Suna Yıldızoğlu

Suna Yıldızoğlu

Son dakika Suna Yıldızoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Suna Yıldızoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Suna Yıldızoğlu haber sayfamızda...

Suna Yıldızoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 suna yıldızoğlu haberi bulunmuştur.
‘Kay göbek adım’
‘Kay göbek adım’ Yasemin Kay Allen, ismiyle ilgili bir itirafta bulundu.
27.03.2024 Cadde
Yasemin Kay Allen: Soyadım değil, göbek adım Kay!
Yasemin Kay Allen: Soyadım değil, göbek adım Kay! İngiliz Dudley Allen ile İngiliz asıllı Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun (Sonja Eady) kızı olarak Londra'da dünyaya gelen Yasemin Kay Allen, ilk kez ismiyle ilgili detay verdi.
26.03.2024 Cadde
Yeşilçam yıldızına veda
Yeşilçam yıldızına veda Kayhan Yıldızoğlu için dün Levent Camii’nde cenaze töreni düzenledi.
12.03.2024 Cadde
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’ den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenaze namazı bugün öğlen vakti Levent Camii’nde kılındı. Yıldızoğlu'nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen,cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
11.03.2024 Magazin
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasında 150’den fazla filmde rol alan, Yeşilçam'ın usta ismi Kayhan Yıldızoğlu, yaşlılığa bağlı olarak cumartesi günü hayatını kaybetmişti. 91 yaşında vefat eden Kayhan Yıldızoğlu’nun cenazesine çok sayıda sanatçı katıldı. Şener Şen, cenazede fotoğraf çektirmek isteyen bir hayranını azarladı.
12.03.2024 Cadde
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları!
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları! Yeşilçam'ın emektar isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu (90) dün İstanbul'da hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun Feriköy'de defnedileceği öğrenildi. Usta tiyatrocunun kızı Sibel Aybar, ölüm nedenini açıklarken; ünlü isimlerde Yıldızoğlu'na peş peşe taziye mesajı geldi.
10.03.2024 Cadde
Tarzan Rıfkı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi nerede çekildi?
Tarzan Rıfkı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi nerede çekildi? Tarzan Rıfkı filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Tarzan Rıfkı filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Natuk Baytan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu komedi türündeki yerli filmimiz 1986 yılında vizyona girdi. Peki Tarzan Rıfkı konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
29.01.2024 Bilgi Rehberi
Yasemin Allen'in atkısı dikkat çekti!'Annem ördü'
Yasemin Allen'in atkısı dikkat çekti!'Annem ördü' İngiliz Dudley Allen ile İngiliz asıllı oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra'da dünyaya gelen; 'Hayat Devam Ediyor', 'Merhamet', 'Şeref Melesi' ve 'Erkek Severse' gibi birçok projede rol alan Yasemin Allen, önceki gece Emirgan'da görüntülendi.
5.01.2024 Cadde
TARZAN RIFKI OYUNCULARI karakterler kimler ve nerede çekildi? Tarzan Rıfkı filmi konusu nedir?
TARZAN RIFKI OYUNCULARI karakterler kimler ve nerede çekildi? Tarzan Rıfkı filmi konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi televizyonda yayınlanıyor. 1986 yılında vizyona giren film komedi türünde yer alıyor. Natuk Baytan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda birçok isim yer alıyor. Peki Tarzan Rıfkı oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
15.11.2023 Cadde
TOSUN PAŞA OYUNCULARI | Tosun Paşa filmi nerede çekildi, konusu nedir?
TOSUN PAŞA OYUNCULARI | Tosun Paşa filmi nerede çekildi, konusu nedir? Tosun Paşa, Yeşilçam'ın sevilerek izlenen filmlerinin başında geliyordu. Filmde Kemal Sunal, Şener Şen gibi isimler başrollerde yer aldı. İki köklü ailenin arasındaki mücadele ekrana geliyor. İşte, Tosun Paşa filmi oyuncu kadrosu...
