Süper Ay

Süper Ay

Son dakika Süper Ay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Süper Ay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Süper Ay haber sayfamızda...

Süper Ay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.866 süper ay haberi bulunmuştur.
2024'ün ilk güneş tutulması 8 Nisan'da
2024'ün ilk güneş tutulması 8 Nisan'da Yılın 8 Nisan'daki ilk Güneş tutulması yalnızca Amerika kıtasından izlenebilecek.
23.03.2024 Dünya
Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması! Ödüller sahiplerini buldu
Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması! Ödüller sahiplerini buldu Yeni Şafak gazetesi tarafından 15 Temmuz Şehidi Mustafa Cambaz anısına düzenlenen Şehit Mustafa Cambaz 2. Fotoğraf Yarışması'nın ödül töreni, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni Hüseyin Likoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.
11.11.2023 Gündem
Genç mucitlerin odağında afet var
Genç mucitlerin odağında afet var TEKNOFEST, ikinci günü hava gösterilerinden yarışmalara kadar birçok etkinliğe odaklandı. Genç mucitler, sıkça karşılaştığımız deprem, sel, orman yangını gibi afetlerin etkin yönetimi için çözümlere yöneldi.
1.09.2023 Gündem
Nefes kesen an! Ay'ın rengi 1 dakikada griden maviye dönüştü
Nefes kesen an! Ay'ın rengi 1 dakikada griden maviye dönüştü Ay’ın dünyaya en yakın konumda olduğu ve normalden daha parlak gözlendiği 'Mavi Ay' gökyüzünde zirveye ulaşarak gözlendi. Antalya'da saat 03.47'de gri olarak gözlenen Ay'ın rengi, 1 dakika sonra maviye dönüştü.
31.08.2023 Gündem
Mavi Ay heyecanı! Saat 04.36'da görsel şölen
Mavi Ay heyecanı! Saat 04.36'da görsel şölen İstanbul’da Ay’ın normal zamandan daha büyük ve parlak gözlendiği “Süper Mavi Ay” izleyenleri kendine hayran bıraktı.
31.08.2023 Haberler
Mavi Ay heyecanı! Saat 04.36'da görsel şölen
Mavi Ay heyecanı! Saat 04.36'da görsel şölen İstanbul’da Ay’ın normal zamandan daha büyük ve parlak gözlendiği “Süper Mavi Ay” izleyenleri kendine hayran bıraktı.
31.08.2023 Gündem
İstanbul’a çok yakıştı
İstanbul’a çok yakıştı Bir ay içinde ikinci kez gerçekleşen dolunaya “mavi ay” deniliyor.
31.08.2023 Gündem
Mavi ay Peribacasına yansıtılan Türk Bayrağı ile görüntülendi
Mavi ay Peribacasına yansıtılan Türk Bayrağı ile görüntülendi Yılın en büyük ve parlak Ay'ı "süper mavi Ay" Kapadokya’da peribacaları ile görüntülendi, ortaya görsel şölen çıktı
30.08.2023 Haberler
Süper Mavi Ay heyecanı! Birçok şehirde kartpostallık görüntüler sundu
Süper Mavi Ay heyecanı! Birçok şehirde kartpostallık görüntüler sundu Türkiye'de Süper Mavi Ay heyecanı yaşandı. Aynı takvim ayı içerisinde Dolunay evresinin ikinci defa meydana gelmesi ile oluşan "Süper Mavi Ay" kartpostallık görüntüler sundu.
30.08.2023 Gündem
'Mavi Ay' İstanbul'da görsel şölen oluşturdu
'Mavi Ay' İstanbul'da görsel şölen oluşturdu Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu ve normalden daha parlak gözlendiği 'Mavi Ay' gökyüzünde görsel şölen oluşturdu. Aynı ay içerisinde Dolunay evresinin ikinci defa meydana gelmesi ile oluşan doğa olayı, İstanbul'da ilgi ile izlendi.
30.08.2023 Haberler
14 ayda bir meydana geliyor! Süper Ay geceyi aydınlattı
14 ayda bir meydana geliyor! Süper Ay geceyi aydınlattı Ay’ın Dünya’ya en yakın noktada olması nedeniyle olduğundan daha parlak görünen “Süper Ay” Ankara’da da gözlemlendi.
30.08.2023 Gündem
GÖKYÜZÜ HABERLERİ: SÜPER MAVİ AY saat kaçta net görünecek? SÜPER MAVİ AY ne zaman, bu akşam mı, yarın akşam mı izlenecek? İşte tarih ve saat...
