Şüpheli Ölüm

Şüpheli Ölüm

Son dakika şüpheli ölüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şüpheli ölüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şüpheli ölüm haber sayfamızda...

Şüpheli Ölüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.386 şüpheli ölüm haberi bulunmuştur.
Esenyurt'ta şüpheli ölüm! 30. kattan düşen genç kız feci şekilde can verdi
Esenyurt'ta şüpheli ölüm! 30. kattan düşen genç kız feci şekilde can verdi Esenyurt’ta 24 yaşındaki genç kız, 39 katlı binanın 30’uncu katından henüz bilinmeyen bir nedenle sitenin avlusuna düşerek hayatını kaybetti.
7.04.2024 Gündem
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış'
Gizli tanığın ifadesi kararı değiştirdi! 'İzlediği polisiye filmde cinayetin delillerini yok etmeye çalışmış' Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan annesi Turcen (53) ile babası Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılandığı davada karar çıktı.
27.03.2024 Gündem
Malatya’da şüpheli ölüm! 17'nci kattan düşen kadın hayatını kaybetti
Malatya’da şüpheli ölüm! 17'nci kattan düşen kadın hayatını kaybetti Malatya’da, bir iş merkezinin 17’nci katından düşen kadın hayatını kaybetti. Şüpheli bulunan olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.
26.03.2024 Gündem
İstanbul'da şüpheli ölüm: Balkondan beton zemine düştü
İstanbul'da şüpheli ölüm: Balkondan beton zemine düştü İstanbul Maltepe’de, iddiaya göre balkondan halı silkelediği sırada düşen Korcan Özbay(33), hayatını kaybetti. Özbay’ın ölümü, şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
24.03.2024 Gündem
İzmir'de 18 yaşındaki gencin korkunç ölümü
İzmir'de 18 yaşındaki gencin korkunç ölümü İzmir'in Bornova ilçesinde, S.B. (18), bir kanal içerisinde ölü bulundu. S.B.'nin kendi başına ateş ederek yaşamını son verdiği üzerinde duruluyor.
19.02.2024 Gündem
Çalışır haldeki lüks araçta cansız bedeni bulundu
Çalışır haldeki lüks araçta cansız bedeni bulundu Bursa’nın Mudanya ilçesinde bir kişi, lüks araç içerisinde ölü bulundu. Z.A’nın cansız bedeni Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.
15.02.2024 Gündem
Gamze cinayetinde yeni gelişme! Annenin akıl sağlığı yerinde çıktı
Gamze cinayetinde yeni gelişme! Annenin akıl sağlığı yerinde çıktı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınıp tutuklanan anne Turcen (53) ile baba Mehmet Halil Sakallıoğlu'nun (54) yargılanmasına devam edildi. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nden mahkemeye ulaşan raporda, anne Sakallıoğlu'nun akıl sağlığının yerinde olduğu kaydedildi. Mahkeme heyeti, baba Sakalıoğlu'nun da akıl sağlığının tespiti için 15 gün aynı hastanede tutularak rapor hazırlanmasına karar vererek, çiftin tahliye talebini reddetti.
31.01.2024 Gündem
Dina’nın ölümüyle ilgili davada ‘ırkçılık’ tartışması
Dina’nın ölümüyle ilgili davada ‘ırkçılık’ tartışması Karabük’te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 2’nci duruşmasında genç kızın aile avukatlarından Gülyeter Aktepe ile mahkeme başkanı arasında ırkçılık tartışması yaşandı.
24.01.2024 Gündem
Antalya sahilde bulunan 6 cesetle ilgili valilikten flaş açıklama
Antalya sahilde bulunan 6 cesetle ilgili valilikten flaş açıklama Antalya Valiliği, son 5 günde sahilde bulunan 6 cesetle ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Kıyıya vuran 6 cansız bedenden birinin bir süre önce kaybolan M.Ş.E.’ye ait olduğu değerlendirilmektedir. Nihai sonuç adli tıp incelemesi sonucu ortaya çıkacaktır. Diğer 5 cansız bedene ait ayakkabı ve kıyafetlerin üretim yerinin Suriye olduğu belirlenmiştir” " denildi.