30.07.2023 Cadde
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı
Erdal Uğurlu son yolculuğuna uğurlandı İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nde balet ve koreograf olarak görev yapan 57 yaşındaki Erdal Uğurlu, hayatını kaybetti. Uğurlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Erdal Uğurlu'nun ölümü televizyon ve sanat dünyasının ünlülerini yasa boğdu. Pek çok ünlü isim, acı haber sonrasında üzüntülerini sosyal medya hesaplarından dile getirdi.
12.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Elleri kırılsın’ Deniz Seki, Bahşehir Gölet Parkı’nda bulunan Gazino Bahçeşehir’de sahne aldı...
28.11.2022 Cadde
Tarzan Rıfkı 'nın Melahat'ı Suna Yıldızoğlu'nun kızını duyunca sizde şaşıracaksınız! Meğer o da oyuncuymuş...
Tarzan Rıfkı 'nın Melahat'ı Suna Yıldızoğlu'nun kızını duyunca sizde şaşıracaksınız! Meğer o da oyuncuymuş... Tarzan Rıfkı filminde Melahat karakterine hayat veren Suna Yıldızoğlu'nın kızı da kendi gibi oyuncu çıktı. Aslen Birleşik Krallık vatandaşı olan 1974'te Türkiye'ye yerleşen Suna Yıldızoğlu'nun asıl adı Sonia Eddy olarak bilinmektedir. Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu ile evlendikten sonra Suna Yıldızoğlu ismini ve Türk vatandaşlığını almıştır. Yeşilçam'da birçok dizi ve filmde rol alan Suna Yıldızoğlu'nun kızı meğer kendisi gibi ünlü bir oyuncuymuş...
27.10.2022 Bilgi Rehberi
Tarzan Rıfkı oyuncuları kim, konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi nerede, hangi ormanda çekildi?
Tarzan Rıfkı oyuncuları kim, konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi nerede, hangi ormanda çekildi? Tarzan Rfıkı filmi, başrolünde Kemal Sunal ile güzel oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun yer aldığı 1986 yılı yapımıdır. Filmde sevdiği kadına kavuşamayan ve ormanda yaşamaya başlayan Rıfkı'nın hikayesi anlatılıyor. Peki, Tarzan Rıfkı nerede çekildi?
28.09.2022 Cadde
Tolga Güleç: Yasemin’le beş ay çok büyük bir aşk yaşadık
Tolga Güleç: Yasemin’le beş ay çok büyük bir aşk yaşadık 'Hatırla Sevgili', 'Kırık Kanatlar', 'Öyle Bir Geçer Zaman ki', 'Poyraz Karayel' ve 'Masumiyet' gibi dizilerde kamera karşısına geçen Tolga Güleç, meslektaşı Yasemin Allen'la biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden giderek kariyerinde oyunculuğu seçen 32 yaşındaki güzel, geçtiğimiz nisanda yaptığı açıklamada, "Çok yeni başladı ilişkimiz, çok mutluyuz. Dünya güzeli bir insan olduğu için nazar değsin istemem” demişti.
14.09.2022 Cadde
Tolga Güleç-Yasemin Allen aşkı bitti mi?
Tolga Güleç-Yasemin Allen aşkı bitti mi? Yaklaşık altı aydır aşk yaşayan Yasemin Kay Allen ile kendisi gibi oyuncu olan Tolga Güleç'in ayrılık kararı aldığı konuşuluyor. Ünlü çiftin sosyal medyada birbirini takipten çıkması, bu iddiayı güçlendirdi. Bir süredir birlikte görüntülenmeyen ikiliden Allen, sürpriz ilişkiyi ilan ettikten sonra "İlişkimize nazar değsin istemem" açıklamasını yapmıştı.
12.08.2022 Cadde
Yasemin Allen-Tolga Güleç çiftinden ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt!
Yasemin Allen-Tolga Güleç çiftinden ayrılık iddialarına fotoğraflı yanıt! Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Yasemin Allen, geçtiğimiz aylarda meslektaşı Tolga Güleç ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Mutlu birliktelikleri devam eden çiftin yollarını ayırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çıkan haberlerin ardından sessizliğini bozan oyuncu ikiliden Allen, ayrılık iddialarına sosyal medya hesabından yayınladığı kare ile yanıt verdi.