GÖKYÜZÜ HABERLERİ: SÜPER MAVİ AY saat kaçta net görünecek? SÜPER MAVİ AY ne zaman, bu akşam mı, yarın akşam mı izlenecek? İşte tarih ve saat... Ağustos ayının ikinci “Mavi Ay” vakası, yarın gerçekleşecek. Vatandaşlar ise ayın en parlak ve yakından görüleceği saati merak ediyor. Mavi ay nedir, ne zaman, saat kaçta olacak? 2023 Mavi ay neden olur? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte ayın en parlak ve yakından görülecek o saati...
29.08.2023 Bilgi Rehberi
Uyumayın! Yarın ‘Mavi Ay’ var
Uyumayın! Yarın ‘Mavi Ay’ var Ağustos ayının ikinci “Süper Ay” vakası, yarın gerçekleşecek.
29.08.2023 Dünya
Süper Ay İstanbul'dan böyle görüntülendi
Süper Ay İstanbul'dan böyle görüntülendi İstanbul'da gözlemlenen Süper Ay kendine hayran bıraktı. Süper Ay kartpostallık manzaralar oluşturdu.
2.08.2023 Haberler
“Süper Ay” manzarasıyla büyüledi
“Süper Ay” manzarasıyla büyüledi Ay'ın Dünya'ya en yakın konuma gelmesiyle ortaya çıkan Süper Ay, Ağrı’da kartpostallık görüntüler oluşturdu.
6.07.2023 Yaşam
Son süper ay
Son süper ay D CEMAL YURTTAŞ Milliyet- Yılın son Süper Ay’ı dünyanın farklı yerlerinde gökyüzünde şov yaptı...
13.08.2022 Dünya
Süper Ay görsel şölen oluşturdu! Dünya'ya en yakın olduğu konumda
Süper Ay görsel şölen oluşturdu! Dünya'ya en yakın olduğu konumda Ay'ın Dünya'ya en yakın olduğu konumdayken görülen ve “Süper Ay” olarak bilinen dolunay, Osmaniye’de bulutların arasında görsel şölen oluşturdu.
11.08.2022 Gündem
İstanbul’da Süper Ay görsel şölen oluşturdu
İstanbul’da Süper Ay görsel şölen oluşturdu Ay'ın Dünya'ya en yakın konuma gelmesiyle ortaya çıkan Süper Ay, Anadolu Yakası'nda güzel görüntüler oluşturdu.
14.07.2022 Haberler
Türkiye'den Süper Ay manzaraları! Dünya'ya en yakın konumda çekildi
Türkiye'den Süper Ay manzaraları! Dünya'ya en yakın konumda çekildi Ay'ın Dünya'ya en yakın konuma gelmesiyle ortaya çıkan Süper Ay, kartpostallık görüntüler oluşturdu.
13.07.2022 Gündem
Ay güzel İstanbul
Ay güzel İstanbul Ay’ın Dünya’ya en yakın konumda olduğu, normalden daha parlak ve büyük gözlemlendiği Süper Ay bir diğer adıyla da Çilek Dolunay’ı, 14 Haziran akşamı gökyüzünde şovunu yaptı.
16.06.2022 Gündem
Stratonikeia hala yaşıyor
Stratonikeia hala yaşıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca desteklenen Stratonikeia Antik Kenti’nin belgesel çekimleri başladı.
30.05.2021 Ege
MSB'den 'Süper Ay' paylaşımı
MSB'den 'Süper Ay' paylaşımı Milli Savunma Bakanlığı, 'Süper Ay' manzarasında uçuş yapan F-16 savaş uçaklarından fotoğraf paylaştı. Paylaşımda, "Ay da tutulsa, Süper Ay da olsa onlar hep orada" denildi.
27.05.2021 Gündem
Son dakika: Kanlı Ay, Türkiye'den böyle görüntülendi!
Son dakika: Kanlı Ay, Türkiye'den böyle görüntülendi! Gelen son dakika haberine göre; Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu, normalden daha parlak ve büyük gözlemlendiği "Süper Çiçek Kanlı Ay" güzel görüntüler oluşturdu
26.05.2021 Gündem
Mersin'de büyüleyen ''Süper Ay''
Mersin'de büyüleyen ''Süper Ay'' Ay'ın Dünya'ya en yakın konumda olduğu, normalden daha parlak ve büyük gözlemlendiği "Süper Ay" Mersin'de güzel görüntü oluşturdu
26.05.2021 Haberler
Gökyüzünde ‘Süper Ay’ şöleni
Gökyüzünde ‘Süper Ay’ şöleni Ay’ın dolunay evresindeyken dünyaya en yakın noktaya gelmesiyle oluşan “Süper Ay”, önceki gece İstanbul’da da muhteşem görüntüler yarattı.
28.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Süper Ay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.