21.01.2024 Gündem
İpte asılı halde bulunan 14 yaşındaki iki kız çocuğu toprağa verildi
İpte asılı halde bulunan 14 yaşındaki iki kız çocuğu toprağa verildi Muş'un Varto ilçesinde metruk evde ipte asılı bulunan 8'inci sınıf öğrencileri P.A. (14) ve Z.T. (14) toprağa verildi. Polis intihar üzerinde dururken, P.A.’nın babası Cemal A., "Eşim ve ben çalıştığımız için çocuklarımızı yalnız bıraktık. Çok üzgünüm" dedi.
20.01.2024 Gündem
Evinde cesedi bulunmuştu! Mühendisin şüpheli ölümündeki sır perdesi aralandı
Evinde cesedi bulunmuştu! Mühendisin şüpheli ölümündeki sır perdesi aralandı Şişli’de başına aldığı darbe sonucu evinde hayatını kaybeden 49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin’in, ölümündeki sır perdesi aralandı.
19.01.2024 Haberler
Evinde cesedi bulunmuştu! Mühendisin şüpheli ölümündeki sır perdesi aralandı
Evinde cesedi bulunmuştu! Mühendisin şüpheli ölümündeki sır perdesi aralandı Şişli’de başına aldığı darbe sonucu evinde hayatını kaybeden 49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin’in, ölümündeki sır perdesi aralandı.
19.01.2024 Gündem
Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü! Kanlar içinde eve geldi, hayatını kaybetti
Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü! Kanlar içinde eve geldi, hayatını kaybetti Şişli’de 49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin, iddiaya göre dışarıda kafasına aldığı darbe sonucu kanlar içerisinde eve geldi. Arkadaşlarını yardım için eve çağıran Aksin, hayatını kaybetti. 49 yaşındaki mühendisin iki arkadaşı gözaltına alındı.
16.01.2024 Gündem
Bir yılda 315 kadın katledildi
Bir yılda 315 kadın katledildi Türkiye’nin dört bir yanından hemen her gün cinayete kurban giden kadın haberiyle karşılaşıyoruz. Kayıtlar 2023’te 315 kadının erkekler tarafından öldürüldüğünü ortaya koydu. Kadın cinayetleri 2022’ye göre düşüş gösterse de şüpheli ölüm arttı. 2023’te 248 kadının ölümü ‘şüpheli’ diye kayıtlara geçti.
3.01.2024 Gündem
Gamze yatağında ölü bulunmuştu! Tutuklu anne ve babası için flaş karar
Gamze yatağında ölü bulunmuştu! Tutuklu anne ve babası için flaş karar Muğla Bodrum'da 17 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu yatağında ölü bulundu. Gizli tanığın itirafıyla gözaltına alınan anne ve babanın yargılanmasına devam edildi. Anne Turcen (53) ve baba Mehmet Halil Sakallıoğlu için mahkeme heyeti akıl sağlıklarının tespiti için Ruh ve Sinir Sağlığı hastanesinden rapor alınmasına karar verdi. İşte detaylar...
6.12.2023 Gündem
4 gündür kayıptı! Kolundaki detay ailenin umudunu bitirdi
4 gündür kayıptı! Kolundaki detay ailenin umudunu bitirdi Antalya’da 4 gündür kayıp olarak aranan Damla Durgun'un cansız bedeni, şehir merkezinden 50 kilometre uzaklıkta kıyıya vurmuş olarak bulundu. Ailesi genç kızı kolundaki dövmeden teşhis etti.
4.12.2023 Gündem
Özel kreşte 4 yaşındaki kızın burnu kırıldı! Ailelerden şoke eden iddia
Özel kreşte 4 yaşındaki kızın burnu kırıldı! Ailelerden şoke eden iddia Küçükçekmece’de özel kreşte eğitim alan bir kız çocuğunun burnu, sandalyeye çarpması sonucu kırıldı. Aile kreş yetkililerinden şikayetçi olurken, durumdan haberdar olan diğer aileler de çocuklara psikolojik şiddet uygulandığı iddiasıyla karakola gitti.
3.12.2023 Gündem
Şüpheli ölüm! Kan izlerini takip etti annesinin cesedi ile karşılaştı
Şüpheli ölüm! Kan izlerini takip etti annesinin cesedi ile karşılaştı Gaziosmanpaşa’da Yaşar Duman, işten çıkıp eve geldiğinde merdivenlerde kan izi gördü. İzleri takip ederek 4 katlı binanın teras katına çıkan Yaşar Duman, 75 yaşındaki annesi Ayşe Duman'ı başından yaralanmış halde ölü olarak buldu.
3.12.2023 Gündem
Esenyurt’ta korkunç olay! Diş doktoru aracının yanında ölü bulundu
Esenyurt’ta korkunç olay! Diş doktoru aracının yanında ölü bulundu İstanbul Esenyurt’ta diş doktoru aracının yanında ölü bulundu. Savcılık şüpheli ölüm nedeniyle soruşturma başlattı. Doktorun şüpheli ölüm nedeniyle savcılık soruşturma başlattı.
29.11.2023 Gündem
Cinayetten yargılanan eski eş: Öldürmek istesem üzerinden geçerdim
Cinayetten yargılanan eski eş: Öldürmek istesem üzerinden geçerdim Eskişehir'de otomobili ile çarparak motosikletli eski eşi Beyhan Gökçe'nin (39) ölümüne neden olduğu iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan İdris Güneş (42), 'taksirle ölüme neden olmak' suçundan iyi hal indirimli 4 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
16.11.2023 Gündem
10 ayda 350 kadın daha yaşamdan koparıldı
10 ayda 350 kadın daha yaşamdan koparıldı Türkiye’de kadına yönelik şiddetin bilançosu her geçen gün ağırlaşıyor. Geride bıraktığımız 10 ayda en az 350 kadın, maruz kaldığı erkek şiddeti nedeniyle hayatını kaybetti.
16.11.2023 Gündem
Şüpheli ölüm! Mesai arkadaşının evinde ölü bulundu
Şüpheli ölüm! Mesai arkadaşının evinde ölü bulundu Sivas'ta erkek hemşire Hilmi Tunahan Tosun (32), mesai arkadaşı olan kadın hemşire E.C.'nin evinde ölü bulundu.
15.11.2023 Gündem
Şüpheli ölüm! Yaşlı kadın 7'inci kattan düştü
Şüpheli ölüm! Yaşlı kadın 7'inci kattan düştü Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan bir binanın 7'inci katındaki pencereden düşen 60 yaşındaki kadın, hayatını kaybetti.
15.11.2023 Gündem
İstanbul'da AVM’de şüpheli ölüm! Cesedi 2 gün sonra bulundu
İstanbul'da AVM’de şüpheli ölüm! Cesedi 2 gün sonra bulundu İstanbul Kağıthane'de bir AVM’de 2 gün önce intihar ettiği düşünülen bir kişinin cesedi cesedi bulundu. Olay 2 gün sonra fark edilirken, ceset itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu cam tavanı kırılan bölümden güçlükle çıkarıldı.
10.11.2023 Gündem
Dina cinayeti davasında 8 tanık dinlendi
Dina cinayeti davasında 8 tanık dinlendi Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin tutuklu yargılanan Dursun Acar (55), adliye binasında alınan geniş güvenlik önlemleri eşliğinde hakim karşısına çıktı. Suçlamaları reddeden sanık, "Öleceğini de tahmin etmedim. Nereye gittiğini de görmedim. Polislere haber vermedim çünkü başına böyle bir şey geleceğini düşünmedim. Ben televizyonda yabancı bir kızın öldüğünü gördüm ama o olduğunu tahmin etmedim, tanımadım. Polis gelince o kızın arabama binen kişi olduğunu anladım" dedi.
8.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şüpheli Ölüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.