6.06.2022 Cadde
‘Kelimeler kifayetsiz’
‘Kelimeler kifayetsiz’ Yasemin Allen, Anneler Günü’nde annesi Suna Yıldızoğlu’yla renkli karelerini Instagram’dan paylaştı.
10.05.2022 Cadde
Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Tosun Paşa filmi nerede kaç yılında çekildi?
Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Tosun Paşa filmi nerede kaç yılında çekildi? Tosun Paşa filmi bu akşam Show TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kemal Sunal, Şener Şen, Müjde Ar gibi birçok başarılı ismin yer aldığı Tosun Paşa filminde Tellioğlulları ve Seferoğulları arasında Yeşil Vadi için kıyasıya bir mücadele yaşanır. İşte Tosun Paşa filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
1.05.2022 Cadde
Yasemin Allen: Dünya güzeli, nazar değsin istemem!
Yasemin Allen: Dünya güzeli, nazar değsin istemem! Annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden giderek kariyerinde oyunculuğu seçen Yasemin Allen, uzun süredir Türkiye ve İngiltere arasında mekik dokumuş, son olarak Türkiye'ye yerleşmişti. Meslektaşı Tolga Güleç ile adı aşk iddialarına karışan Allen'dan özel hayatıyla ilgili açıklama geldi.
1.04.2022 Cadde
Gol Kralı oyuncuları ve konusu! Gol Kralı filmi nerede çekildi?
Gol Kralı oyuncuları ve konusu! Gol Kralı filmi nerede çekildi? Gol Kralı filmi 1980 yılında vizyona giren yerli komedi türündeki yapımdır. Filmin başrollerinde Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu yer alıyor. Filmde futbolcu olmaya çalışan Sait'in hikayesi anlatılıyor. Peki, Gol Kralı filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
20.03.2022 Cadde
Frankfurt’ta büyük ödülü ‘9.75’ kazandı
Frankfurt’ta büyük ödülü ‘9.75’ kazandı 21. Uluslararası Frankfurt Türk Filmleri Festivali’nde kazananlar belli oldu. Festivalin açılışı geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle verilemeyen 2020 yılının kazananlarının ödüllerini alması ile gerçekleşmişti.
2.11.2021 Kültür Sanat
Tarzan Rıfkı oyuncuları kim? Tarzan Rıfkı filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Tarzan Rıfkı oyuncuları kim? Tarzan Rıfkı filmi nerede çekildi, konusu nedir? Türk sinemasının güldüren yapımlarından Tarzan Rıfkı filmi, televizyon ekranlarında izleyeni kahkaha tufanına sürüklüyor. Film, 1986 yılında hazırlandı. Başrollerinde ise Kemal Sunal ile Suna Yıldızoğlu yer alıyor. İşte, Tarzan Rıfkı oyuncu kadrosu...
29.08.2021 Cadde
Petrol Kralları filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Petrol Kralları filmi kaç yılında çekildi?
Petrol Kralları filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Petrol Kralları filmi kaç yılında çekildi? Başrollerinde Metin Akpınar ve Zeki Alasya'nın yer aldığı Petrol Kralları filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini ve Senaryasonu Zeki Alasya'nın üstlendiği filmin yapımcılığını Hürrem Erman üstlendi. Görüntü Yönetmeni koltuğunda Kenan Kurt'un yer aldığı Petrol Kralları filmi 1979 yılı başında vizyona girdi. İşte Petrol Kralları filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
21.08.2021 Cadde
Gol Kralı oyuncuları ve konusu! Gol Kralı filmi nerede çekildi?
Gol Kralı oyuncuları ve konusu! Gol Kralı filmi nerede çekildi? Başrolünde Kemal Sunal'ın yer aldığı 1980 yapımı film, Aziz Nesin'in aynı adlı kitabından sinemaya uyarlandı. Sevgilisine kendini kanıtlamaya çalışan Sait'in hikayesi anlatılır. Gol Kralı oyuncu kadrosu haberimizde...
5.08.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Suna Yıldızoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.