de bir metrobüsün motor bölümünde yangın çıktı. Yolcular metrobüsten tahliye edilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.
11.09.2019 Haberler
Avcılar Şükrübey'de metrobüste yangın çıktı
Avcılar Şükrübey'de metrobüste yangın çıktı Avcılar'da seyir halinde olan metrobüsün motor bölümünde yangın çıktı. Metrobüsten inen yolcular korku ve panik yaşarken, yangın kısa sürede söndürüldü.
25.08.2019 Gündem
Çırılçıplak metrobüsün önüne atladı!
Çırılçıplak metrobüsün önüne atladı! İstanbul'de metrobüs yoluna çıplak olarak çıkan bir vatandaş herkesi şoke etti. İstanbul Avcılar'da şok eden olay... Şükrübey durağı yakınında metrobüs yoluna çıplak halde koşarak çıkan bir vatandaş görenleri şaşkına çevirdi. Metrobüsün önüne uzanan adan son anda şoförün son andaki hamlesiyle ezilmekten kurtuldu. İstanbul'de metrobüs yoluna çıplak olarak çıkan bir vatandaş herkesi şoke etti. Çıplak halde metrobüsün öne yatan adam aracın son anda durmasıyla kurtuldu. Ekşisözlük'te paylaşılan videoda çıplak vatandaşın yanına yaklaşan bir kişiyse uçan tekme atıyor. E-5 üzerinde heyecanlı dakikalar yaşanırken metrobüsten inenler de çıplak adama tepki gösteriyor.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri